Drago dijete u Barci ili Realu B imaju napadaci koji su u rangu naseg Ibisevica tako da se za njih (Barcu i Real ) ne trebamo sikirati. A pamet u glavu kad vozis nikad neznas koja budala ide iz suprotnog smjera:Dcalcio je napisao/la:Sta da se Barceloni povrijede Messi i Neymar? Nemaju napadaca, prodali Villu. Amaterizam na vrhunskom nivou.
Sta da ce Realu povrijede Benzema i Ronaldo, nema ko igrati napadaca jer su prodali Higuina.
Sta da mi na autu otkazu kocnice, rucna i nozna istovremeno. Amateri koji proizvode auta nisu na to racunali.
Djeco, odrastite. Zivot je pun rizika, nije to crtic.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Jedva cekam da slavimo nad Slovacima samo da ovi dusmani uzmu predah, jer tad nece imati sta pisati i kritike nabijati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:Drago dijete u Barci ili Realu B imaju napadaci koji su u rangu naseg Ibisevica tako da se za njih (Barcu i Real ) ne trebamo sikirati. A pamet u glavu kad vozis nikad neznas koja budala ide iz suprotnog smjera:Dcalcio je napisao/la:Sta da se Barceloni povrijede Messi i Neymar? Nemaju napadaca, prodali Villu. Amaterizam na vrhunskom nivou.
Sta da ce Realu povrijede Benzema i Ronaldo, nema ko igrati napadaca jer su prodali Higuina.
Sta da mi na autu otkazu kocnice, rucna i nozna istovremeno. Amateri koji proizvode auta nisu na to racunali.
Djeco, odrastite. Zivot je pun rizika, nije to crtic.
Malo sutra. Da takvi postoje igrali bi u Bundesligi i zaradjivali milione a ne u rezervnoj ekipi gubili vrijeme i zaradjivali otpatke.

Kojim pravom ti nekog nazivas dusmaninom repke???Elegant je napisao/la:Jedva cekam da slavimo nad Slovacima samo da ovi dusmani uzmu predah, jer tad nece imati sta pisati i kritike nabijati.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
@inacefindecko
Odlično napisano i pogođeno u ''sridu''. Ne mrzi niko Safeta ako postavi logično pitanje i pita se zašto se forsira Avdija, Šunjić, Zahirović, Avdukić...??? Dok se drugi igrači zapostavljaju i ne daje im se ni jedan promil šanse bar da se isprobaju, pa ako ne valjaju, bar znaš da im je pružena šansa.
Odlično napisano i pogođeno u ''sridu''. Ne mrzi niko Safeta ako postavi logično pitanje i pita se zašto se forsira Avdija, Šunjić, Zahirović, Avdukić...??? Dok se drugi igrači zapostavljaju i ne daje im se ni jedan promil šanse bar da se isprobaju, pa ako ne valjaju, bar znaš da im je pružena šansa.
- DonCorleone
- Kontakt:
@inacefindecko
Care stizu Papetoljubci. Henderson nema vremena da odgovori trentuno jer vadi statistike i nasu gol razliku a ostali krecu u akciju svake sekunde da te pobiju u tvojem videnju
.
Care stizu Papetoljubci. Henderson nema vremena da odgovori trentuno jer vadi statistike i nasu gol razliku a ostali krecu u akciju svake sekunde da te pobiju u tvojem videnju

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Da citiram svoj post sa klixa:
Safet Sušić:
Pitanje novinara: "Safete, da li ste gledali našeg potencijalnog reprezentativca Seada Kolašinca u zadnjoj utakmici Lige Prvaka?"
Safet: "Nisam, gledao sam utakmicu Milan-Barcelona, ali sam čuo da je igrao dobro".
Novinar:"Safete, da li ste gledali nastupe Cristiana Ronalda pred baraž za odlazak na EP?"
Safet: "Šta ga imam gledat'".
Safet-logika: "Neću pozivati igrače koji nemaju kluba" (Zahirović ima klub, al' isto kao da ga i nema, nije odigr'o utakmice ima 3 mjeseca)
Safet-logika part 2: Poziva samo 2 napadača za utakmice kvalifikacija i prijateljske. Misimović (Guizhou Renhe)-pozvan, Muslimović (Guizhou Renhe)- nije pozvan.
