Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Neće te Monolog banovatiiVar je napisao/la:dobro si me izuo, svaka čast teoretičarsecer je napisao/la:pa da, suprotnosti se privlace.iVar je napisao/la:ja ću tražit' zlatnu sredinumora imat' i mozga majku mu
![]()
doček'o si svojih pet minuta, iskoristio fino![]()
a ovim smijačima svaka čast!![]()
barem ste pokazali da ste ovce, kud jedan, tu sviMonolog predvodi i sad će me banovat (moja nana bi rekla ovan predvodnik)
hajd hairli neka ćeš
posebno nekim osobama koje jedno pričaju drugo rade, prepoznat' će se u svojim prijašnjim izjavama
Nego ćeš ti jel'de..pa jaCashMan je napisao/la: Neće te Monolog banovati
Pa kad sam ja tebi rek'o za avatar, poslužio si se banom. Sam si sebe sad zafrkao s ovim postom, tj. sa zadnjom rečenicomMonolog je napisao/la:Momak ga docekao na volej i umjesto da kaze svaka cast i vrati mu istom mjerom, on place i naziva druge ovcama. Ako ne mozes prihvatiti salu na vlastiti racun, onda forum nije mjesto za tebe.
asunsao je napisao/la:Ovaj @ivar kad se iznervira bas dobre cure postavlja, treba ga cesce iznervirat
Ne radi to...Znaš da ja volim kad me ponizeDonnie Darko je napisao/la:![]()
Evo da vas sve ponizim sa ovim mocnim smajlijem.
Još voliš kad ti pustim da mi ližeš stopalaLBJ MVP je napisao/la:Ne radi to...Znaš da ja volim kad me ponizeDonnie Darko je napisao/la:![]()
Unisti mi krucijalni smajli za sva vremena. Ode sve u vrazju mater.LBJ MVP je napisao/la:Ne radi to...Znaš da ja volim kad me ponizeDonnie Darko je napisao/la:![]()
Cuuuj?iVar je napisao/la:Pa kad sam ja tebi rek'o za avatar, poslužio si se banom. Sam si sebe sad zafrkao s ovim postom, tj. sa zadnjom rečenicomMonolog je napisao/la:Momak ga docekao na volej i umjesto da kaze svaka cast i vrati mu istom mjerom, on place i naziva druge ovcama. Ako ne mozes prihvatiti salu na vlastiti racun, onda forum nije mjesto za tebe.
Fut fetišDex je napisao/la:Još voliš kad ti pustim da mi ližeš stopalaLBJ MVP je napisao/la:Ne radi to...Znaš da ja volim kad me ponizeDonnie Darko je napisao/la:![]()
Spasio sam forumaše poniženja.Donnie Darko je napisao/la:Unisti mi krucijalni smajli za sva vremena. Ode sve u vrazju mater.LBJ MVP je napisao/la:Ne radi to...Znaš da ja volim kad me ponizeDonnie Darko je napisao/la:![]()
Pa ne volite, uzmemo avatar od admina, dobijemo ban, zezamo tebe, dobijemo ban, uzvratimo nečim, dobijemo ban. Da mi je jednom ban dugme ili da nekom neštA kažem i rahat bi bio. Et' npr tebi bi volio nešto reći, al' ako zinem banovaćeš me doživotno..da se bar ne ljutisMonolog je napisao/la: Cuuuj?![]()
Ne znam, kako god da okrenem ti si ban dobio zato sto si se i na 10. profilu ponasao kao na prethodnih 9. Al' eto, vjerovatno je to zato sto niko iz administracije ne voli sale na vlastiti racun. Moracu to iznijeti na sljedecem sastanku.
Budi mi pozdravljen, iVare i manje nervoze oko foruma i svega sto procitas (vidis) na istom. Ne pravi zrtvu od sebe, nemas 12 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.