FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 26 avg 2013, 09:44

ipetm je napisao/la:Od danas prodaja članskih

http://fkzeljeznicar.ba/od-danas-prodaja-clanskih/6411/" onclick="window.open(this.href);return false;

danas im ga niko nece kupiti to je sigurno

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 avg 2013, 09:54

Ma nije problem u cinjenici da je Svraka loš, to je jasno svima.
Problem je što najmanje pola tima bilo loše, ako ne i više od pola....a samo se po Svraki istresa, valjda što je kapiten ili šta vec....pa ne može se preko Svrake žmiriti na ostale igrace koji su žešća lošina, to je smiješna prica.
I kakva je ono intervencija Lončarića :o :shock: i on je kao golman, jel.....levat odmah primi gol, cim je ušao u igru :lol: ....Selimović :?: jel igrao taj covjek uopšte sinoc...Stanić, kritican kao i Urdinov...i tako redom više od pola tima....ali jok, bolje po Svraki pljuvati - to je inn

Nema Brke - nema ozbiljnosti i pristupa....to je sva mudrost.

Dino nema autoriteta da vodi ove nafurane mangupe, niti da ih množi sa nulom, da im odbija od plate, da ih spušta i ismijava....cim nema glavnog mačka, odmah miševi kolo vode i igraci se pohase.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 avg 2013, 10:02

Nemojte sra.ti po Adiloviću čovjek se zalagao kao nikad do sad.. Očigledno da kritike utiču i dolaze do njega. Odigrao je na nivou, pa odbrana mu nabije loptu u pickovac i on mora da šprinta po nju, pa opet izbori korner, ili doda Urdinovu/Bučanu/Staniću, i odmah trči u šesnesterac. Njegova jedina mana je to što ga vuče stalno da igra atraktivno a nije toliko tehnički potkovan. Konkretno mislim na igru petom. Nek nastavi ovako i ja cu ga svaki put pohvaliti.
Tu bih još dodao i Jamaka ali i Bučana koji isto tako nije loše odigrao, sa obzirom kako je igrao ostali dio ekipe.

Eh sad o utakmici konkretno.
Zabili smo gol u najboljem mogućem trenutku, ali splet nesretnih okolnosti nam se dešava, da ljudi iz 3 šuta daju dva gola... I to dva gola, pomozi Bože. Prvi gol, Zeljković kasno istrčao na igrača,ali ne zamjerim mu pošto je morao paziti i na njihovo krilo, gdje je bio Stanić Boga pitaj, kasnio je, zakačio loptu i zeznuo Adnana...O drugom golu neću da pričam. Lončarić katastrofa. Kažu da je bio nezagrijan, ja mislim da nije to. Znamo da on nema dobar odnos sa upravom Željezničara, i non šalantno je sinoć branio. Kad je primio onaj glupi gol ni izvinuo se nije. Kasnije kad treba da ispucava loptu, da dodaje odmah on je povuče i trči za njom, isto kao da odugovlači, ali eto to su moje neke teorije zavjere. Možda mu jednostavno nije bio njegov dan, ali meni je tako izgledalo.
Sad pauza, šteta što ne mogu u Mostar pa moram čekati dugo da gledam Želju, ali naravno da ću mu uvijek pruziti podršku i kad gubi i kad pobjeđuje.
Prema tome, vidimo se na Grbavici za 3 sedmice.
Naša ljubav ne može izblijediti !
Ja te volim, volim Željo..

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 avg 2013, 10:43

Iako sam već posao o tome, cini mi se da je pravi trenutak da to ponovim. Moramo se truditi biti umjereniji i u dobrom, i manje dobrom i lošem. Ja zaista mislim da nema potrebe za dramom i crnjakom kakvi se provlace kroz dobar broj postova.
Prvo, tek je pet kola odigrano, poredeci bilans sa predhodnim sezonama kad smo bili prvaci, ovo je ok.
Drugo, sinoc smo igrali sa ekipom koju ni predhodne dvije sezone nismo dobili kuci, s obadvije smo bili prvaci.
Sto se naše igre tiče, i tima i pojedinaca, to je bilo otprilike na nivou igara iz predhodna četiri kola, u pet deka.
Da li je to dobro, slazem sr da nije i da imamo pravo očekivati i tražiti bolje.Isto tako mislim da način na koji se izražava nezadovoljstvo nije dobar, ne doprinosi poboljšanju već upravo suprotno, prdubljuje problem.
Prvenstvo traje 30kola, cilj nam je da na kraju budemo prvi i trebamo podržavati ekipu do tog cilja. Stvarno na smisla nakon remija kuci u petom kolu popljuvati sve.
Nemojmo producirati nekadašnju atmosferu"sto gore, to bolje", siriti defetizam i pesimizam. Klub nije od jučer i nije do sutra, hajmo malo vise postovanja i dostojanstva i u situacijama kad ocekujemo više od ponudjenog u odredjenom trenutku.

