FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

vlado lesinar
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la vlado lesinar » 18 dec 2009, 14:16

jovanbl je napisao/la:
EastStand je napisao/la:http://www.****/index.php?op ... 9&Itemid=1

О & ", па % - ово "? $ & & " 2012. па $ " ? ? $ " $ $. " не ' $ не $ $ су ? $...
fiser opet lupa po obicaju :)

nije moguce ni teoretski zavrsiti rekonstrukciju do "pocetka sezone" misleci na premijer ligu, koja btw pocinje 27.2., jer tu mora ici tender i rokovi po tenderu, pa radovi , i to sve skupa koliko ja znam ocekuje se da bude zavrseno na vrijeme za dobijanje licence, sto znaci do pocetka sezone, ali sezone pretkola lige prvaka i lige uefa :)
najvjerovantije ce i u toku takmicarske sezone premijer lige biti izvodjeni neki radovi na stadionu.

tako da ce to ici uporedo.
Teze ce biti ispuniti druge kriterije za evropu, a to su oni finasijske priode, jer ne smijes nikom nista biti duzan da bi igrao u evriopi, a borac je duzan puno, pa cemo vidjeti
Slazem se

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 18 dec 2009, 14:21

Teze ce biti ispuniti druge kriterije za evropu, a to su oni finasijske priode, jer ne smijes nikom nista biti duzan da bi igrao u evriopi, a borac je duzan puno, pa cemo vidjeti
Za ovo mislim da nisi u pravu, mislim da samo ne smije biti nekih tuzbi kod Uefe pa i Real ,Arsenal i drugi su zaduzeni do guse, a evo ti i blizi primjer,vjerovatno si upoznat sa C. Zvezdom duguju preko 20 mil eura pa su igrali Evropu

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 18 dec 2009, 14:44

gavra je napisao/la:
Za ovo mislim da nisi u pravu, mislim da samo ne smije biti nekih tuzbi kod Uefe pa i Real ,Arsenal i drugi su zaduzeni do guse, a evo ti i blizi primjer,vjerovatno si upoznat sa C. Zvezdom duguju preko 20 mil eura pa su igrali Evropu
kako je c.yveyda to isposlovala , ne ynam, ali sam siguran da ne smijes imati dospjelih a neisplcenih obaveya prema dfrugim klubovima, igracima, pa cak i svom yaposlenom osoblju u klubu.
ne smijes imati dug poreskih obaveza, ni neispalcene dugove poi sudskim presudama.
pa ti vidi, a borac svega toga ima, nazalost i to ne malo

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 18 dec 2009, 15:56

dubrava je napisao/la:Sad nesto citam i gledam par stranica unazad i moram priznat, da bez kolege Schlagera i njegovih komentara, objašnjenja i dosjetki, stranica o FK Borcu nije ista :(
A ja, ovom prilikom molim (iako ne pisem ovdje, vec samo citam) uvazenog forumaša Schlagera, da se ponovno aktivira!!!
uvazeni-kako zoves..forumas Schlager vec par dana (10-15) dana opravdano odmara od ove stranice i ovog foruma.. razlog je potpuno opravdan-bar moje misljenje... jer su neki likovi necu reci kompleksasi dolazili na ovu temu i brisali komentare, koji su uzgred receno bili vezani za borac,ni u jednom nije bilo provokacije...grubih sala itd... ja licno sam postavio klip...onaj lik iz velikog brata pjeva borceve pjesme...neko je obrisao..i tako 3-4 puta..ne znam zasto nekom smeta...al eto...zbog toga i slicnih situacija..covjek odmara...pa eto,da znas...poz
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 18 dec 2009, 16:03

:( :( :( :( evo nisam ni ja odavno pisao al vidim da bi Rudar mogao izgubiti Avduku(iskreno se nadam da se to nece desiti).....ali ima jos do toga...moze li mi neko preciznije reci da li je Avduka bio na pregovorima u BL??? posto sam cuo da ne prije neki dan bio u Bl i tako... :o
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 18 dec 2009, 16:09

rudarprijedor je napisao/la::( :( :( :( evo nisam ni ja odavno pisao al vidim da bi Rudar mogao izgubiti Avduku(iskreno se nadam da se to nece desiti).....ali ima jos do toga...moze li mi neko preciznije reci da li je Avduka bio na pregovorima u BL??? posto sam cuo da ne prije neki dan bio u Bl i tako... :o
aha,bio je...malo cugali u onom pabu...al nista pretjerano,kaze nece da pije...nda mu zena..a spomenuo je nesto neki ugovor,kao veca plata...bolji stadion...veca mogucnost za evropu,kao borba za titulu i polufinale kupa...poslije sam ga vodio na cevape...pa onda nocni zivot...zene-alkohol i to. svidjelo mu se,valjda ce preci u racbo... :P :arrow:
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 18 dec 2009, 17:17

jovanbl je napisao/la:

