Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
može link
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
http://www.sportlemon.tv/20130825/vv521 ... 28782.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
hvala
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- francobaresi
- Kontakt:
Anćeloti izgleda forsira "calcio Italiano" , pobjeda je pobjeda a sa koliko golova razlike to ja manje bitno. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- KapioFootball
- Kontakt:
I šta će nam onda Bale, ako mu ovaj neće ni dodavatKapioFootball je napisao/la:A Ronalda... covjek nikako da doda

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Prosle sezone 1 bod u prve dvije utakmice , napredujemo 
Bit ce bolje..

Bit ce bolje..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Isco je trenutno najbolji realov igrac.
Idi banuj se samMElloo je napisao/la:Isco je trenutno najbolji realov igrac.
- ronweasley
- Kontakt:
Penal? 

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Početak nove ere,postjoseovski period ,ne vidim razlog za zabrinutost,dvije tekme dvije pobjede,igra će doći ..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
losi ste, mislio sam da ce anceloti napraviti bolji real, medjutim izgleda nista od toga, dostaje tu igraca koji su nedorasli za top klub, nema sanse da nam ugrozite odbranu prvenstva, u ligi prvaka takodje slabo ovaj real da moze meda
veceras granada sigurno i ostecena, sudija je spasio realu pobjedu, triput je sudija mogao svirati penal, nije niti jednom,a morao je barem jedanput
mnogo cijenim ancelotija, al mislim da nema igrackog kadra s kojim bi odgovorio barci,bajernu i sl, osim ronalda u napadu vidjljivo je da benzema nije odavno top napadac, di marija takodje ni blizu, vezni red takodje mora biti bolji, lukica je tu nedorastao, jedina istinska klasa je tu xabi alonso, kedira nista, ofanzivni vezni je dobar,bilo da igra isco ili ozil, no real nema ni blizu kvalitetnog zadnjeg veznog, lukica i kedira nedorasli. odbbrana takodje ima velike mane, arbeloa nije klasa za reala, pepe,ramosi marcelo jako promjenjivi,jedino golman ovaj je beton
vidjecemo, al dabogda da real nesto napravi ove sezone, ako dodje bale rijesen je problem krila, al i dalje tu treba jos jedan mocan spic,zadnji vezni i bek,dosta toga fali realu brat bratu
veceras granada sigurno i ostecena, sudija je spasio realu pobjedu, triput je sudija mogao svirati penal, nije niti jednom,a morao je barem jedanput
mnogo cijenim ancelotija, al mislim da nema igrackog kadra s kojim bi odgovorio barci,bajernu i sl, osim ronalda u napadu vidjljivo je da benzema nije odavno top napadac, di marija takodje ni blizu, vezni red takodje mora biti bolji, lukica je tu nedorastao, jedina istinska klasa je tu xabi alonso, kedira nista, ofanzivni vezni je dobar,bilo da igra isco ili ozil, no real nema ni blizu kvalitetnog zadnjeg veznog, lukica i kedira nedorasli. odbbrana takodje ima velike mane, arbeloa nije klasa za reala, pepe,ramosi marcelo jako promjenjivi,jedino golman ovaj je beton
vidjecemo, al dabogda da real nesto napravi ove sezone, ako dodje bale rijesen je problem krila, al i dalje tu treba jos jedan mocan spic,zadnji vezni i bek,dosta toga fali realu brat bratu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Dvije utakmice su nekim dovoljne da procjene zbivanja u ostatku sezone. Postujem.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Moraš ovog lika obožavat, on 29 puta rekne kako je Real loš a Barca odlična
, a ne znaju za pobjedu protiv Reala odavno

Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 26 avg 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- ronweasley
- Kontakt:
Koliko samo zlobe u tvom komentaru, @Romario.
A od svega što si napisao tačno je jedino ovo da su Ozil i Isco strašni igrači i da je D. Lopez dobar golman.
Znam i ja da im fali dosta, ali smanji malo.
Znamo da ih mrziš, ne moraš to tako neofirno pokazivati. 

A od svega što si napisao tačno je jedino ovo da su Ozil i Isco strašni igrači i da je D. Lopez dobar golman.

Znam i ja da im fali dosta, ali smanji malo.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
-
- Kontakt:
To ti zakljucio nakon 2 kola? haj letajRomariooo je napisao/la:losi ste, mislio sam da ce anceloti napraviti bolji real, medjutim izgleda nista od toga, dostaje tu igraca koji su nedorasli za top klub, nema sanse da nam ugrozite odbranu prvenstva, u ligi prvaka takodje slabo ovaj real da moze meda
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- hule_barca
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Realno bio je penal, nema tu puno price. Casemiro isp'o glupan.hule_barca je napisao/la:Meni se čini da je ono penal
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.