RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
http://****/vijesti/sport/n ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.javno.ba/javno-teme/ekskluzi ... lovia.htmlEKSKLUZIVNO: Sportski direktor Hajduka došao u Mostar zbog Mirze Ćemalovića
Ponedjeljak, 26 Kolovoz 2013 11:00
E-mail Ispis PDF
MOSTAR - Sportski direktor splitskog Hajduka, Šveđanin Jens Andersson, tijekom jučerašnjeg dana posjetio je Mostar gdje je pratio utakmicu 5. Kola Premijerlige BiH između Veleža i Olimpica (1:1).
Odmah su se pojavile glasine i upiti zbog kojeg je igrača stigao Šveđanin? U javnost su tako procurile glasine da je riječ o talentiranom Harisu Duljeviću iz Olimpica, međutim kako eksluzivno doznaje naš portal radi se ipak o napadaču "rođenih" Mirzi Ćemaloviću.
Zanimljivo, Ćemalović na ovoj utakmici nije bio u početnoj postavi Veleža, zaigrao je tek u nastavku dvoboja, bez nekog posebnog učinka, no kako je potvrđeno za JAVNO.ba iz redova mostarskog premijerligaša menadžer Mirze Ćemalovića je bio na ručku s Anderssonom, te bi se navodno ovaj transfer mladog bh reprezentativca uskoro mogao vrlo lako realizirati, pa bi Hajduk u vršku napada dobio još jednu prinovu!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Titova-Juga
- Kontakt:

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Treba ovo iskoristiti, ako je istina, i uzeti nešto para.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
šuti bolan Tito nemoj da ga urekneš, ovo je prilika za paru...Titova-Juga je napisao/la:![]()
![]()

Kakav Hajduk, smijesno mozda jeste ali je Velez u boljoj financijskoj situaciji trenutno od njih. Oni se samo nesta mogu mjenjati.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Raja treba ga hvaliti sada.Poslje Duska Bajevica najbolji napadac kojeg je Velez izrodio. Kako taj momak ima smek za go,a tek sprint,ubrzanje,pregled igre i udarac glavom. Hans Christian Andersene kupi ga i dovedi Hajduk ispred Mamicevih milona nakon toliko godina
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Raja treba ga hvaliti sada.Poslje Duska Bajevica najbolji napadac kojeg je Velez izrodio. Kako taj momak ima smek za go,a tek sprint,ubrzanje,pregled igre i udarac glavom. Hans Christian Andersene kupi ga i dovedi Hajduk ispred Mamicevih milona nakon toliko godina

Evo jedan i Hajduku:

Ustvari oni su zaslužili dva:

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Harise Duljevicu jesi to tiharis10 je napisao/la:pozdrav za rodjene,mozel vise informacija o vasem igraču mirzi cemalovicu,neki opis igre i tako!?hvala puno

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Znao sam oduvijek da si RođeniŠB_Fidelis je napisao/la:Mi smo doktorirali kako Hajduku uvaliti igrace.

Ostali Mostarci i Hercegovci, izađite iz ormara, ne stidite se, prošla su crna vremena i devedesete, budite iskreni kao i Fidelis

Eto, piše se o tome momku, pa i mene zanima tko je taj momak Ćemalović, kako igra, statistika i tako to

Nekad je bila fina suradnja Hajduka i Veleža iako su se navijači znali udarati i rukama i nogama

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Haha, ja i Velez smo k'o nokat i prst. Al sam gadjao vise na Barisic i ostatak.dubrava je napisao/la:Znao sam oduvijek da si RođeniŠB_Fidelis je napisao/la:Mi smo doktorirali kako Hajduku uvaliti igrace.
Ostali Mostarci i Hercegovci, izađite iz ormara, ne stidite se, prošla su crna vremena i devedesete, budite iskreni kao i Fidelis
Eto, piše se o tome momku, pa i mene zanima tko je taj momak Ćemalović, kako igra, statistika i tako to
Nekad je bila fina suradnja Hajduka u Veleža iako su se navijači znali udarati i rukama i nogamaOduvijek je mostarski "bazen" bio plodonosan

Ma kakav Cemalovic, mislim, evo, nek pricaju oni sto ga stalno gledaju, ali ja sto sam dosad vidio, pa ne moze ni u (danasnjem) Velezu igrati, a nije mu neka konkurencija.
Doduse i Hajduk je tu negdje, vjerovatno i losiji.