О & ", па % - ово "? $ & & " 2012. па $ " ? ? $ " $ $. " не ' $ не $ $ су ? $...

nije moguce ni teoretski zavrsiti rekonstrukciju do "pocetka sezone" misleci na premijer ligu, koja btw pocinje 27.2., jer tu mora ici tender i rokovi po tenderu, pa radovi , i to sve skupa koliko ja znam ocekuje se da bude zavrseno na vrijeme za dobijanje licence, sto znaci do pocetka sezone, ali sezone pretkola lige prvaka i lige uefa :)
najvjerovantije ce i u toku takmicarske sezone premijer lige biti izvodjeni neki radovi na stadionu.

? " , " " ? $ се % $ $ 27.2 , него $ & $ сезоне , " ' $ $ " $ у 7 ' , " успут ' " $ - " $ се " ' $ & & " , & & $ у Европу ... !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 18 dec 2009, 17:19

" Стајање je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:

? " , " " ? $ се % $ $ 27.2 , него $ & $ сезоне , " ' $ $ " $ у 7 ' , " успут ' " $ - " $ се " ' $ & & " , & & $ у Европу ... !!!
Mi sa foruma kad bi se sastavili msm samo borcevci prije bi zavrsili rekonstrukciju

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 18 dec 2009, 17:22

' & " % ту " , па " & $ 7 ' , ' & се она $ , ' ' & - " 6 ? & $ $ " , - $ $ " ... !!! :twisted:
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 19 dec 2009, 09:08

Znali iko oceli borac ucestvovati na onom turniru u sarajevu sto pocinje valjda danas

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 dec 2009, 10:03

vlado lesinar je napisao/la:Znali iko oceli borac ucestvovati na onom turniru u sarajevu sto pocinje valjda danas
Nece kazu odgodili put zbog snijega :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 19 dec 2009, 10:27

TheManiacs je napisao/la:
vlado lesinar je napisao/la:Znali iko oceli borac ucestvovati na onom turniru u sarajevu sto pocinje valjda danas
ozb? :o
TREĆI PUT ČASTIMO

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 dec 2009, 10:36

borac_sampion je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:
ozb? :o

pa bila je info borac i zadar zbog snijega nece ucestvovati umjesto njih
rudar k
velez
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

rbhm
Kontakt:

Post Postao/la rbhm » 19 dec 2009, 12:14

rudarprijedor je napisao/la::( :( :( :( evo nisam ni ja odavno pisao al vidim da bi Rudar mogao izgubiti Avduku(iskreno se nadam da se to nece desiti).....ali ima jos do toga...moze li mi neko preciznije reci da li je Avduka bio na pregovorima u BL??? posto sam cuo da ne prije neki dan bio u Bl i tako... :o
alo rudar,,,de nam poblize malo opisi tog avduku,,,onako iz prve ruke,,molicu objektivno misljenje :) ,,posto nemam nista protiv starcevica,sjajan je golman,sama cinjenica da je primio najmanje golova u PL dosta govori,,ali cujem kao i ti da ce tu doci do promjene...pa ako moze kratko par rijeci u vezi avdukica...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 19 dec 2009, 18:00

Asimr Avdukic je najbolji golman u sezoni 2008/09 u I ligi RS,bio je na spisku reprezentacije RS za utakmicu koja se trebala odigrati sa mladom repr. Srbije. Branio je za Tuzlansku Slobodu i Kamen Ingrad(bio najbolje ocjenjeni igrac ovog tima) i zabelzio nekoliko utakmica za mladu repr. BiH....ove godine Avdukic je bio najbolji pojedinac Rudara i sigurno moze se reci da je medju najzasluznijim za dobre rezultate ove godine....inace je veliki zajebant i u PD nije bilo nekog dogadjaja na koji se on nije pojavio i ludovao.. :D :D :D ali sad sam provjerio sve u vezi tog prelaska u Borac pa ako bi Borac htjeo da ga uzme morao bi posteno odrijesiti kesu jer je on ima jos 6 mjeseci ugovora sa Rudarom....a uprava ga sigurno nece dati za male pare.. 8-)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 19 dec 2009, 19:35

