Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 26 avg 2013, 13:07

slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2013, 13:08

Daj Džeku, daj Džeku :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 avg 2013, 13:08

Popis onakav kakav se mogao ocekivati. Besic je nas najbolji def. vezni uz Rahimica i trenutno igra u jako dobroj formi, izabran je neki dan za igraca utakmice u Ferencvarosu i strucni stab ga jako postuje, medutim selektor to nije prepoznao ali dobro, bice prilike.

Poziv Pandzi pozdravljam, treba nekada igracu pomoci kada se nalazi u teskoj sitvaciji, a taj isti Pandza nas je vadio kamaru puta iz problema, tako da fer i korektan postupak selektora, mada ga je mogao isprobati na utakmici sa Amerima da se vidi dali je u mogucnosti i zaigrati u prvih 11, ovako je to veliki rizik.

Vrsajevic, Zahirovic i kompaniju ne uzimam za ozbiljne fudbalere i necu ih vise ni komentarisati, ne vjerujem ni da ce minut dobiti ni jedan ni drugi, tu su da popune redove i da u slucaju povrede uskoce (nedao Bog).

U sustini je to sve oke i mislim da dobijamo Slovake 3:1 :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 avg 2013, 13:10

@gringo :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 26 avg 2013, 13:10

Henderson je napisao/la:Daj Bega, daj Bega, daj Bega među stative, došao Beg među stative daj nekog drugog. Daj Papca, daj Papca, daj Papca, došao Papac sad daj nekog trećeg. Daj Lulića, daj Lulića, daj Lulića, došao Lulić sad daj nekog četvrtog. Daj Zukanovića, daj Zukanović, daj Zukanovića, došao Zukanović daj nekog petog. Daj Hajrovića, daj Hajrovića, daj Hajrovića... Došao Hajrović sada ni to ne valja. Daj nekog desetog.
Vi bi malo malo pa mijenjali tim. Tim koji pobjeđuje se ne mijenja. 8-)
:lol: :lol: :lol: hej dobili smo dvojicu polukapitalaca,,zadovoljni trebamo bit,,,al uvijek moze jos nakamaritlevata

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 avg 2013, 13:12

:lol:
Moram malo, a sad odoh na kardio jedan satic... ;)
Ako se ne vratim opalio me je herc :)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 avg 2013, 13:15

Dobar je Bešić, pravi mađioničar. U Ferencvarošu igra štopera a njegove pristalice misle da igra zadnjeg veznog. Za vikend je odigrao odlično, primili 4 komada i on dobio žuti karton. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 avg 2013, 13:28

iVar je napisao/la: Šta fali da uzme zadnjih 10 minuta? Evo moja glava ako ne bi bio bolji i od Svršajevića i Šunjića i Sesara i Svrake zajedno do sad. Pa ti kako hoćeš :) Motiv i želja je tu, ja bi se prvi htio dokazat', ne bi se vuk'o k'o prebijena mačka...a tek on profi fudbaler
ne bi ja imao ništa protiv ni da se zove,ali prozivat Papeta što se ne zove nije potrebno, Mahmutović nije neko ko nam je od neke naročite važnosti,pitanje je da li je uopšte potreban

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 avg 2013, 13:40

Vidim papa dosljedan, ne zove igrace bez kluba PANDZA HAHAHAHAHAHAHAHAHA

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 26 avg 2013, 13:43

FCS je napisao/la:Vidim papa dosljedan, ne zove igrace bez kluba PANDZA HAHAHAHAHAHAHAHAHA
šta spaha se povrijedi, hoće'l šunjića uvest ?

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 26 avg 2013, 13:44

Henderson je napisao/la:Dobar je Bešić, pravi mađioničar. U Ferencvarošu igra štopera a njegove pristalice misle da igra zadnjeg veznog. Za vikend je odigrao odlično, primili 4 komada i on dobio žuti karton. :mrgreen:
Dobro mozda bi i bilo nesto od njega al da je Besic pametan bio i ostao u HSV. Svadjat se sa Finkom dokazanom budaletinom, e pa nek sad rastura famoznu i nedodirljivu OTP BANK Ligu.

Sto se tice spiska, iznenadio me je poziv Izetu, al eto valjda Pape zna jesul stvari dosle na svoje mjesto. Nece izaci na dobro ako nisu.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2013, 13:50

Očekivan spisak. Iako nisam vjerovao da će igrač tipa Vršajevića ponovo biti na spisku, nisam nezadovoljan, mada, ko me i pita jesam li, jel ? :mrgreen:

Vidim da Pape neće kamarom novih igrača da kvari atmosferu u timu koji diše kao jedan, radi se postepeno, biti će vremena za promjene, kada dođemo do zacrtanog cilja. Sve sam Pape, sve sam !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 avg 2013, 13:52

http://www.germania-sportagentur.com/players

Kad pricate da Safet gura igrace od brata Sead-a koji radi za germania-sportagentur agenciju , zvanicno samo je Adnan Zahirovic kao i potencijalni Anel Hadzic !