Safet prije utakmice protiv SAD-a: "Ne zanima me protivnik".
+ ovaj text od @inacedobardecko i taman, ali nema veze. Mi smo budale, Sušić je upravu i vi ga nastavite braniti jer je to jedan veliki trener za kojeg je bila zainteresovana Barcelona (i mene je tražio Real al' ja odbio jer neću da iznevjerim raju u Bubamari).
Safet Sušić:
Pitanje novinara: "Safete, da li ste gledali našeg potencijalnog reprezentativca Seada Kolašinca u zadnjoj utakmici Lige Prvaka?"
Safet: "Nisam, gledao sam utakmicu Milan-Barcelona, ali sam čuo da je igrao dobro".
Novinar:"Safete, da li ste gledali nastupe Cristiana Ronalda pred baraž za odlazak na EP?"
Safet-logika: "Neću pozivati igrače koji nemaju kluba" (Zahirović ima klub, al' isto kao da ga i nema, nije odigr'o utakmice ima 3 mjeseca)
Safet-logika part 2: Poziva samo 2 napadača za utakmice kvalifikacija i prijateljske. Misimović (Guizhou Renhe)-pozvan, Muslimović (Guizhou Renhe)- nije pozvan.
+ ovaj text od @inacedobardecko i taman, ali nema veze. Mi smo budale, Sušić je upravu i vi ga nastavite braniti jer je to jedan veliki trener za kojeg je bila zainteresovana Barcelona (i mene je tražio Real al' ja odbio jer neću da iznevjerim raju u Bubamari).
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Mrsko mi je pisati, ali stvarno sam osjetio potrebu, iako znam da ni ja ni mnogo sličnih meni ništa nećemo promijeniti.. U igri su više i veće sile od nas običnih koji pratimo repku..
U našoj državi se sve što je DOBRO sjeebe neozbiljnošću. Ta neozbiljnost je često prouzrokovana nedostatkom novca, ali i tamo gdje ga iole ima NEOZBILJNOST i NONŠALANTNOST UNIŠTI SVE! Parola "lako ćemo" nas ubi godinama, a rezultata nigdje. Ne samo u sportu, već i u drugim sferama. Svi gledaju samo svoj lični interes, a nisu svjesni da će kvalitetnim radom u općem interesu poboljšati i svoje stanje.. Ali to je već neka druga priča. Neozbiljni smo u politici, rade šta god hoće, neozbiljni smo u sportu, trpaju nam klubove ko kuurve kakve, al i to možemo opravdati "nekako" nedostatkom novca.. Ali i sa ovim što imamo neozbiljno se radi. Ali vratimo se na repku:
NEOZBILJNO JE ZVATI IGRAČA KOJI NEMA KLUB I IGRAČA KOJI GA IMA, ALI KO DA GA NEMA (IBRIČIĆ).
NEOZBILJNO JE NAKON BLAMAŽE U DRUGOM POLUVREMENU NA KOŠEVU GDJE JE JASNO KO JE ODGOVORAN OPET ZVATI TE KRIVCE ZA BLAMAŽU! A 13. smo na svijetu, Englezi iza nas..
I ta neozbiljnost će nam glave doći. Safet ima rezultate! TAČNO! Ali zašto? Zato što ima prvih 11 koje bih, bez ikakve namjere da vrijeđam Safeta, znao i ja složiti.. Da ne bude da se igram selektora, evo konkretno:
Na gol staviš najboljeg golmana engleske lige, mislim sve je jasno..
U odbranu staviš Mujdžu (boljeg nemaš), Lulića ili Salihovića (lijevog beka realno nemamo pravog), unutra vrhunskog Spahića i prosječnog Vranješa (prije je bio drugi najbolji, sada je bolji Bičakčić).
Zadnji vezni mu je stalno bio Zahirović, ali vremenom je shvatio i Pape da je loš pa je počeo ubacivati 40. godišnjeg Rahimića koji je i dan danas profesor fudbala za Zahirovića. I onda šlag na tortu, Misimović, Lulić (Salihović), Pjanić, Ibišević i Džeko.