Joj braco moja evo sad citam ove vijesti na borac-sport,i ne znam,bas se cudno osjecam...Imam neki osjecaj da je klub u totalnom rasulu,a uprava kao uprava samo prikriva istinu i podmece svoje slike savrsenstva i idile.Uzmimo za primjer da najvise medijski eksponirana pojacanja,Ozren Peric i Perica Stanceski,napustaju nas voljeni klub poslije samo jedne polusezone...Cak i manje!Ima li tu logike?!

Dalje,voljeni nam klub napustaju Darko Ljubojevic(opravdano ili neopravdano u to necu da ulazim),Marko Maksimovic(navodno),Starcevic itd.itd....Kao pojacanja spominju se igraci koji su stvarno klasa,i bas zato,sto jesu klasa(Stajic,Avdukic,Grujic,Trivunovic...),a znajuci istoriju dovodjenja pojacanja,"provjerenih",mislim da od vecine nece biti nista,tj.da nece ni primirisati Gradskom stadionu.Dovesce se neki "talenti",neke,"igracine" iz Jelen Super lige Srbije,koji ne zadovoljavaju igrackim sposobnostima timove kao sto su Cukaricki,Javor,BSK Borca,ali za divno cudo u Borcu mogu proci,i u Borac mogu doci!

Ja se stvarno,evo NAJISKRENIJE nadam da je ova uprava bolja,ozbiljnija i postenija od prethodnih...Ali zasad su samo jaki na rijecima!Kad renoviraju stadion,kad dovedu igrace koji zasluzuju da nose dres Borca,prava pojacanja,kad Borac na Gradskom zaigra Evropsku utakmicu,e onda cu reci UPRAVO SVAKA CAST SKIDAM VAM KAPU!Do tada,njihove rijeci i obecanja mi ne znace nista.
Treci put castimo

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 19 dec 2009, 19:38

tatamata je napisao/la:Joj braco moja evo sad citam ove vijesti na borac-sport,i ne znam,bas se cudno osjecam...Imam neki osjecaj da je klub u totalnom rasulu,a uprava kao uprava samo prikriva istinu i podmece svoje slike savrsenstva i idile.Uzmimo za primjer da najvise medijski eksponirana pojacanja,Ozren Peric i Perica Stanceski,napustaju nas voljeni klub poslije samo jedne polusezone...Cak i manje!Ima li tu logike?!

Dalje,voljeni nam klub napustaju Darko Ljubojevic(opravdano ili neopravdano u to necu da ulazim),Marko Maksimovic(navodno),Starcevic itd.itd....Kao pojacanja spominju se igraci koji su stvarno klasa,i bas zato,sto jesu klasa(Stajic,Avdukic,Grujic,Trivunovic...),a znajuci istoriju dovodjenja pojacanja,"provjerenih",mislim da od vecine nece biti nista,tj.da nece ni primirisati Gradskom stadionu.Dovesce se neki "talenti",neke,"igracine" iz Jelen Super lige Srbije,koji ne zadovoljavaju igrackim sposobnostima timove kao sto su Cukaricki,Javor,BSK Borca,ali za divno cudo u Borcu mogu proci,i u Borac mogu doci!

Ja se stvarno,evo NAJISKRENIJE nadam da je ova uprava bolja,ozbiljnija i postenija od prethodnih...Ali zasad su samo jaki na rijecima!Kad renoviraju stadion,kad dovedu igrace koji zasluzuju da nose dres Borca,prava pojacanja,kad Borac na Gradskom zaigra Evropsku utakmicu,e onda cu reci UPRAVO SVAKA CAST SKIDAM VAM KAPU!Do tada,njihove rijeci i obecanja mi ne znace nista.
i mi isto....dosta igraca visi na koncu...UPRAVA NAPOLJE!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 dec 2009, 13:07

tatamata je napisao/la:Joj braco moja evo sad citam ove vijesti na borac-sport,i ne znam,bas se cudno osjecam...Imam neki osjecaj da je klub u totalnom rasulu,a uprava kao uprava samo prikriva istinu i podmece svoje slike savrsenstva i idile. Uzmimo za primjer da najvise medijski eksponirana pojacanja,Ozren Peric i Perica Stanceski,napustaju nas voljeni klub poslije samo jedne polusezone...Cak i manje!Ima li tu logike?!

