SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Trequartista
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
@MaGiCa se opet uznerovozio. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Pogadja me to sto ne mogu da ti pariram u intelektualnoj raspravi. Jbga, kad si suprioran, a ja mali kompleksas.Andrej je napisao/la:uvredio si se.

Potreba proistice iz postova koje rubentini ovde postavljaju, sa zeljom da troluju temu. A bezobrazan ton je posledica toga sto sa vama drugacije ne moze.10DelPiero je napisao/la: Ne znam odakle ta potreba da se odmah spominje Juventus na jedan obican komentar. Ako ti nemas sta pametno za napisati o njegovoj predstavi za nas koji nismo bili u mogucnosti da ispratimo tekmu radije se suzdrzi objave svog komentara.
Da te zaista interesuje kako je Higuain odigrao, odgledao bi makar sazetak od 4 minute, koji je postavljen na YTube, a ne bi odmah dosao da "branis napadnutog ti brata". Za moje pare, decko je bio dobar, dobro se kretao, otvarao u kontrama i sl. Cinjenica je da nije zabio, a to je nekima jedini parametar kvalitete igre napadaca.
Koji ti je ovo nick sa kog opet "dejstvujes": 15. ili 20. po redu,aTrequartista je napisao/la:@MaGiCa se opet unervozio.![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Klasicne Napolitanske prijetnje. Ocekujem da nas vozaju kao i zadnjih 100 i vise godina..Obecanja luda radovanja bez pokrica, dobiju na kraju uvijek imaginarno, a mi materijalno u rukama pehar
- Trequartista
- Kontakt:
Ne znam stvarno, stigao sam do broja 31, a neminovnost je da tu neću prestati. 

Trequartista je napisao/la:Ne znam stvarno, stigao sam do broja 31, a neminovnost je da tu neću prestati.
Ja ne znam sto uopste te njegove MaGiCa@ inteligetne postove citate covjek se ubi objasnjavajuci vi nista mislim

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mene zanima kompletan tok utakmice i njegove izvedbe a ne 2-3 prilike sa klipa kao sto to obicno biva. Ovo podvuceno jednostavno nije istina.MaGiCa je napisao/la:Potreba proistice iz postova koje rubentini ovde postavljaju, sa zeljom da troluju temu. A bezobrazan ton je posledica toga sto sa vama drugacije ne moze.10DelPiero je napisao/la: Ne znam odakle ta potreba da se odmah spominje Juventus na jedan obican komentar. Ako ti nemas sta pametno za napisati o njegovoj predstavi za nas koji nismo bili u mogucnosti da ispratimo tekmu radije se suzdrzi objave svog komentara.
Da te zaista interesuje kako je Higuain odigrao, odgledao bi makar sazetak od 4 minute, koji je postavljen na YTube, a ne bi odmah dosao da "branis napadnutog ti brata". Za moje pare, decko je bio dobar, dobro se kretao, otvarao u kontrama i sl. Cinjenica je da nije zabio, a to je nekima jedini parametar kvalitete igre napadaca.
Alessandro Del Piero !
@Trequartista
Jesi li siguran da je 31.
Da nije 29., mozda
@10DelPiero
Kako nije tacno
Svaki put dodje neko od vasih, prospe neku budalastinu, glupost, provokaciju...nakon toga sledi uobicajena replika onih koji navijaju/prate klub na cijoj temi doticni "brat" dejstvuje (citaj: zayebava)...a onda 7-8 "ratnika" se stvore ni iz cega, da pomognu ugrozenom bratu i sve i jedan topic ode u qrac. I tako je to ovde vec godinama. Kad popiju ban, onda kukaju i zale se na neobjektivnost modova, kad popiju permaban onda se ponovo registruju i vozi Mishko.
Glede jucerasnje utakmice, treba reci da je Napoli izdominirao Bolognu, koja nije ni primirisala Reininom golu. U toj i takvoj igri, Higuain nije imao mnogo kontakata sa loptom, a ono sto je imao - bio je relativno opasan. Ali je prostor siroko bio otvoren drugim igracima, sto su iskoristili Callejon i Hamsik, a mogao je i Mertens. Higuain jeste dao gol, ali je bio u ofsajdu. Cini mi se da se dobro kapira sa ostatkom tima i ocekujem da u ovoj sezoni zabije 15 golova u Serie A, za pocetak. Nov klub, nova liga, nov trener...za prvu sezonu je to sve mnogo novog, da bi se trazilo vise od Pipite.
Jesi li siguran da je 31.

@10DelPiero
Kako nije tacno

Svaki put dodje neko od vasih, prospe neku budalastinu, glupost, provokaciju...nakon toga sledi uobicajena replika onih koji navijaju/prate klub na cijoj temi doticni "brat" dejstvuje (citaj: zayebava)...a onda 7-8 "ratnika" se stvore ni iz cega, da pomognu ugrozenom bratu i sve i jedan topic ode u qrac. I tako je to ovde vec godinama. Kad popiju ban, onda kukaju i zale se na neobjektivnost modova, kad popiju permaban onda se ponovo registruju i vozi Mishko.

