Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Monolog je djubre sovinisticko
Nah.He's just gay.Donnie Darko je napisao/la:Monolog je djubre sovinisticko
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Poserem ti se na svaku najbolji forumas pobjedu / nesto u Karaula stilu 

Jel s nama u organizacijiLBJ MVP je napisao/la:Nah.He's just gay.Donnie Darko je napisao/la:Monolog je djubre sovinisticko
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sedam dana.Donnie Darko je napisao/la:Monolog je djubre sovinisticko

Takodjer sedam dana.LBJ MVP je napisao/la:Nah.He's just gay.Donnie Darko je napisao/la:Monolog je djubre sovinisticko

Pravi im drustvo.PatrickBateman je napisao/la:Poserem ti se na svaku najbolji forumas pobjedu / nesto u Karaula stilu

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Neću ti 'š me navuć'legenda reala je napisao/la:Reci mu slobodno šta hoćeš, obrisaću ja kasnije post dok Monolog pročita

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Donnie Darko
- Kontakt:
Make it 10.
:kava:
edit: sacekaj da odigram ligu
edit2: ok
:kava:
edit: sacekaj da odigram ligu
edit2: ok
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 27 avg 2013, 01:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- legenda reala
- Kontakt:
A nije ih banovo, zajebaje se 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne želi da se to javno zna.Dex je napisao/la:Jel s nama u organizacijiLBJ MVP je napisao/la:Nah.He's just gay.Donnie Darko je napisao/la:Monolog je djubre sovinisticko
Bolje bi bilo da mu se posereš na svaki banPatrickBateman je napisao/la:Poserem ti se na svaku najbolji forumas pobjedu / nesto u Karaula stilu

Nemoj sad,sačekaj dok mi škola počne.Monolog je napisao/la:Takodjer sedam dana.LBJ MVP je napisao/la:Nah.He's just gay.Donnie Darko je napisao/la:Monolog je djubre sovinisticko![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Jest,banovo nas jelegenda reala je napisao/la:A nije ih banovo, zajebaje se

Ako ja kažem da Monolog ima analognu ... odma će me poslat' na drugi forum k'o prošli put ako mi je do diskusije o *unama
pazi sad ban

pazi sad ban
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- legenda reala
- Kontakt:
NijePatrickBateman je napisao/la:Jest,banovo nas jelegenda reala je napisao/la:A nije ih banovo, zajebaje se

A nije ona taj tip da glumi uvrijeđenu mladu pa da se sveti znam ja

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Monolog, strah i trepet foruma 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- legenda reala
- Kontakt:
Kad smo već na temi FB, Monologe zašto si obriso profil

- Donnie Darko
- Kontakt:
shitlegenda reala je napisao/la:Kad smo već na temi FB, Monologe zašto si obriso profil![]()
kako cu mu sad slat prijetnje objave inkriminirajucih fotografija ako me banuje

Ajvar očigledno ima loša iskustva s 'nadređenim' još iz škole pa ih voli zajebavat i poslije se žalit kako nije ništa uradi,a ono zadnje 2 stranice ove teme traži ban
Inače ostavite se gluposti,počeo sam pjesmu na chatu.Hoću da je svi znate.

Inače ostavite se gluposti,počeo sam pjesmu na chatu.Hoću da je svi znate.
Monolog je duša.Dex je napisao/la:Monolog, strah i trepet foruma
Donnie Darko je napisao/la:shitlegenda reala je napisao/la:Kad smo već na temi FB, Monologe zašto si obriso profil![]()
kako cu mu sad slat prijetnje objave inkriminirajucih fotografija ako me banuje

On ti je jedan od onih Gadaffijevih dječaka, ko je čit'o avaz danas tj. portal znat' ćeEvoMene je napisao/la:Je l' Monolog diktator ili?

- legenda reala
- Kontakt:
pretjeruješiVar je napisao/la:On ti je jedan od onih Gadaffijevih dječaka, ko je čit'o avaz danas tj. portal znat' ćeEvoMene je napisao/la:Je l' Monolog diktator ili?
14 dana

- Donnie Darko
- Kontakt:
Salu na stranu, Monolog je dusa od covjeka. Sve zene zele da budu sa njim, svi muskarci zele da budu on, Don Draper ss.ba foruma.
Valjda ce bit dovoljno.
Valjda ce bit dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.