Pozdrav Borčevci i Forumaši.

Razumijem ja vas ali cemu toliko "loženje" oko razno-raznih novinskih članaka!? Pa novine (medij) 'žive' od pisanja svega i svačega...nekad moraš zažmiriti i prevrnuti stranicu...baš me briga je li ova ili ona pravila 'face lifting', ugradjivala silikone, šta je uradio "modni mačak".... :oops:
Tako je i sa sportom, nažalost - buljuk dimnih 'bombi' i 'zavjesa', na sve strane....a sve da se 'od drveta ne vidi šuma' :mrgreen:
Najvjerovatnije i po običaju da će ovaj prelazni rok proći bez posebnih atrakcija i uzbuđenja. Ako i bude nekih 'iznenađenja' to će biti odlazak onih nešto boljih u INO....
Koji tim uspije dovesti 2 provjerena igrača biće "na konju" (nema loveee, niko) :lol:
Borac, odnosno struka, je poodavno navela koje pozicije su 'tanke' i to bi trebao da bude putokaz u kojem pravcu klub, nadam se, radi kad su u pitanju pojačanja.
Licitiranje mnogobrojnim imenima igrača, i to vrlo često krajnje neralno, je više za 'kafanske' diskusije kad maligani prorade. ;)

Što se tiče Borca, koliko vidim diglo se najviše frke o Ljubojevića!
Slažem se da je on vrstan fudbalski znalac, da može i sam 'riješiti' utakmicu... ali svi se slažete i u tome da nije odigrao puno utakmica (povrede!?), da je već na zalasku karijere, da često nema motiva...a opet najskuplji Borčev igrač! Uz svo poštovanje prema Ljubojeviću i njegovim fudbalskim znanjima i igračkoj prošlosti - vrijedi li on danas tih para, pogotovo u ova kokuzna vremena?

Takodjer, jedno hipotetičko pitanje - Citam ovdje i u medijima da je dolazak Vladana Grujića u Borac - gotova stvar.
Hajde da vjerujemo u to i sad van svima postavljam pitanje:
Kako bi se Grujić (koji također ima fudbalski "pedigre") i Ljubojević 'slagali' na terenu, svlačionici...a obojica na silaznoj, igračkoj, putanji, ali su 'imena'?

Takodjer, 'pitanje' Vuleta Trivunovića.
Sjajan igrač, reprezentativni nivo. Kolika li je njegova 'cijena'? Ne kažem da ne treba Borcu, da ga svaki klub ne bi poželio, ali njegova cijena....Može li to Borac podnijeti i je li baš toliko neophodan u ovom trenutku (za Evropu OK) kad su Borčevi stoperi najbolji u PL BiH, kad je kompletna odbrana bolji dio tima, a ako dođe Avdukić, eto i smanjenja 'rizika i straha' od kikseva Starčevića koji ima i dobrih zasluga, objetivnosti radi.

I odmah reakcije: Uprava napolje, trener odlazi, rasulo u klubu.... :o
Možda u takvim reakcijama ima i 'opravdane sumnje, reakcije' ali mi to više sliči na preuranjenu ili, možda, 'smišljenu hajku'... toga ima u svakom klubu - opozicija, razni mešetari, 'rovatori'...
Činjenice govore suprotno - Borac je ostvario veliki uspjeh i to nije 'palo s neba', neko je radio i radio da do tog dodje, a ko radi ponekad i pogriješi 8-)

Treba sačekati završetak prelaznog roka, koji još nije ni počeo, pa onda sumirati šta je urađeno, šta nije, kritikovati, hvaliti...

Smatram da nije loše ni to što se unaprijed reaguje jer to je jedna "vrsta" pritiska javnosti, navijača, na administraciju kluba i pozitivno je što to administraciji ipak ne dozvoljava da se 'uspava' i na određen način je tjera da razmišlja o svojim postupcima, potezima....
Samo nemojte da se ta pozitivna strana 'pritiska' pretvori u 'hajku' kroz kojekakva nagadjanja, dezinformacije i preuranjene 'presude' klubu i ljudima koji tamo rade. Da, manite se g. Fišera (Muhameda Ibrahimbegovića) jer svi znate njegovu "ulogu" u Borcu, a moja malenkost je o tom pisala čim je isti postavljen na 'funkciju' - marioneta, ma svi to znate.