Sad ko gura Vrsajevica i Sunjica neznam ali nije Sead :roll: u ostalom i Ibricic i Stevanovic nisu u formi kao i Pandza koji je bez kluba :roll:
Sad da imamo neki kadar i nemamo , naravno uvjek ce biti polemika oko pojedinih igraca , ja recimo nikad nebi istrpio Vranjesa , a danas i on fali , Kolosinca sanjamo da dodje, realno moramo iskoristiti ovu danjasnju generaciju jer mozda da su Seferovic i Halilovic izabrali BiH kao sto nisu druga bi prica bila za buducnost.

Realno imamo 3 vrhunska igraca : Dzeko - Pjanic - Begovic ,jos tri iznad prosjecna Lulic - Spahic -Ibisevic ovi ostali da popune mjesto , Kina , Turska , i nizerazredni ostali klubovi iz jacih liga nisu za ponositi . Realno Pjanic nije u proslogodisnjoj formi , Dzeko se ko lav bori da bude starte , Begovic pored svih najava jos u ispodprosjecnom Stoke-u. Nas glavni kreator Miske ipak u Kini pored toliko klubova, znaci mora imati segrta koji trci za njega a onda plujemo po npr. Zahirovicu ...
Malo smo se previse uzdigli , trebao na je ovaj poraz protiv amera, imamo sansu , ali nije da smo svjetska klasa kao sto si umisljamo :roll:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 avg 2013, 14:23

meni je bezveze ovaj spisak kaze nece zvati igrace bez kluba ,a Ibricic i Pandza su trenutno bez kluba Ibricic tek treba da potpise sa KAyserijem znaci uopste nisu prosli trenazni proces sa klubovima i on ih pozove..Kaze nakon Amerike vidjeli smo sta mogu zamjene i onda opet pozove Vrsajevica,Sunjica,Zahirovica(jos nije ni na klupi u Bochumu)..Jedno prica drugo radi nikad ozbiljan trener nece biti niti ce imati respect od igraca kao i navijaca

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 avg 2013, 14:25

FCS je napisao/la:Vidim papa dosljedan, ne zove igrace bez kluba PANDZA HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bolje i on bez kluba nego neko iz nase livada lige.. A uostalom zar niej u Glasgowu :roll: 3 liga

Zgembo, eto ti znas ko ima respek, ko nema :roll:
15.10 - 15.06 ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2013, 14:36

zgembo89 je napisao/la:nikad ozbiljan trener nece biti niti ce imati respect od igraca kao i navijaca
:lol: :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 26 avg 2013, 14:37

Kobe Bryant je napisao/la:http://www.germania-sportagentur.com/players

Kad pricate da Safet gura igrace od brata Sead-a koji radi za germania-sportagentur agenciju , zvanicno samo je Adnan Zahirovic kao i potencijalni Anel Hadzic !

Sad ko gura Vrsajevica i Sunjica neznam ali nije Sead :roll: u ostalom i Ibricic i Stevanovic nisu u formi kao i Pandza koji je bez kluba :roll:
Sad da imamo neki kadar i nemamo , naravno uvjek ce biti polemika oko pojedinih igraca , ja recimo nikad nebi istrpio Vranjesa , a danas i on fali , Kolosinca sanjamo da dodje, realno moramo iskoristiti ovu danjasnju generaciju jer mozda da su Seferovic i Halilovic izabrali BiH kao sto nisu druga bi prica bila za buducnost.

Realno imamo 3 vrhunska igraca : Dzeko - Pjanic - Begovic ,jos tri iznad prosjecna Lulic - Spahic -Ibisevic ovi ostali da popune mjesto , Kina , Turska , i nizerazredni ostali klubovi iz jacih liga nisu za ponositi . Realno Pjanic nije u proslogodisnjoj formi , Dzeko se ko lav bori da bude starte , Begovic pored svih najava jos u ispodprosjecnom Stoke-u. Nas glavni kreator Miske ipak u Kini pored toliko klubova, znaci mora imati segrta koji trci za njega a onda plujemo po npr. Zahirovicu ...
Malo smo se previse uzdigli , trebao na je ovaj poraz protiv amera, imamo sansu , ali nije da smo svjetska klasa kao sto si umisljamo :roll:

Ti si misljenja da je jedan Misimovic tu da popuni mjesto?? Ti si uvreda za samog sebe ...

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 26 avg 2013, 14:37

jel iko pohvalio Papeta zbog činjenice sa nema poziva za Svraku i Sesara :mrgreen: brzo ste ih zaboravili :mrgreen:

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 26 avg 2013, 14:45

najgori su ljakasi koji odgovaraju na ovoj temi a nisu dovoljno upućeni i informisani.Zahirović je bio ba klupi juče,tek je prije 2-3 dana dobio dozvolu za igranja i trener mu je izjavio da će ga polako uvoditi u igru.Sljedeći put koristite google prije traženja argumenata protiv Safeta.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 avg 2013, 14:46

samson je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: Nas glavni kreator Miske

Ti si misljenja da je jedan Misimovic tu da popuni mjesto?? Ti si uvreda za samog sebe ...
Za nas je kljucni igrac , ali realno u ozbiljnom klubu nema mjesta , sto isto realnost !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.