...Život za Široki...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Neka Fidelis kad prodje transfer a do tada ga i ti hvali. Joooooj koja je to igracina. Mozda splicani za 50 godina budu pricali kao o Baki " nikad igraca ka sta je bia Mirza " 

Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 26 avg 2013, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Titova-Juga
- Kontakt:
O zombijima sve najbolje.dubrava je napisao/la: Eto, piše se o tome momku, pa i mene zanima tko je taj momak Ćemalović, kako igra, statistika i tako to
Nekad je bila fina suradnja Hajduka i Veleža iako su se navijači znali udarati i rukama i nogamaOduvijek je mostarski "bazen" bio plodonosan
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
I dalje imaš crveni šal, pod jastukom ga skrivaš, jeldaŠB_Fidelis je napisao/la:Haha, ja i Velez smo k'o nokat i prst. Al sam gadjao vise na Barisic i ostatak.dubrava je napisao/la:Znao sam oduvijek da si RođeniŠB_Fidelis je napisao/la:Mi smo doktorirali kako Hajduku uvaliti igrace.
Nekad je bila fina suradnja Hajduka u Veleža iako su se navijači znali udarati i rukama i nogamaOduvijek je mostarski "bazen" bio plodonosan
![]()
Ma kakav Cemalovic, mislim, evo, nek pricaju oni sto ga stalno gledaju, ali ja sto sam dosad vidio, pa ne moze ni u (danasnjem) Velezu igrati, a nije mu neka konkurencija.
Doduse i Hajduk je tu negdje, vjerovatno i losiji.

A Pandža?! Što je s njim. Al dobro, nećemo ovdje temu kvariti sa omanjim klubom iz tamo neke zapadne ercegovne

Svašta novine pišu, ovo je iznenadna vijest da se ovog malog dovodi u vezu s Hajdukom, al možda bi nešto od toga i moglo biti. Hajduk nema novaca, pa je upućen tražiti jeftine igrače po Africi i Bosni.
A sad, ako ovaj momak igra u mladoj repki kako sam čuo, jebga, nije onda baš neka taraba...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ih, imam ih na izvoz, al suti, da te ne cuju ovi vaamo.
Pandza je igracina, u Hajduku ga samo unistavali i maltretirali, cim je otisao preporodio se, da je otisao u Dinamo postigao bi finu cijenu i prodao se u jos bolju ligu, dok je za Hajduka pojam Maloca, a igraca poput Pandze nisu znali iskoristiti, mislim, sve receno.
Hajduk ti je omanji krsko-dalmatinski-aeaeae klub levatino jedna.
No, u vidu aktualnih postova i malo trezvenijeg razmisljanja, smatram da su kolege u pravu, Cemalovic je igracina i Hajduk ce samo (jos jednom) dokazati koliki su levatski klub ako ga ne uzmu ove sekunde.

Pandza je igracina, u Hajduku ga samo unistavali i maltretirali, cim je otisao preporodio se, da je otisao u Dinamo postigao bi finu cijenu i prodao se u jos bolju ligu, dok je za Hajduka pojam Maloca, a igraca poput Pandze nisu znali iskoristiti, mislim, sve receno.

Hajduk ti je omanji krsko-dalmatinski-aeaeae klub levatino jedna.

No, u vidu aktualnih postova i malo trezvenijeg razmisljanja, smatram da su kolege u pravu, Cemalovic je igracina i Hajduk ce samo (jos jednom) dokazati koliki su levatski klub ako ga ne uzmu ove sekunde.

Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 26 avg 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
E hajte sad u paketu na temu 1 hnl pa razgovarajte do mile volje. Ne zanima nas ni Dinano ni Ajduk ni Maloca ni gornja Maoca. Ovo je tema RSD VELEZ. Hvala lijepo
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ako ode kojim slučajem mogao bi VELEŽ inkasirati možda 100.000 ili 150.000 KM? ko zna kako bi se klubovi dogovorili, ali je jedno sigurno, VELEŽ bi još više finansijski ojačao, prvo mladi Jakirović, a evo izgleda i Mirza. Samo neka kaplju pare...
@Neretvanska Pastrmak
smiri se bolan, fasovat ćeš srčani udar...

@Neretvanska Pastrmak
smiri se bolan, fasovat ćeš srčani udar...

-
- Kontakt:
Dobro, a sto ga hakate? Jel to lose sto Hajduk posmatra Mirzu?
Cemalovic trenutno Velezu ne nudi nista, a mozda Hajduk u njemu vidi nesto sto oni znaju iskoristiti. Sretno i Mirzi i Hajduku.
Cemalovic trenutno Velezu ne nudi nista, a mozda Hajduk u njemu vidi nesto sto oni znaju iskoristiti. Sretno i Mirzi i Hajduku.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije hakanje,ali sa ovim transferom svi bi bili zadovoljni.
Velež bi se rješio Mirze koji već dugo nije donio ništa dobro,uzeli bi se neki novci...
Imali bi novce za dobru desetku.Ali ne onu u Rote,već na terenu.
A i Mirzi bi ovaj prelazak laskao sigurno.
Velež bi se rješio Mirze koji već dugo nije donio ništa dobro,uzeli bi se neki novci...
Imali bi novce za dobru desetku.Ali ne onu u Rote,već na terenu.
A i Mirzi bi ovaj prelazak laskao sigurno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.