PS:
Neko ovdje lukavo 'baci mamac' tipa Ljubojevića, a ja bi se više brinuo kakva je situacija s Bilbijom i Vranješom, naprimjer....Mnogo su oni važniji za Borac, danas i za budućnost... :cry:
Bosno moja poharana....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 20 dec 2009, 13:55

@Trigger

Fino sto si se javio,dugo nisi pisao! ;)
Nisam ja nista lose mislio reci svojim postom,vec samo su mi neki potezi uprave cudni.Sto se slucaja Ljubojevic tice,ako su istina te price,da ima enormno velik ugovor,i da ni pod razno nece da smanji primanja,onda je opravdano sto je na transfer listi,jer time pokazuje da mu je cilj samo novac,a ne ljubav i odanost prema klubu.

I da jos nesto sam zaboravio.Kad sam ja govorio da Peric i Stancevski ne valjaju,i da su potpuni promasaji,vecina na ovoj temi je govorila stvari tipa "jos se nisu uklopili,treba im vremena,dobri su igraci...",a evo te igracine napustaju Borac vec sad. ;)

Valjda se takva "pojacanja" nece dovoditi i u ovom prelaznom roku.
Treci put castimo

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 20 dec 2009, 18:51

Trigger je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Joj braco moja evo sad citam ove vijesti na borac-sport,i ne znam,bas se cudno osjecam...Imam neki osjecaj da je klub u totalnom rasulu,a uprava kao uprava samo prikriva istinu i podmece svoje slike savrsenstva i idile. Uzmimo za primjer da najvise medijski eksponirana pojacanja,Ozren Peric i Perica Stanceski,napustaju nas voljeni klub poslije samo jedne polusezone...Cak i manje!Ima li tu logike?!

Pozdrav Borčevci i Forumaši.

Razumijem ja vas ali cemu toliko "loženje" oko razno-raznih novinskih članaka!? Pa novine (medij) 'žive' od pisanja svega i svačega...nekad moraš zažmiriti i prevrnuti stranicu...baš me briga je li ova ili ona pravila 'face lifting', ugradjivala silikone, šta je uradio "modni mačak".... :oops:
Tako je i sa sportom, nažalost - buljuk dimnih 'bombi' i 'zavjesa', na sve strane....a sve da se 'od drveta ne vidi šuma' :mrgreen:
Najvjerovatnije i po običaju da će ovaj prelazni rok proći bez posebnih atrakcija i uzbuđenja. Ako i bude nekih 'iznenađenja' to će biti odlazak onih nešto boljih u INO....
Koji tim uspije dovesti 2 provjerena igrača biće "na konju" (nema loveee, niko) :lol:
Borac, odnosno struka, je poodavno navela koje pozicije su 'tanke' i to bi trebao da bude putokaz u kojem pravcu klub, nadam se, radi kad su u pitanju pojačanja.
Licitiranje mnogobrojnim imenima igrača, i to vrlo često krajnje neralno, je više za 'kafanske' diskusije kad maligani prorade. ;)

Što se tiče Borca, koliko vidim diglo se najviše frke o Ljubojevića!
Slažem se da je on vrstan fudbalski znalac, da može i sam 'riješiti' utakmicu... ali svi se slažete i u tome da nije odigrao puno utakmica (povrede!?), da je već na zalasku karijere, da često nema motiva...a opet najskuplji Borčev igrač! Uz svo poštovanje prema Ljubojeviću i njegovim fudbalskim znanjima i igračkoj prošlosti - vrijedi li on danas tih para, pogotovo u ova kokuzna vremena?

Takodjer, jedno hipotetičko pitanje - Citam ovdje i u medijima da je dolazak Vladana Grujića u Borac - gotova stvar.
Hajde da vjerujemo u to i sad van svima postavljam pitanje:
Kako bi se Grujić (koji također ima fudbalski "pedigre") i Ljubojević 'slagali' na terenu, svlačionici...a obojica na silaznoj, igračkoj, putanji, ali su 'imena'?

Takodjer, 'pitanje' Vuleta Trivunovića.
Sjajan igrač, reprezentativni nivo. Kolika li je njegova 'cijena'? Ne kažem da ne treba Borcu, da ga svaki klub ne bi poželio, ali njegova cijena....Može li to Borac podnijeti i je li baš toliko neophodan u ovom trenutku (za Evropu OK) kad su Borčevi stoperi najbolji u PL BiH, kad je kompletna odbrana bolji dio tima, a ako dođe Avdukić, eto i smanjenja 'rizika i straha' od kikseva Starčevića koji ima i dobrih zasluga, objetivnosti radi.

