Šta igra Salihović pa je uspio sa onakvim Hofenhaimom dat 7 golova ?Otelo je napisao/la:Bravo ti kad poredis veznjake sa napadacima.Coraco je napisao/la:Kako da ne, prošle godine Napoli završio na drugoj poziciji, Hamšik dao 11 golova. M.City isto tako završio na drugom mjestu, Džeko zabio 14 golova a znamo koliko je igrao kod onog žabara. Ibišević dao 15 golova a Salihović 7.Otelo je napisao/la:Taj Hamsik kojeg vi podjenjujete dirigira ekipom Napolia i baca odbrane Serie A na koljena.
Igrac koji bi bez problema mogao igrati u vecim klubovima od Napolia.
Bit ce tesko pobjediti,daleko od toga nemoguce al Slovacima je ovo zadnja sansa za baraz i oni ce gristi kao mi u Parizu.Ako u Zenici uzmu bod,gore nam poraz ne gine.
Mislim da mi imamo boljih "konja za utrku" nego što je Hamšik.
Ako se ne mogu porediti kao najefikasniji, onda nam taj Hamšik ne treba uopšte dolaziti na riječ.
U kvalifikacijama Džeko, Ibišević, Misimović, Pjanić ispred Hamšika po broju postignutih golova. Lulić i Medunjanin dali isto koliko i Hamšik - jedan gol (i to on iz penala).
Bolje što su ostali ovi nehljebari, nek' sjede na klupi, nego da je došao neko novi ko bi se pogubio u svom prvom nastupu više od njih.