Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Rooney opet pokazao da je najbolji igrac Uniteda, dok su ga neki trpali u kos sa Eto,om 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Do 2. traje prijelazni rok.Saurman je napisao/la:
Polako ima još vremena, do 31 se može desiti svašta.
Inace, Rooney jedan od boljih u utakmici koju bih volio da nisam gledao.

I Moyesu i Mourinhu je bilo bitno ne izgubiti. Prvom da ga odmah mediji ne stave na lomacu, a Mourinhu zato sto igra u gostima. Usput, bilo je zanimljivo gledati Chelsea u ovakvom sastavu - sa laznom devetkom.

@Ozren,
Ja i dalje to tvrdim. Ti se mozes smijati. Nego, de opet stavi na temu Chelseaja kako je Rooney pozvan u reprezentaciju.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ima blazu ozljedu prepona.. Ne vjerujem da ce biti u kombinacijama za pool, al sve je moguce...Sportfanatik je napisao/la:točno to nam je falilo, kolko će još Nani biti odsutan?trxel je napisao/la:Cist penal za United, ali nema frke, nema pobune, idemo dalje.. Ashley je padalica, ali Cole..Sve u svemu zadovoljan.. Fale tu dva igraca tipa Nanija ili Zahe da u ovakvim utakmicama driblingom naprave visak, te salju lopte u prostor..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Monolog je napisao/la:Do 2. traje prijelazni rok.Saurman je napisao/la:
Polako ima još vremena, do 31 se može desiti svašta.
Inace, Rooney jedan od boljih u utakmici koju bih volio da nisam gledao.Smaracina, peglanje i meljanje. Eto kako bih nazvao ovih 90 minuta.
![]()
I Moyesu i Mourinhu je bilo bitno ne izgubiti. Prvom da ga odmah mediji ne stave na lomacu, a Mourinhu zato sto igra u gostima. Usput, bilo je zanimljivo gledati Chelsea u ovakvom sastavu - sa laznom devetkom.
@Ozren,
Ja i dalje to tvrdim. Ti se mozes smijati. Nego, de opet stavi na temu Chelseaja kako je Rooney pozvan u reprezentaciju.Mog'o si navesti i Carricka, obojica su jednako udaljeni od SB-a.
Joj kako nam fali Rafael za ubojitost na desnom krilu, jer Jones i Valencija po istoj strani je previse...Rooney klasa za sebe na kojoj god poziciji da igra. Valjda ce se mjenjat sta u timu u narednim tekmama, cekamo Kagawu i Zahu da se nametnu.
Utd danas solidan imali su neke polušanse, RvP dobro markiran nije imao previše prostora osim solo akcije iz prvih 45min.Trebali su iskoristi šansu protiv danas nešto slabijig Chelsea nego inače.
Valencia bezidejan osim borbenosti ništa drugo ne posjeduje a Jones neupotrebljiv na beku.
Treba spomenuti i penal koji je bio očigledan nakon igranja rukom Lamparda.
Valencia bezidejan osim borbenosti ništa drugo ne posjeduje a Jones neupotrebljiv na beku.
Treba spomenuti i penal koji je bio očigledan nakon igranja rukom Lamparda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Ozren,
Jesi li to podvukao kao ono da je Eto'o jedan od najboljih africkih fudbalera svih vremena.
Eto'o to jeste, a prijelazni rok traje do 2. septembra. No, nastavljaj sa podvlacenjem "provala". Nego, ko je jos iz Chelseaja dobio poziv? Jones? I, hoce li Welbeck igrati?
Jesi li to podvukao kao ono da je Eto'o jedan od najboljih africkih fudbalera svih vremena.
Eto'o to jeste, a prijelazni rok traje do 2. septembra. No, nastavljaj sa podvlacenjem "provala". Nego, ko je jos iz Chelseaja dobio poziv? Jones? I, hoce li Welbeck igrati?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nadam se da nisi kucu zaloziomandraX je napisao/la:Kakav poklon na kladionici danas, 2.40 na pobjedu domaćina.