Iz ovog se vidi da nedostaje par pozicija u ekipi, i naravno svako sa normalnim razmišljanjem bi nekako zaključio da treba tražiti te pozicije. ALI KAKO ĆEMO IH NAĆI? Kako kad se i za prijateljske utakmice proba samo jedan novi igrač, dok se forsiraju ovi stari sa klupe koji se PONOVO provjeravaju, a odavno se zna da nemaju kvalitet. Zašto igra Vršajević i zašto ga se opet zove? Zašto Šunjić, zašto Zahirović koji ima nenormalno mnogo nastupa u reprezentaciji, a koji je odigrao samo prvu utakmicu dobro, u ostalim je bio ispod prosječan, loš, a u najbolju ruku prosječan? Kako oni mogu dobiti poziv, a ne mogu neki koji se iznova dokazuju? Zašto se ne pozove Cocalića, pa bar da prijateljsku odigra? Pa šta je imao iza sebe Zahirović ili Vršajević pa da se zovu, a Cocalić nema? Cocalić ima bolju karijeru od Vršajevića! Ima bolju karijeru i od Zahirovića u trenutku kad je ovaj bio pozvan! Gdje je logika da mladi Bešić igra UTAKMICE BARAŽA protiv Portugala, pa se onda iz A reprezentacije prekomanduje u mladu? Zašto Misimović dobija poziv (da se razumijemo, ja bih uvijek zvao njega, jedan od najvažnijih igrača reprezentacije), a ne dobija Muslimović, koji je uvijek za naš dres davao 120 posto?
Zašto Mahmutović koji trpa mreže u Češkoj ne može dobiti poziv, a Vršajević iz NIKAD LOŠIJEG HAJDUKA, i Višća (iako momak nije loš) iz druge turske lige dobiju poziv. Vršajević ga ne treba dobiti ni da igra za jači klub od Hajduka jer je jasno da ne zna, a Višću ipak treba natjerati da ode u neki bolji klub, jer je smiješno zvati igrača turskog drugoligaša u 13. reprezentaciju svijeta! Zašto je rezervni golman Avdukić, golman Borca koji jasno ima kvalitet za našu ligu, koji može biti 3-4. golman reprezentacije, a jedan Burić koji je konstantan golman poljskog Lecha koji može izmisliti svaki naš klub, a Burić je veoma zapažen u njemu ne dobije poziv? Da bude rezerva najboljem golmanu engleske lige! Zašto opet taj isti Avdija dobija poziv, a ne dobije ga Husejinović, koji bi bio pravo osvježenje kad bi ušao sa klupe i koji će igrati ili Ligu Prvaka ili Evropa Ligu u DINAMU (PRVAKU HRVATSKE), koji je važniji igrač u istom tom klubu nego što je Vršajević u HAJDUKU (NIKAD LOŠIJEM, NI BLIZU DINAMU)? Zašto je Štilić otpao a da ga nikad konkretno ni provjerio nije. Davao mu šanse na kapaljku i govorio da se ne trudi na treningu.. Da ne poredim Štilićev kvalitet sa nekim koji su pozivani..
Sad jedno konkretno pitanje:
ŠTA DA SE NA TRENINGU POVRIJEDE IBIŠEVIĆ ILI DŽEKO? ILI NE DAJ BOŽE OBOJICA? ŠTA DA SE BEGOVIĆ POVRIJEDI?
Ko bi igrao u napadu, Višća ili Stevanović koji nije odigrao dobru utakmicu godinu dana i koji po pozicijama NISU NAPADAČI? Ko bi branio? Avdukić? Svaki napad protivnika bi bio infarkt za nekog od gledalaca koji navijaju za BiH..
Ne može me niko ubijediti da ovdje nema nekih mutnih radnji, ili je Safet toliko glup, ili je neodgovoran, ili je toliki inadžija pa radi kontra svih? Svi smo mi slijepi samo Safet vidi da je Avdija vrhunski igrač, a Šunjić može Falcao-a čuvati?
Zašto se Safet igra izjavama da nikad neće zvati igrače bez kluba, a kasnije ih zove? A u isto vrijeme kad izjavi da neće zvati nekog bez kluba, kaže za Džeku da bi ga zvao i da ne igra 4 godine nigdje?
Svaka čast na njegovoj igračkoj karijeri, ali mi nije jasno šta radi sada?
Reprezentacija bez iole kvalitetne klupe traje samo dok je spremno prvih 11, nek nam se jedan važan igrač povrijedi kolektivno se možemo NAAGUZITI!
