BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
jedini kojeg mi ovde ne prozivamo i ne komentrisemo ce nam biti najveca prijetnja
to je Svento igrac Red Bull Salzburga neznam ko je ovim novinarima dao pogresno informaciju da je odbrambeni igrac
lik igra na poziciji veznjaka a zna i zabit (gledam ga cesto ) spaha pazi na njeg
to je Svento igrac Red Bull Salzburga neznam ko je ovim novinarima dao pogresno informaciju da je odbrambeni igrac
lik igra na poziciji veznjaka a zna i zabit (gledam ga cesto ) spaha pazi na njeg
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kako bi se mi sikirali da slovaci imaju igrace kao mi ! kratko i jasno! Sami neka nasi momci odigraju najbolje kako znaju i pobjeda je nupitna ! Neki pisu los ovaj, los onaj , ma dajte vise stim pretjerivanjem ! Koja to ekipa na svijetu ima savrsenih 11! Mozda ima po imenima al uvijek se nadje jedan ili dvojica velikana koji upropaste sve ! IDEMO ZMAJEVI PO 6 BODOVA PROTIV SLOVAKA!
Ovo nije lose, al za koju godinu dok Miske odeSlobodas je napisao/la:

Samo Besic umjesto Zahe.
Čitajući ove komentare samo ću reći da smo mi jedan jako nekulturan i neciviliziran narod.Jedni su miševi,drugi psihički bolesnici,treći idioti,neznalice...jedva čekamo da dokažemo jedni drugima da smo ko nešto mi u pravu.pa dovljno je normalno ,kulturno reći ne slažem se sa tvojim mišljenjem,ja ne mislim tako itd...Je li čovjek napisao nešto sa čim se ne slaže sa većinom odmah je miš,i defakto najiritantnija riječ PLJUVAČ....
- legenda reala
- Kontakt:
U ovom dvomeču se Slovaci apsolutno ništa ne pitaju sve je do nas, mi ako budemo pravi šest bodova neće doći u pitanje 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To ti sad primjetioaqarius je napisao/la:Čitajući ove komentare samo ću reći da smo mi jedan jako nekulturan i neciviliziran narod.Jedni su miševi,drugi psihički bolesnici,treći idioti,neznalice...jedva čekamo da dokažemo jedni drugima da smo ko nešto mi u pravu.pa dovljno je normalno ,kulturno reći ne slažem se sa tvojim mišljenjem,ja ne mislim tako itd...Je li čovjek napisao nešto sa čim se ne slaže sa većinom odmah je miš,i defakto najiritantnija riječ PLJUVAČ....

A ovo dole boldirano

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:

Volio bih da ovako istrče 6.9 na Bilinom Polju. Mislim da bi to bila dominacija

Sad sam gledao malo slovačke forume i moram reći da su dosta pesimistični. Što je shvatljivo, s obzirom kako su odigrali dosadašnje utakmice, mada kako je došao Kozak malo se im igra kao popravila, ali to još nije kao kako su nekada igrali. Ako budemo igrali kao dosada, mi nemože da izgubimo. Sve je u našima rukama, ako nebude stopostotna koncentracija oni to mogu i hoće nas kazniti, moramo biti na najvišem nivou kao protiv Grčke u Zenici. Samo da ih nepotcjenimo. 

15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Ta prica je isla i sa Grckom,(ne bude li cetvorka bla,bla itd)Sad Slovaci na redu.insider je napisao/la:Koga briga za spisk, rezultati su mjerilo. Ne bude li šestica iz dvomeča sa Slovacima, Pape zapitaj se je li važniji uspjeh nacije ili pojedin(a)ca.
Onda ce se neki vjerovatno drzati zadnje sanse Lihtenstajna

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 avg 2013, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako ne podrzavate Papeta kroz ove kvalifikacije i trazite mahane u ovakvoj igri, nemojte onda ni u Brazilu slaviti pobjede.
Cekate najmanju gresku da kritikujete a kod velikih pobjeda ostanete poklopljeni.
Cekate najmanju gresku da kritikujete a kod velikih pobjeda ostanete poklopljeni.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj ne bude li sestica, pa ne igramo protiv Lihtenstajna vec Slovacke.
Celik!3,2,2.
Ja se samo bojim da ce biti jedna od utakmnica gdje cemo dominirati i ubiti Boga u protivniku a na kraju izaci pognutih glava.
Mozda me je tekma sa Amerima ucinila pesimistom al me strah.
Ako dobijemo u Zenici onda nam ona tekma tamo predstavlja sve il nista.
Ako dobijemo onda nas je odvela direkt u Brazil a ako izgubimo il remiziramo onda nije ucinila nista jer moramo dobiti neke smijesne repke na L.
Mozda me je tekma sa Amerima ucinila pesimistom al me strah.
Ako dobijemo u Zenici onda nam ona tekma tamo predstavlja sve il nista.
Ako dobijemo onda nas je odvela direkt u Brazil a ako izgubimo il remiziramo onda nije ucinila nista jer moramo dobiti neke smijesne repke na L.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Mislim da je rijec o bodovimaAllGunsBlazing je napisao/la:Cuj ne bude li sestica, pa ne igramo protiv Lihtenstajna vec Slovacke.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ne treba zaboraviti i Grcku koja igra sve kuci do kraja !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Zasto je ne bi zaboravili kad sami sebi krojimo sudbinu?Elegant je napisao/la:Ne treba zaboraviti i Grcku koja igra sve kuci do kraja !
Ronaldo - Isco - Bale
-
- Kontakt:
Tako je kolega .Amar Dzeko je napisao/la:Zasto je ne bi zaboravili kad sami sebi krojimo sudbinu?Elegant je napisao/la:Ne treba zaboraviti i Grcku koja igra sve kuci do kraja !
Sami o sebi ovisimo i apsurd bi bio kad bi već sada pravili neke računice , šta bi bilo kad bi ovu izgubili , Grčka igrala neriješeno i slične fazone ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo opusteno... 

- DonCorleone
- Kontakt:
Ako je bal, neka bude Maskenball 
----------------------------Begovic-------------------------
---------Mujdza----Bicakcic----Spahic----Salihovic-----
-----------------------------Pjanic--------------------------
--------I.Hajrovic-------Misimovic-------Lulic-----------
------------------Ibisevic------------Dzeko----------------
uh....ne mogu nam vala dati vise, nego sto ce primit
.

----------------------------Begovic-------------------------
---------Mujdza----Bicakcic----Spahic----Salihovic-----
-----------------------------Pjanic--------------------------
--------I.Hajrovic-------Misimovic-------Lulic-----------
------------------Ibisevic------------Dzeko----------------
uh....ne mogu nam vala dati vise, nego sto ce primit

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 27 avg 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Raja, pomozi te mi. Sta da odaberem?

Nesto me vuce na 6bodova, uz gol razliku dvomeca 5:1

Nesto me vuce na 6bodova, uz gol razliku dvomeca 5:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.