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 26 avg 2013, 10:48

CARSON je napisao/la:sinoc sam vise razocaran navijacima nego igracima jedna fina utakmica za nase uslove od 10 minute krece negativa sa tribine (sjever) bez ikakvog razloga to su takve psovke da to nije normalno znaci 5 trofeja u zadnje 4 godine bez ikakvog razloga unosimo nemir u ekipu pa i da ne osvojimo nista ove sezone nema veze nije smak svijeta bitno je da dobijemo zolotica,kvesica,bajica,hodzica,sadikovica znaci da nasa djeca igraju pruzimo im podrsku toliko o navijacima ako Amar digne ruke od svega nece mi biti zao jer nasi ljudi i ne zasluzuju nista lijepo
Jamak je definitvno nas junak i svaka mu cast za ove utakmice kapa do poda
tomic majstor ona varka tijelom i pas za prvi go svaka cast jos bi dodao Bucana
ovi ostali su bili tanki tako da kazem stim da je SVRAKA definitivno najgori igrac i pod Hitno na klupu kad su trebali da zavrse utakmicu nisu znali umjesto da imamo mirnocu u ove dvije utakmice sto me najvise cudi idemo grlom u jagode bez ikakve potrebe i gubimo bodove zao mi je za ova dva boda ali eto
10 km je skupa karta za sjever jos kad su na kraju iskljucili svijetlo jedva smo izasli sa stadiona.
Ja sam jedan od onih koji je rekao par ruznih rijeci ali na kraju utakmice. Ali kako da ne kazem svraki i stanicu, kako???

U cetvrtak na skenderiji u Laškom Stanić pali cugaru za cigarom i pije. Tu je sigurno bilo par momaka koji navijaju za SVETINJU i niko ne pita kako se oni osjećaju u tom trenutku. Te scene sam se sjetio kod prvog gola Radnika. Stanić ne može da se vrati, ispao 3,4 puta i ne može punim trkom nazad. Znam da nam fali igrača i da smo hendikepirani na pojedinim pozicijama ali ne možeš se tako ponašati kako na terenu tako i van njega.

Nije slučajno žašto nikada ni jedna ponuda za njega nije došla.

Jamaku svaka čast !!!!
Svraka nek se stidi što kao kapiten pruža onakve partije i što se onako ponaša iz dana u dan !!!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 26 avg 2013, 11:01

slika

Mozemo mi do sutra pricati al dok im AO ne uleti je*e pola familije oni se nece prestati kurciti...
Pa jbt i Jamak loce i oduzima se,pusi mozda i vise od Svrake al kad izadje na travnjak da maximum..Ovaj hoda po terenu ko da mu je stari sagradio Grbavicu...Pa dokle vise...Prije bi volio Aru,Baju i Sadikovica gledati nego svraku,stanu(pitara s bjelava) i selimovica....Jbg koliko toliko Adil se makar trudi nije binda ko maneken...
Kad treba prigovoriti sudiji za kartone,za sudjenje kapitena nema,a to mu je duznost...njega boli k*ita za ekipu u cjelini...Jamak pod hitno kapiten...a u Mostaru u vezi da se nadju Sadikovic i poluspic Ara...svraka i selimovic KLUPA... :D i mirna Bosna...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 26 avg 2013, 11:05

Adil se borio kao lav,to sto je pocesto idiot pred golom to je druga prica,al ga to sto se bori poprilicno vadi...Tomic ove sezone u padu forme,prodo je bar dvije tri lopte,Jamak dobar al nema fizicku konstituciju da dostigne neki optimum,Stanic KATASTROFALAN!!!!##FUJ...Zeljkovic mu citavu tekmu zatvarao stranu...Selimovic isto ko i Stanic,****...A o "nasem djetetu" svraki ne treba trositi rijeci,treba ga sram biti da neko iz Zenice ili S.Brijega trci i bori se vise nego on...sramota.sve u svemu,kako Jamak ispuca svoju skromnu fizicku snagu i izadze,veznog reda vise nije bilo...Selimovic,STANIC,Svraka...klupa!!!al na zalost nemamo koga drugog,tako da nista od toga.
Amare hvala ti...