IZVINJAVAM SE NA DUŽEM TEKSTU!
Ja vas ne kontam nimalo. Sami sebi postavljate pitanja i sami ih sebi odgovarate. Nema potrebe niko da vam odgovara.Da citiram svoj post sa klixa:
Safet Sušić:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
TREBA BITI MALO I OBJEKTIVAN!!!
postujem susica i njegove rezultate, kao i nacin na koji vodi ekipu, opcenito! sve pohvale.
ali isto tako treba reci da ovaj tekst u vezi sa SAFETOVIM SPISKOM ima smisla...zbog cega forsira toliko pojedine igrace koji su pokazali da nisu za repke, zar nije prece da isproba neke druge, pa ako ni oni ne zadovolje, onda neke trece, i tako dalje...jer ovi su pokazali da nisu dovoljno kvalitetni, sto znaci da nikad nece ni biti...npr..
sad je mogao pozvati saida umjesto vrsajevica...za mjesec, dva pozvati arslanagica...mahmutovica...tamo nekad u februaru probati cocalica ili nekog drugog...nebitno...mozda bi se neko od njih pokazao kao kvalitetno pojacanje za reprezentaciju...
zar reprezentaacija ne treba da bude repka svih igraca...a ne samo ovih 22,23...zelim reci da su pojedini imali dovoljno i vremena i prostora da se pokazu, i nisu zadovoljili...tako da smatram da treba dati priliku i drugima...pogotovo jer znamo da nisu nista losiji, stavise, mozda su i bolji...?
ovo ovorim samo iz razloga jer se to namece kao logicno rjesenje...
postujem susica i njegove rezultate, kao i nacin na koji vodi ekipu, opcenito! sve pohvale.
ali isto tako treba reci da ovaj tekst u vezi sa SAFETOVIM SPISKOM ima smisla...zbog cega forsira toliko pojedine igrace koji su pokazali da nisu za repke, zar nije prece da isproba neke druge, pa ako ni oni ne zadovolje, onda neke trece, i tako dalje...jer ovi su pokazali da nisu dovoljno kvalitetni, sto znaci da nikad nece ni biti...npr..
sad je mogao pozvati saida umjesto vrsajevica...za mjesec, dva pozvati arslanagica...mahmutovica...tamo nekad u februaru probati cocalica ili nekog drugog...nebitno...mozda bi se neko od njih pokazao kao kvalitetno pojacanje za reprezentaciju...
zar reprezentaacija ne treba da bude repka svih igraca...a ne samo ovih 22,23...zelim reci da su pojedini imali dovoljno i vremena i prostora da se pokazu, i nisu zadovoljili...tako da smatram da treba dati priliku i drugima...pogotovo jer znamo da nisu nista losiji, stavise, mozda su i bolji...?
ovo ovorim samo iz razloga jer se to namece kao logicno rjesenje...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Neko ko ovo cita bi pomislio da Susic van reprezentacije drzi neke svjetske klase, igrace koji prave razliku. Sjede u Barceloni i tuguju jer ih je Susic izostavio sa spiska. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Neko ko ovo cita bi pomislio da Susic van reprezentacije drzi neke svjetske klase, igrace koji prave razliku.

Ja fakat nisam Papetov ljubitelj, al' brat bratu ovdje pojedinci pretjeruju do bola. Sreca pa Pape nije budala k'o Stimac ili Sinisa, inace bi forum, drzava i sve zivo otislo u vrazju stvar.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Duhovit si praFo.Henderson je napisao/la: Ja vas ne kontam nimalo. Sami sebi postavljate pitanja i sami ih sebi odgovarate. Nema potrebe niko da vam odgovara.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze covjek sad promijeniti sve za najvazniju utakmicu u kvalifikacijama. Zvao je Hajrovica jer bas momak dobro igra u svojoj ekipi i to je to. Ovo ostalo sve stari likovi koji se poznaju...Gdje ce zvat 3-4 nova za ovako vazne utakmice? Bas mu treba sad da ih uigrava za nedaj Boze. Da se repka uigra treba godina dvije...
