Hilmo u pokusaju da opravda svoju "sanaciju stadiona" i "dolazak igraca" i dalje ide u krajnost i logicno ignorise cinjenicu da su igraci prokockali pola miliona ? Sta smo moj Hilmo mogli uraditi sa tim parama, sta ti mislis kao vrstan ekonomista ? Sanacija stadiona koji nije nas, ili dolazak veliki igraca za koje godinama placamo velike odstete ?!hilmo je napisao/la:Pa naravno da nismo, jer nemamo para, jer se pare trose na besmislice kao sto su ove kazne. Al eto necemo vise o ovoj temi.ustipak je napisao/la: I kad smo mi to kupili igrača ?
Ja ne znam da smo doveli za pare bar jednog.
Neko o kojem je to igracu rijec, jel to Vosin proizvod
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako nas je malo za kore, daj onda neke zastavice nesto da nismo goloruki na tribini...
http://www.biscani.net/index.php/humani ... -za-bihac/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogam nece ovo na dobro poci
valjda se skupi 45 maraka 
Bogam nece ovo na dobro poci

Jesi ti isao da gledas utakmicu, navijas ili da obilazis wcEvolution87 je napisao/la:na sjeveru samo jedan normalan wc

Nikola Tesla!
- Evolution87
- Kontakt:
a jesi li ti glup ili treniras?newBot je napisao/la:Jesi ti isao da gledas utakmicu, navijas ili da obilazis wcEvolution87 je napisao/la:na sjeveru samo jedan normalan wc
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da, mnogo smo mogli uraditi sa tim parama, mnogo. Svi od reda su krivi za to ispadanje iz Evropskih takmicenja, ali nije ovo nacin da ih kaznjavamo, jer time kaznjavamo sve nas i udaljavamo se od ionako malih mogucnosti da osvojimo nesto. Jel mislis da ce ovakvo ponasanje na tribinama privuci potencijalne ulagace u klub, nece vjeruj mi, moze samo otjerati i ovo malo sto ih je doslo.1L8F9C2 je napisao/la: Hilmo u pokusaju da opravda svoju "sanaciju stadiona" i "dolazak igraca" i dalje ide u krajnost i logicno ignorise cinjenicu da su igraci prokockali pola miliona ? Sta smo moj Hilmo mogli uraditi sa tim parama, sta ti mislis kao vrstan ekonomista ? Sanacija stadiona koji nije nas, ili dolazak veliki igraca za koje godinama placamo velike odstete ?!
Stadion nije nas, placamo ili bolje receno ne placamo koristenje stadiona, ali ima gradjevinskih projekata na stadionu koje je financirao klub i na taj nacin smanjivao dugovanje prema CSR. I jedno renoviranjem stadiona mi mozemo vratiti dug prema centru.
Svako ima svoje misljenje o ovoj temi i dobro da ovo nije jednoumlje, ja ovim zakljucujem raspravu o temi baklje i ostalog. Ziv bio.
Ima li istine u pricama,da nam dolazi napadac.
Ako neko nesto vise zna nek napise.

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
dolazi Bilbija 100%,treba danas eventualno sutra da potpiseamypitar je napisao/la:Ima li istine u pricama,da nam dolazi napadac.Ako neko nesto vise zna nek napise.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kako ti vise ne dosadi da lazes ?super je napisao/la:dolazi Bilbija 100%,treba danas eventualno sutra da potpiseamypitar je napisao/la:Ima li istine u pricama,da nam dolazi napadac.Ako neko nesto vise zna nek napise.
Nikola Tesla!
- super
- Kontakt:
a po kojem postu si ti mene skontao da lazemnewBot je napisao/la:Kako ti vise ne dosadi da lazes ?super je napisao/la:dolazi Bilbija 100%,treba danas eventualno sutra da potpiseamypitar je napisao/la:Ima li istine u pricama,da nam dolazi napadac.Ako neko nesto vise zna nek napise.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Jedna od tvojih lazi!
info clan str. staba, jamaka zeli ekipa iz italije,neznam koje u pitanju samo mi to rece,kaze da zele samo adila i svraku da prodaju al opet nikad neznas ako je kakva dobra para u pitanju da mozda i jamaka puste
info clan str. staba, jamaka zeli ekipa iz italije,neznam koje u pitanju samo mi to rece,kaze da zele samo adila i svraku da prodaju al opet nikad neznas ako je kakva dobra para u pitanju da mozda i jamaka puste
Nikola Tesla!
- super
- Kontakt:
kakve veze jamak sa bilbijom ima al eto kada me vec vuces to za jamaka mi je rekao doktor iz naseg tima pa ti procjeni jel covjek ozbiljan ili voli da lazenewBot je napisao/la:Jedna od tvojih lazi!
Haj ne lazi vise ljude.super je napisao/la:kakve veze jamak sa bilbijom ima al eto kada me vec vuces to za jamaka mi je rekao doktor iz naseg tima pa ti procjeni jel covjek ozbiljan ili voli da lazenewBot je napisao/la:Jedna od tvojih lazi!
Nikola Tesla!
- super
- Kontakt:
sacekaj 48 sati pa ces vidjeti,al uostalom ocekujem izvinjenje javno ovdje ovo za bilbiju
- Burberry46
- Kontakt:
[quote="England"][quote="mikeaziz"][quote="England"][quote="htcx
Nema veze što ti misliš, važan nisi, bio je najbolji strijelac jedne renomirane Evropske lige, al' prije 3 dana dobio sporazumni raskid ugovora i da , bio bi istinsko pojačanje ako se uspiju dogovoriti, 1986 godište je. To je dovoljno.[/quote
ENGLAND gdje je igrao taj novi igrac? Reci nesto vise?
Nema veze što ti misliš, važan nisi, bio je najbolji strijelac jedne renomirane Evropske lige, al' prije 3 dana dobio sporazumni raskid ugovora i da , bio bi istinsko pojačanje ako se uspiju dogovoriti, 1986 godište je. To je dovoljno.[/quote
ENGLAND gdje je igrao taj novi igrac? Reci nesto vise?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Polahko , znate da sve sto se desi u Sarajevu , desi se u UTORAK , bice napadac , sabura

-
- Kontakt:
dolazi bilbija,mada mi je i ovaj plakalo presimpatichan,dati plakalu shansu,ako se ne dokazhe isukati bilbiju,nije puno igr"o zadnje 2 godine,ko zna kakav je
Ako vam ne treba Aganspahic, mi cemo ga uzeti. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ako dodje bilbija, imali bi jak napad bilbija-komazec, a sansu davati plakalu s klupe da stice iskustvo
Nadam se da nece doci za SD Ibrakovic, al dzaba se ja nadam kad je to davno zavrsena stvar. Ako neko misli da smo zavrsili pricu sa Irfanom i otjerali ga iz kluba grdno se varamo, jer je Ibrakovic jedan od skauta Irfanovih a to malo ljudi zna, tako da je sada dobio tj. dobit ce samo svoju produzenu ruku u klubu. Strasno 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 24 gosta.