BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Coraco
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Coraco » 26 avg 2013, 11:10

Otelo je napisao/la:Taj Hamsik kojeg vi podjenjujete dirigira ekipom Napolia i baca odbrane Serie A na koljena.
Igrac koji bi bez problema mogao igrati u vecim klubovima od Napolia.

Bit ce tesko pobjediti,daleko od toga nemoguce al Slovacima je ovo zadnja sansa za baraz i oni ce gristi kao mi u Parizu.Ako u Zenici uzmu bod,gore nam poraz ne gine.
Kako da ne, prošle godine Napoli završio na drugoj poziciji, Hamšik dao 11 golova. M.City isto tako završio na drugom mjestu, Džeko zabio 14 golova a znamo koliko je igrao kod onog žabara. Ibišević dao 15 golova a Salihović 7.
Mislim da mi imamo boljih "konja za utrku" nego što je Hamšik.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 avg 2013, 11:11

Adnan Zahirovic i Avdija Vrsajevic,pa yebem ti srp i cekic.
1946

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 26 avg 2013, 11:11

gringobih je napisao/la:
Metanor je napisao/la:Danas ce Sule objaviti spisak.
Kao prve na spisku ocekujem Zahirovica i Vrsajevica,ovi ostali nek grickaju nokte 8-)
Jesi li pripremio Slovacke zastave, salove. Izgleda da si ti navijac Slovacke... :?
Kako si to skontao?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 avg 2013, 11:12

Bolje da je stavio tri klade da sjede na klupi, nego što će na njima sjediti ova već poznata trojka. Super, drago mi je da je Safet izvukao pouke iz susreta s Amerima. Dole kapa!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 avg 2013, 11:12

Hajmoo istokkkk

AVDIJAAA

VRSAJEVIC

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 avg 2013, 11:14

pa neće pozvati 17 igrača za utakmicu bokte .. :roll: mislite da će avdija i kompanija igrati u prvih 11 ? :roll:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 avg 2013, 11:15

Avdiju na teren
hocemo Avdiju na teren
Avdiju na teren
hocemo Avdiju na teren

Avdiju na teren
hocemo Avdiju na teren
Avdiju na teren
hocemo Avdiju na teren

Svi ko jedan da se prolama Zenicom.
1946

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2013, 11:17

Dobro, jedno novo ime. S te strane sam zadovoljan. Ne mora Hajrovic dobiti ni 5 minuta u ove dvije utakmice, bitno je da se nasao na spisku. Inace, sto se tice Sunjica, Vrsajevica i ostalih - treba biti realan i reci kako je to Papetova politika od samih pocetaka - tesko se dobija poziv za reprezentaciju, ali jos teze i gubi. Ubijedjen sam da Sunjic i Vrsajevic nece dobiti priliku za igru, izuzev u nadoknadi vremena u jednoj od ove dvije utakmice. :D

Dijelim @Dreamerovo misljenje da ce utakmica u Zenici biti najteza od ovih. Igrat cemo pod imperativom pobjede i bukvalno si otskrinuti vrata SP-a. Zasad samo stojimo ispred njih. Ali, kada smo u takvim uslovima mogli dobiti Grcku, ekipu koja je doktorirala na tim utakmicama, onda ne vidim zasto ne bismo dobili Slovake. U formi su nam vazni igrace, za nadati se da nece biti povreda do tog dvomeca i hrabro uci u meceve sa jasnim ciljem - osvojiti (barem) cetiri boda i na kraju kvalifikacije zavrsiti bez izgubljenog meca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 avg 2013, 11:17

Zguzit cemo i mareka i onog jerebeka vetela sjtela 4:0 uz privjenac hajrovica ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 avg 2013, 11:17

Coraco je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Taj Hamsik kojeg vi podjenjujete dirigira ekipom Napolia i baca odbrane Serie A na koljena.
Igrac koji bi bez problema mogao igrati u vecim klubovima od Napolia.

Bit ce tesko pobjediti,daleko od toga nemoguce al Slovacima je ovo zadnja sansa za baraz i oni ce gristi kao mi u Parizu.Ako u Zenici uzmu bod,gore nam poraz ne gine.
Kako da ne, prošle godine Napoli završio na drugoj poziciji, Hamšik dao 11 golova. M.City isto tako završio na drugom mjestu, Džeko zabio 14 golova a znamo koliko je igrao kod onog žabara. Ibišević dao 15 golova a Salihović 7.
Mislim da mi imamo boljih "konja za utrku" nego što je Hamšik.
Bravo ti kad poredis veznjake sa napadacima.

