@Gringo,
Ma daj, kakav crni Cocalic? Za Besica ok, ali mislim da je tu "dopusteno" Jagodicu da koristi Muhameda. Besic ce svakako biti u nasem timu u buducnosti (rekao bih vec u Brazilu), tako da... Sto se tice Cocalica, ako kombinujemo sve faktore (ulazak na Papetov spisak, gledanje utakmica, vjera u odredjenog igraca), taj nece nikad zaigrati za nasu repku. Barem ne pod Papetovim vodstvom. Sto se mene tice (a gledao sam Cocalica i u Panioniosu i u Maccabiju), to i nije neki gubitak.
Pa nema ni Rahimic utakmica u nogama, nesto ne vidim da se tu zalis. Da se razumijemo, ja i dan danas ne volim sto Pape ne misli prilikom davanja izjava (ili, bolje receno, ne drzi se svojih rijeci), ali ukoliko zbog toga otpadne Pandza, onda treba otpasti i Rahimic kome CSKA produzuje ugovor samo zato sto ih je on zaduzio. Nit' igra, nit' koji vrag. A, Pandza je jedan od najzahvalnijih nasih igraca. Pravi pit bull. Svakako nece dobiti neku minutazu, tako da...
Uostalom, Spaha je igrao za repku bez da je imao klupski angazman.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”