I odmah reakcije: Uprava napolje, trener odlazi, rasulo u klubu.... :o
Možda u takvim reakcijama ima i 'opravdane sumnje, reakcije' ali mi to više sliči na preuranjenu ili, možda, 'smišljenu hajku'... toga ima u svakom klubu - opozicija, razni mešetari, 'rovatori'...
Činjenice govore suprotno - Borac je ostvario veliki uspjeh i to nije 'palo s neba', neko je radio i radio da do tog dodje, a ko radi ponekad i pogriješi 8-)

Treba sačekati završetak prelaznog roka, koji još nije ni počeo, pa onda sumirati šta je urađeno, šta nije, kritikovati, hvaliti...

Smatram da nije loše ni to što se unaprijed reaguje jer to je jedna "vrsta" pritiska javnosti, navijača, na administraciju kluba i pozitivno je što to administraciji ipak ne dozvoljava da se 'uspava' i na određen način je tjera da razmišlja o svojim postupcima, potezima....
Samo nemojte da se ta pozitivna strana 'pritiska' pretvori u 'hajku' kroz kojekakva nagadjanja, dezinformacije i preuranjene 'presude' klubu i ljudima koji tamo rade. Da, manite se g. Fišera (Muhameda Ibrahimbegovića) jer svi znate njegovu "ulogu" u Borcu, a moja malenkost je o tom pisala čim je isti postavljen na 'funkciju' - marioneta, ma svi to znate.

PS:
Neko ovdje lukavo 'baci mamac' tipa Ljubojevića, a ja bi se više brinuo kakva je situacija s Bilbijom i Vranješom, naprimjer....Mnogo su oni važniji za Borac, danas i za budućnost... :cry:
@trigger, svaka cast na ovom postu, u cjelosti bi ga mogao potpisati

mala posajsnjenja, grujic nije gotova stvar, on je samo mogucnost, prije svega nije rijseio svoj status u mossu, a i pitanje je kolika ce mu biti cijena.
Inace zi mski prelazni rok je uvijek zahebancija, jer su fudbaleri uglavnom pod ugovorima, i svi klubovi traze obestecenja, malo je slobodnih igraca na trzistu, sto za bh klubove , uvijek predstavlja problem, lakse je na ljeto, jer tada je na trzistu vise slobodnih igraca uglavnom, tako da je jeftinije dovodjenje pojacanja.

Za vuleta se 100% slazem, jer mislim da bi u situaciji kada borac ima sasvim solidan stoperski par, uzmiajuci u obzir da bi vuletova cijan sigurno bila jako visoka, a da borac ima pozicije koje je potrebnije popuniti sa ogranicenim fondom para, mislim da bi u ovom trenutka, koliko go ja to zelio, angazovanje vuleta bilo sve samo ne dobro ekonomisanje.

Dalje, koliko ja znam, vranjes 100% ostaje do kraja sezone, a bilbija 95 % ( iako za bilbiju ima konkretna ponuda koja je pravo visoka, al se trazi da prije toga ide na probu sto borac nece da dozvoli, jer znas i sam kako to ide s probama, prodje probe, izraubuju igraca, i poslije kazu nije zadovoljio, ne moze vam dati toliko, nego eto malo - puno manje) .

@tatamata

Mislim da nisi dobro upucen kad su u pitanju informacije.
prije svega portal borac -sport, nije oficijelna prezentacija fk borac, nego se tamo objavljuju informacije iz medija, novinski clanci itd, koji nemaju autentifikaciju kluba da su zvanicne informacije.

a mediji kao mediji,spekulisu.
nesto od toga sigurno pogode, al dosta je tu krivih informacija ili poluinformacija.

Inace mi nije jasno zasto si toliko podozriv ( razumijem obazriv) prema sadasnjoj garnituri uprave.

Za perica i stanceskog, evo koliko ja znam, a pravo su mi dobre informacije, ni jedan nije na transfer listi, i koliko ja znam stanceski sigruno ostaje ( ceka se da proradi) a peric ce otici samo ako se angazuje novo pojacanje na poziciji spica, kada prestaje potreba za njim, a inace, peric i nije skupo placen

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.