Svrsajevic i Sunjic nece igrati al ih je pozvao jer nije mogao naci tako brzo zamjene.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2013, 11:18

Head je napisao/la:Adnan Zahirovic i Avdija Vrsajevic,pa yebem ti srp i cekic.
Jako bitno za ishod dvomeča sa Slovačkom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 26 avg 2013, 11:19

Bayern@heart je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Metanor je napisao/la:Danas ce Sule objaviti spisak.
Kao prve na spisku ocekujem Zahirovica i Vrsajevica,ovi ostali nek grickaju nokte 8-)
Jesi li pripremio Slovacke zastave, salove. Izgleda da si ti navijac Slovacke... :?
+1
pripremio dres Hamšika,majicu od Juraja Kučke i kačket od Vladimir Weissa glavni im navijač
:evil:
Sta ima Bavarac ? Sprehen zi Dojč?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2013, 11:22

Kad vec pljujete Zahirovic i Vrsajevic zasto tu ne dodate i Ibricica veliku zvijezdu Moskovske Lokomotive :? :? :lol: :lol:

Inace Hajrovic veliki plus za nasu Reprezentaciju,nadam se da ce dobiti prostora za igru bar kao zamjena Ibisevicu..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 avg 2013, 11:25

realno serete. vrsajevic nije neki igrac ali pape njega planira stavljati zadnjih 10-tak minuta ako bude potrebe. isto je radio i sa maletićem i to je neki njegov touch. i bezveze je frajera toliko razbijat kao da je on jedini krivac za 4 gola protiv amera. i vršajevic je najmanji problem ove reprezentacije. puno veci problem je sredina i zahirovic. ocekivao sam da ce pozvati ovog iz austrije jer nam vec ostarjeli i spori rahimic i izgubljeni zahorovic ne mogu krpiti sredinu za dvije utakmice.
Za mene je puno veci problem odakle opet ibričić. nije mi jasno sto se taj zove.
Također treba razmišljati šta slovacima treba- oni igraju dvomeć sa nama pa onda idu u atinu. ako su ikako ozbiljni treba im najmanje 4 boda iz ove dvije tekme tako da ocekujem da igraju zatvoreno na početku dok bi neriješenim ili pobijedom u zenici (ne daj boze) igrali puno otvorenije u zilini sto je sansa za nas. jako je bitno i ako ne bude dobar rezultat u zenici da ne počnemo sa našim dobro poznatim preseravanjima kakve slušamo nakon tekme sa amerima.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 26 avg 2013, 11:26

voltron30 je napisao/la:Bolje da je stavio tri klade da sjede na klupi, nego što će na njima sjediti ova već poznata trojka. Super, drago mi je da je Safet izvukao pouke iz susreta s Amerima. Dole kapa!!
Nemoj tako,optuzit ce te da navijas za Slovacku,ako uvidis nekvalitet trojke.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 avg 2013, 11:32

@Metanor čujemo se 10.septembra oko 23:00 poslije utakmice u Žilini nakon što uzmemo šest bodova da vidimo tad tvoje komentare.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 26 avg 2013, 11:34

Dali Hadzic iz Sturma ima sve sredjene Papier da moze igrati za nas

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 avg 2013, 11:37

Mahmutovic je zasluzio poziv...
1946

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 26 avg 2013, 11:39

Bayern@heart je napisao/la:@Metanor čujemo se 10.septembra oko 23:00 poslije utakmice u Žilini nakon što uzmemo šest bodova da vidimo tad tvoje komentare.
Izvini,ali,jesil' ti retardiran? Gdje sam ja rekao da necemo,ili nesto u tom smislu?Ako imas vise od 16 godina,slobodno se ubij,ma ubij se svakako,gringo,napuhana neznalica napise nesto,a ti kao papagaj,i vas dvojica se nasli meni pisati,zato sto sam vidio da su Zahirovic i Vrsajevic najgori igraci koji su ikada igrali u nasoj reprezentaciji ? Vas dvojica,kladim se da ste i za vrijeme Muzurovica i prijasnjih selektora i losijih nastupa bili vjerni kao sada..Sigurno ste kao i ja isli gledali na Kosevu cak i BiH-Malta po kisi,i sigurno ste isli i na gostovanja kao i ja..
A sada se od takvih kao vi karta ne moze za Zenicu kupiti,sto vas je zdrmala euforija dobrih rezultata.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 avg 2013, 11:40

Nervira me ovaj Avdija Vršajević, šta je on pokazao i kad?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.