Ma ja Lily je ko ANgelina Joliedubrava je napisao/la:al stari, Lily je ipak ljepsa, to se mora priznat![]()
robe, nek Lily krene iz Mostara fino, pa povuce Lejlu u Sarajevu, i onda za Zenicu lijepo i pravac zagreb

Btw
Imam ja auto
Ali onaj na baterije

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma ja Lily je ko ANgelina Joliedubrava je napisao/la:al stari, Lily je ipak ljepsa, to se mora priznat![]()
robe, nek Lily krene iz Mostara fino, pa povuce Lejlu u Sarajevu, i onda za Zenicu lijepo i pravac zagreb
Gledao sam ja to i prava me hastra bilo majkemi, dobro se sjećam vratio se iz grada i na comp i slučajno te krikove pogledah i cijelu noć nisam zaspao od krikova.Prvih par dana sam fkt vjerovao u to, al iz dana u dan sam sve manje i vjerovao i danas u ovo uopšte ne vjerujem, to je montaža klasičnaMukiol je napisao/la:Ako niste obavezno pogledajte KRIk iz pakla ovo je prvi dio imate odmah i druga dva ukupno 3 dijela pogledajte i razmislite...![]()
![]()
Ovo sam nekad davno gledao. Veoma jezivo.Mukiol je napisao/la:Ako niste obavezno pogledajte KRIk iz pakla ovo je prvi dio imate odmah i druga dva ukupno 3 dijela pogledajte i razmislite...![]()
![]()
I ja sam gled'o i cuo sam neke price o tome da su neki likovi zaplovili duboko u atlanski okean i culi su te krikove i prepuklo im je srce onda su pponvo neki lik ostso dole i co je te krikove i sta ja znam valjda je se on vratio ziv i zdrav...omerbavarac je napisao/la:Ovo sam nekad davno gledao. Veoma jezivo.Mukiol je napisao/la:Ako niste obavezno pogledajte KRIk iz pakla ovo je prvi dio imate odmah i druga dva ukupno 3 dijela pogledajte i razmislite...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 dana sam samo o ovome razmisljao.![]()
![]()
Nije ba,smak svijeta je 2012-te.Stone Island je napisao/la:Jao majke mi pahulja ko kamen.Nisam u životu ovako velike vidio.
![]()
![]()
![]()
Nikako da prestane.![]()
Da nije smak svijeta ?![]()
hahaha ....Bosnu ce i to zaobiciBosco je napisao/la: Nije ba,smak svijeta je 2012-te.
bem ti vannastavne aktivnosti, prvo sam se sledila ujutru, pa maloprije zamalo slomila nogu u titovojTheManiacs je napisao/la:U sarajevu udario je pravo ne znam oceli stati
Jesil' siguran Emire? Meni pahulje skoro usmrtile labradora.Emir_ZENICA je napisao/la: hahaha ....Bosnu ce i to zaobici![]()
![]()
U Zenici pada snijeg ali nisu bas tolike pahulje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.