Zato podrska.Znam da ce uvesti jos bar 5-6 novih igraca do kraja naredne godine..Sad to nije preporucljivo. Pogledajte samo koje je igrace uveo od dolaska i bice vam jasno, dobili smo dobrih igraca...Blaz i Ciro su znali zvat razne likove, kod Blaza pogotovo Hrgovic bio najstandardniji igrac, a kod Cire Nadarevic. Zato nemojte, Pape iza sebe ima i rezultate
Zato podrska.Znam da ce uvesti jos bar 5-6 novih igraca do kraja naredne godine..Sad to nije preporucljivo. Pogledajte samo koje je igrace uveo od dolaska i bice vam jasno, dobili smo dobrih igraca...Blaz i Ciro su znali zvat razne likove, kod Blaza pogotovo Hrgovic bio najstandardniji igrac, a kod Cire Nadarevic. Zato nemojte, Pape iza sebe ima i rezultate
- tyler durden
- Kontakt:
Ma bitno je da se gleda spisak, jbes rezultat i sve ostalo.
Sta ce nam pobjeda protiv Grcke i prvo mjesto u grupi , kad nema Cocalica na spisku.
Sta ce nam pobjeda protiv Grcke i prvo mjesto u grupi , kad nema Cocalica na spisku.
Ma previse se dize prasine oko spiska. I ja bih volio da nije zvao Vrsajevica i Pandzu, ali realno sanse da njih dvojica zaigraju su 3% tako da me to ne zabrinjava. Msm da Pape ima samo jednu dilemu u sastavu; Rahimic ili Medunjanin, a posto mi idemo na pobjedu ja sam za to da pocne Medo i ako povedemo zadnjih pola sata General. Sto se tice ostale dvije zamjene, Bicakcic umjesto Seje s tim sto ide na stopera, a Zukan na lijevog beka, i treca izmjena Hajrovic zadnjih 10 min umejsto MIsketa recimo pa cak i Vede ako imali dobar rezultat.
Pazza Inter Amala
S kim su u ovoj repki uigrani Sunjic i Vrsajevic majke ti? I zar je bio viska 3 napadac,kojeg nemamo vec godinu i nesto dana?tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze covjek sad promijeniti sve za najvazniju utakmicu u kvalifikacijama. Zvao je Hajrovica jer bas momak dobro igra u svojoj ekipi i to je to. Ovo ostalo sve stari likovi koji se poznaju...Gdje ce zvat 3-4 nova za ovako vazne utakmice? Bas mu treba sad da ih uigrava za nedaj Boze. Da se repka uigra treba godina dvije...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
A zamisli scene da ga pozove i da on napravi neki kiks da nas kosta bodova.tyler durden je napisao/la:Sta ce nam pobjeda protiv Grcke i prvo mjesto u grupi , kad nema Cocalica na spisku.
- inacefindecko
- Kontakt:
oni koji prave razliku su u prvih 11. na klupi trebaju biti oni koji ih mogu zamijeniti, ali od njih se ne očekuje da igraju u rangu ovog kojeg su zamijenili.. KOGA ĆE AVDIJA ZAMIJENITI, KOGA ŠUNJIĆ?Monolog je napisao/la:calcio je napisao/la:Neko ko ovo cita bi pomislio da Susic van reprezentacije drzi neke svjetske klase, igrace koji prave razliku.![]()
![]()
Ja fakat nisam Papetov ljubitelj, al' brat bratu ovdje pojedinci pretjeruju do bola. Sreca pa Pape nije budala k'o Stimac ili Sinisa, inace bi forum, drzava i sve zivo otislo u vrazju stvar.
Ti igrači kad uđu su razlika ali za protivnika!
- tyler durden
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:A zamisli scene da ga pozove i da on napravi neki kiks da nas kosta bodova.tyler durden je napisao/la:Sta ce nam pobjeda protiv Grcke i prvo mjesto u grupi , kad nema Cocalica na spisku.
Opet bi Pape bio kriv.

Al et , Papeta forsiraju pitari pa je zato na klupi BiH.
Ja sam prvi navijac Zelje pa mi ne smeta i podrzavam ga, ali ima nedokaznih ovdje to je cudo.
To ko je ciji navijac je nebitno i sto je Pape bivis pitar, reprezentacija je u pitanju.
To ko je ciji navijac je nebitno i sto je Pape bivis pitar, reprezentacija je u pitanju.