Glede jucerasnje utakmice, treba reci da je Napoli izdominirao Bolognu, koja nije ni primirisala Reininom golu. U toj i takvoj igri, Higuain nije imao mnogo kontakata sa loptom, a ono sto je imao - bio je relativno opasan. Ali je prostor siroko bio otvoren drugim igracima, sto su iskoristili Callejon i Hamsik, a mogao je i Mertens. Higuain jeste dao gol, ali je bio u ofsajdu. Cini mi se da se dobro kapira sa ostatkom tima i ocekujem da u ovoj sezoni zabije 15 golova u Serie A, za pocetak. Nov klub, nova liga, nov trener...za prvu sezonu je to sve mnogo novog, da bi se trazilo vise od Pipite.
higuain u bolnici... sta se desilo ?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Trequartista
- Kontakt:
Pao sa stijena, hoće on da hoda sa ženskim. Kažu opasno lice povrijedio.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zaradio 10 savova.
Makar ce Zapata biti spreman za sljedecu tekmu.

Makar ce Zapata biti spreman za sljedecu tekmu.
Un brutto scivolone, una corsa in ospedale . Attimi d'ansia per Gonzalo Higuain, il neo re della Napoli calcistica, che è stato trasportato al pronto soccorso dell'ospedale Capilupi a Capri.
Il campione era in barca, un Itama preso in fitto a Napoli, in compagnia di due ragazze e di altri amici a Marina Piccola.
Avrebbe messo un piede in fallo tentando di tuffarsi dal motoscafo, battendo il viso e procurandosi una profonda ferita al volto.
A soccorrerlo una motovedetta della capitaneria di Capri che ha allertato gli uffici del porto dove lo stesso comandante Sarra ha coordinato il soccorso mandando un gommone per il trasporto del calciatore ferito che, una volta a terra è stato caricato su una ambulanza del 118.
il campione ha un profondo taglio all'altezza della mandibola sinistra che è stato suturato con una decina di punti. Non risulta, al momento, che il Pipita sia in trasferimento in altro ospedale. Con lui due ragazze che lo attendono mentre i medici sono al lavoro.
Klasicno stavljanje kolara, usivanje i zadrzavanje u bolnici od nekoliko sati. Neka se spremi Duvan.
Il campione era in barca, un Itama preso in fitto a Napoli, in compagnia di due ragazze e di altri amici a Marina Piccola.
Avrebbe messo un piede in fallo tentando di tuffarsi dal motoscafo, battendo il viso e procurandosi una profonda ferita al volto.
A soccorrerlo una motovedetta della capitaneria di Capri che ha allertato gli uffici del porto dove lo stesso comandante Sarra ha coordinato il soccorso mandando un gommone per il trasporto del calciatore ferito che, una volta a terra è stato caricato su una ambulanza del 118.
il campione ha un profondo taglio all'altezza della mandibola sinistra che è stato suturato con una decina di punti. Non risulta, al momento, che il Pipita sia in trasferimento in altro ospedale. Con lui due ragazze che lo attendono mentre i medici sono al lavoro.
Klasicno stavljanje kolara, usivanje i zadrzavanje u bolnici od nekoliko sati. Neka se spremi Duvan.
Gonzalo Higuain most likely already could leave the hospital the same day: the 8 points have been applied to the jaw and cheekbone 2. "He sustained a cut to the face pre-mandibular" explains Dr. Mauro Wholesale hospital Capilupi of Capri. Which then provides: "His condition is very good, and already in the day could leave the hospital." "I do not know yet if Benitez will use it next Saturday in the match against Verona," concludes the health sector.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nece li nas Bog danas pogledati, pa da izvucemo sto laksu grupu. Idealno bi bilo da dobijemo nekog od boldiranih:
1) B.Munich, Barcelona, R.Madrid, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Porto, Benfica
2) At.Madrid, Milán, Shaktar D, O.Marseille, CSKA , Juventus, Schalke 04, PSG
3) Zenit, Manchester City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiacos, Galatasaray, Bayer Leverkusen
4) Copenhague, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucarest, Viktoria Plzeň, Real Sociedad, Austria Wien
Kakvu god grupu da dobijemo, ubijedjen sam da niko nece odnijeti puni plijen sa San Paola. Nek' je sretno nama, a Bogami i ostalim klubovima iz najdraze nam lige.
1) B.Munich, Barcelona, R.Madrid, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Porto, Benfica
2) At.Madrid, Milán, Shaktar D, O.Marseille, CSKA , Juventus, Schalke 04, PSG
3) Zenit, Manchester City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiacos, Galatasaray, Bayer Leverkusen
4) Copenhague, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucarest, Viktoria Plzeň, Real Sociedad, Austria Wien
Kakvu god grupu da dobijemo, ubijedjen sam da niko nece odnijeti puni plijen sa San Paola. Nek' je sretno nama, a Bogami i ostalim klubovima iz najdraze nam lige.

Arsenal
Marsej
Dortmund
Marsej
Dortmund
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jbga, drugi put zaredom nam padaju i Nemci i Englezi, obaska i Francuzi.
Sta god da se uradi, nadam se da San Paolo nece pasti.
Sta god da se uradi, nadam se da San Paolo nece pasti.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Gadna grupa, međutim Rafa je iskusan menadžer i zna on protiv svakoga postavit igru, kadar je širok i bit će svakom gadno protiv Napolija
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Mislim da EL neće doći u pitanje. Za drugo mjesto će se boriti s Arsenalom; potrebno je dobro odigrati i osvojiti bod(ove) na Emiratesu.
Čestitajte našem golmanu tamo rođenadan
sve najbolje Reina 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 1 gost.