FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 avg 2013, 15:09

hilmo je napisao/la:
ustipak je napisao/la: I kad smo mi to kupili igrača ?

Ja ne znam da smo doveli za pare bar jednog.
Pa naravno da nismo, jer nemamo para, jer se pare trose na besmislice kao sto su ove kazne. Al eto necemo vise o ovoj temi.

Neko o kojem je to igracu rijec, jel to Vosin proizvod :mrgreen:
Hilmo u pokusaju da opravda svoju "sanaciju stadiona" i "dolazak igraca" i dalje ide u krajnost i logicno ignorise cinjenicu da su igraci prokockali pola miliona ? Sta smo moj Hilmo mogli uraditi sa tim parama, sta ti mislis kao vrstan ekonomista ? Sanacija stadiona koji nije nas, ili dolazak veliki igraca za koje godinama placamo velike odstete ?!

ustipak
Kontakt:

Post Postao/la ustipak » 26 avg 2013, 15:13

Ako nas je malo za kore, daj onda neke zastavice nesto da nismo goloruki na tribini...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 avg 2013, 15:20

http://www.biscani.net/index.php/humani ... -za-bihac/" onclick="window.open(this.href);return false;

Bogam nece ovo na dobro poci :mrgreen: :mrgreen: valjda se skupi 45 maraka :D

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 26 avg 2013, 16:33

Evolution87 je napisao/la:na sjeveru samo jedan normalan wc
Jesi ti isao da gledas utakmicu, navijas ili da obilazis wc :?:
Nikola Tesla!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 avg 2013, 16:50

newBot je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:na sjeveru samo jedan normalan wc
Jesi ti isao da gledas utakmicu, navijas ili da obilazis wc :?:
a jesi li ti glup ili treniras?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2013, 16:58

1L8F9C2 je napisao/la: Hilmo u pokusaju da opravda svoju "sanaciju stadiona" i "dolazak igraca" i dalje ide u krajnost i logicno ignorise cinjenicu da su igraci prokockali pola miliona ? Sta smo moj Hilmo mogli uraditi sa tim parama, sta ti mislis kao vrstan ekonomista ? Sanacija stadiona koji nije nas, ili dolazak veliki igraca za koje godinama placamo velike odstete ?!
Da, mnogo smo mogli uraditi sa tim parama, mnogo. Svi od reda su krivi za to ispadanje iz Evropskih takmicenja, ali nije ovo nacin da ih kaznjavamo, jer time kaznjavamo sve nas i udaljavamo se od ionako malih mogucnosti da osvojimo nesto. Jel mislis da ce ovakvo ponasanje na tribinama privuci potencijalne ulagace u klub, nece vjeruj mi, moze samo otjerati i ovo malo sto ih je doslo.
Stadion nije nas, placamo ili bolje receno ne placamo koristenje stadiona, ali ima gradjevinskih projekata na stadionu koje je financirao klub i na taj nacin smanjivao dugovanje prema CSR. I jedno renoviranjem stadiona mi mozemo vratiti dug prema centru.
Svako ima svoje misljenje o ovoj temi i dobro da ovo nije jednoumlje, ja ovim zakljucujem raspravu o temi baklje i ostalog. Ziv bio.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 avg 2013, 17:03

Ima li istine u pricama,da nam dolazi napadac. :?: Ako neko nesto vise zna nek napise.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 avg 2013, 17:11

amypitar je napisao/la:Ima li istine u pricama,da nam dolazi napadac. :?: Ako neko nesto vise zna nek napise.
dolazi Bilbija 100%,treba danas eventualno sutra da potpise
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 26 avg 2013, 17:14

super je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ima li istine u pricama,da nam dolazi napadac. :?: Ako neko nesto vise zna nek napise.
Kako ti vise ne dosadi da lazes ?
Nikola Tesla!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 avg 2013, 17:15

newBot je napisao/la:
super je napisao/la:
Kako ti vise ne dosadi da lazes ?
a po kojem postu si ti mene skontao da lazem :roll: :roll: :roll: da me nisi tenkre zamjenio sa stadionom ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 26 avg 2013, 17:20

Jedna od tvojih lazi!

info clan str. staba, jamaka zeli ekipa iz italije,neznam koje u pitanju samo mi to rece,kaze da zele samo adila i svraku da prodaju al opet nikad neznas ako je kakva dobra para u pitanju da mozda i jamaka puste
Nikola Tesla!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 avg 2013, 17:22

newBot je napisao/la:Jedna od tvojih lazi!

info clan str. staba, jamaka zeli ekipa iz italije,neznam koje u pitanju samo mi to rece,kaze da zele samo adila i svraku da prodaju al opet nikad neznas ako je kakva dobra para u pitanju da mozda i jamaka puste
kakve veze jamak sa bilbijom ima al eto kada me vec vuces to za jamaka mi je rekao doktor iz naseg tima pa ti procjeni jel covjek ozbiljan ili voli da laze

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 26 avg 2013, 17:23

super je napisao/la:
newBot je napisao/la:Jedna od tvojih lazi!

kakve veze jamak sa bilbijom ima al eto kada me vec vuces to za jamaka mi je rekao doktor iz naseg tima pa ti procjeni jel covjek ozbiljan ili voli da laze
Haj ne lazi vise ljude.
Nikola Tesla!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 avg 2013, 17:24

sacekaj 48 sati pa ces vidjeti,al uostalom ocekujem izvinjenje javno ovdje ovo za bilbiju

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 avg 2013, 17:56

[quote="England"][quote="mikeaziz"][quote="England"][quote="htcx

Nema veze što ti misliš, važan nisi, bio je najbolji strijelac jedne renomirane Evropske lige, al' prije 3 dana dobio sporazumni raskid ugovora i da , bio bi istinsko pojačanje ako se uspiju dogovoriti, 1986 godište je. To je dovoljno.[/quote

ENGLAND gdje je igrao taj novi igrac? Reci nesto vise?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 26 avg 2013, 18:36

Polahko , znate da sve sto se desi u Sarajevu , desi se u UTORAK , bice napadac , sabura ;) :)

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 26 avg 2013, 18:46

dolazi bilbija,mada mi je i ovaj plakalo presimpatichan,dati plakalu shansu,ako se ne dokazhe isukati bilbiju,nije puno igr"o zadnje 2 godine,ko zna kakav je

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 avg 2013, 18:49

Ako vam ne treba Aganspahic, mi cemo ga uzeti. :D
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 26 avg 2013, 18:51

ako dodje bilbija, imali bi jak napad bilbija-komazec, a sansu davati plakalu s klupe da stice iskustvo

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2013, 19:02

Nadam se da nece doci za SD Ibrakovic, al dzaba se ja nadam kad je to davno zavrsena stvar. Ako neko misli da smo zavrsili pricu sa Irfanom i otjerali ga iz kluba grdno se varamo, jer je Ibrakovic jedan od skauta Irfanovih a to malo ljudi zna, tako da je sada dobio tj. dobit ce samo svoju produzenu ruku u klubu. Strasno :(

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 24 gosta.