Rooney veceras pokazao da je iznos koji Chelsea nudi za njega, u najmanju ruku smijesan. Slazem se nam je u ovakvoj utakmici trebao jedan igrac tipa Nani/Zaha da napravi visak na krilu, jer se kroz sredinu jednostavno nije moglo. Mourinho je ocito dosao po bod, cim je postavio citav autobus veznjaka na teran.
Sve u svemu zadovoljan sam, a nedaj Boze da je United-ov igrac igrao rukom u svom sesnaestercu, ovdje bi sad bio upliv trolova sa svih strana.
Sve u svemu zadovoljan sam, a nedaj Boze da je United-ov igrac igrao rukom u svom sesnaestercu, ovdje bi sad bio upliv trolova sa svih strana.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mislim da se moglo do tri boda, ali eto. Ono što mi je drago da odbrana pokazuje čvrstinu i snagu. Taj dio je sjajno izgledao u prva tri zvanična meča, a večeras pogotovo. U napadu se moglo više napraviti, definitivno. Rooney dosta dobar bio, što mi je posebno drago. Izgleda da je shvatio gdje mu je mjesto ipak. Uglavnom, nije to loše sve ukupno bilo, ali se moglo još malo pritisnut do tog željenog gola. Bod nije nikakva tragedija, naravno, idemo dalje. Težak raspored se nastavlja, još jedna teška utakmica slijedi, ali o tome ćemo tokom sedmice.
Btw, penal je čist k'o suza, obično je trollanje ko god pokušava uvjerit da nije. Mogu da zamislim kakav bi samo cirkus na EPL podforumu nast'o da je ista situacija bila na suprotnoj strani. Ovako će se pojedinci samo pokrit i prešutit. Možda je i bolje tako, uostalom.
Btw, penal je čist k'o suza, obično je trollanje ko god pokušava uvjerit da nije. Mogu da zamislim kakav bi samo cirkus na EPL podforumu nast'o da je ista situacija bila na suprotnoj strani. Ovako će se pojedinci samo pokrit i prešutit. Možda je i bolje tako, uostalom.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Re: Odg: FC Manchester United
Treba vidjeti na kojoj udaljenosti od S. Bridgea je večeras Javier Hernandez bio.Monolog je napisao/la:@Ozren,
Re: Odg: FC Manchester United
MoR je napisao/la:Treba vidjeti na kojoj udaljenosti od S. Bridgea je večeras Javier Hernandez bio.Monolog je napisao/la:@Ozren,

Kuća otišla na doboš a Mandraxu ostao stećak Stjepana II Kotromanića.Ozren je napisao/la:Nadam se da nisi kucu zaloziomandraX je napisao/la:Kakav poklon na kladionici danas, 2.40 na pobjedu domaćina.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Rooney dokazao svima da je Bog i batina
- Sportfanatik
- Kontakt:
Inače u prva 3.kola protiv Chelsee nisu dosvirana 2 čista penala
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Odgledao sam prvo poluvrijeme i vec se tad vidjelo da ovo mirise na remi, previse opreza s obje strane, i ocigledno i jedni i drugi prezadovoljni bodom. Najbitnije je da smo ostali neporazeni, prevelik bi pritisak bio na ekipi i treneru, ovako je podnosljivo, jos ako bi se dobro odigralo na Anfildu bilo bi taman.
Drago mi je da je Rooney odigrao dobru utakmicu, kad vec ne mozemo dovest nikog onda da bar ostanu kvalitetni fudbaleri.
Drago mi je da je Rooney odigrao dobru utakmicu, kad vec ne mozemo dovest nikog onda da bar ostanu kvalitetni fudbaleri.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- billythekid
- Kontakt:
Bravo ekipice,ja sam licno odusevljen kontrolisali smo mec,realno da mi je neko ponudio bod prije pocetka obje rucke bi ga prihvatio,stvarno sam previse se pribojavao plavaca.Dobro je Moyes postavio,Cleverli je bio dobar,ali Rooney man of the match po meni,bravo legendo,e sad lagano hladne glave na Anfield ocekujem paklen mec,dosta drugaciji od ovoga,i zanimljviji jer na klupi nece bit Mourinho,vec Brendan,i sto je duel izmedju nas i njih najveci otocki derbi bez obzira na situaciju na tabeli u zadnjih nekoliko godina
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
sta je ovo sad, do juce pola navijaca na forumu govorilo "utrpajmo rooneya dok jos mozemo za 30,40 mil" a sad vam rooney majstor
Mene samo što nervira je to,da pored,Kagawe i Andersona,koji hoće da igraju,se i dalje forsira Giggs,koji realno,ne može igrati ovako teške utakmice,barem ne stalno i svake sedmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.