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 26 avg 2013, 11:09

[youtube][/youtube]

sanse i golovi na utakmici za one koji nisu bili na Grbavici...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 26 avg 2013, 11:14

golman radnika dobar.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 avg 2013, 11:34

Po prilikama trebalo je biti jedno 4-0 do njihovog gola, ali nam niko nije kriv što ne znamo realizovati mrtve šanse, ali će doći i to samo polahko!Pljuvanje Adila nije na mjestu momak već dvije tekme radi ono zbog čega je plaćen!Prošlo je 5. kola mi tri u gostima dvije kući i 10. bodova, odličan početak.Selimović po meni treba igrati samo na gostovanjima tu je najbolji,na Grbavici je lik fantom nema ga nigdje, da se ja pitam Bajić bi igrao umjesto njega od prve minute a umjesto onog Čolića, Bučan!Ovo sa Osimom me nervira više, ja ne znam šta je više problem, sjedi brate na klupu ne u onom tunelu kao neki domar!Biće to dobro nema brige nije kraj svijeta jedan remi kući, pauza poslije Zrinjskog će nam dobro doći, vraća se i Škaljić pa će Zeljković na desni bek svoju prirodnu poziciju pa će biti 50% lakše.Žao mi Hadžije ono je strašno izgledalo ako neko više zna neka napiše, biće potreban u Mostaru, Zrinjski nije nimalo naivna ekipa!
Grbavica naš je Hram!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 avg 2013, 11:38

RiverPlate je napisao/la:Ovo sa Osimom me nervira više, ja ne znam šta je više problem, sjedi brate na klupu ne u onom tunelu kao neki domar!
+1

U Mostaru smo mislim i bez urdinova :? Sinoc dobio treci zuti :?:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 avg 2013, 11:39

Nisam čitao niti namjeravam postove jer već znam šta sve neću pročitati pa ću napisati svoje viđenje bez komentarisanja drugih.
Čudna tekma. Lijepo smo igrali, dobar protok lopte i sl. Šanse iz lijepih akcija. Druag je stvar što smo ih fulili. Vratilo nam se. Dva primljena gola iz 4 šuta prema golu i to prva dva u prvih 15 min. Poslije toga Radnik iz dva šuta dva gola. NE znam šta možete zamjeriti igračima. Svi igrali najbolje što znaju i umiju. Napravili tri prinuđene izmjene što zanči da DIno nije mogao nešto taktizirati pa ni njega ne krivim. Dino mi je jedino kriv za prvo poluvrijeme protiv Borca. Sve ostalo je ok. Čak je bila i dosta veća želja i volja kod igrača i dosta ljepša igra u svih pet tekmi. Kritike jedino zaslužuje Svraka zbog toga što je i sinoć po ko zna koji put zaredom bio najgori na terenu. Frajer je totalno aut. Stana i Selim su do 1:1 bili jako dobri čak je prvom poluvremenu skoro sve išlo preko njihove strane, kasnije se izgubili a kod Stane mi se činilo i nedostatak snage. Jamak najbolji ko Messi jbt. Greške koje su bile pred kraj tekme itekako imaju temelja u reakcijama sa tribina. Bio sam sinoć na sjeveru i došlo mi je da jbm mater raji pojedinoj. Kažem opet samo Svraka i niko drugi je zslužio psovke. Igramo lijepo i opustite se ljudi tek je 5. kolo, dešavaju se i ovakvi izgubljeni bodovi. Svi imaju neke svoje teorije ali na kraju ih ipak rezultat najviše nervira. Hodžić sinoć ništa i to je on ošto ja ogovrim dijete je to, a oni su skloni oscilacijama iako je mali veliki talenat mora se postepno uvoditi u sistem. Volio bi ja da sve djeca igraju ali ih par poraza može dovesti da dobiju gubitnički mentalitet.
Mene samo brinu ovi oštri startovi. Definitivno se mora reagovati, pa jbt tri igrača izašla zbog povreda i to sve startovi za zatvora, bar je tako izgledalo (moram još pogledati snimak) i nigdje crvenog. Pa igrat će nam juniori kako je krenulo. ISto tako savez mora nešto učiniti što se tiče ovog valjanja. Užas i seljakluk. Džaba što je sudija nadoknadio kad se uvuče nervoza. Treba davati žute i za takve stvari.
Sad da krenem u druge stvari. Psovke - pa dokle više. Jeste noramlni više. Šta je sa ovom rajom.Kažem jedino one koji su Svraku psovali donekle mogu shvatiti. Shvatam sve i ja sam se iznervirao ali nemojmo bez razloga pljuvati. Igramo lijepo ponavljam. Eto vam ljepota. Tražili ste je ali sad fali rezultat pa ko da ništa ne štima. Tako vi pričate.
Baklje opet, gužva na prodajnim mjestima za karte, malo otvorenih izlaza prije svega - pa valjda te stvari možemo riješiti jbm mu sve. To me više nervira nego dva boda. Dešava se, izgube svi favoriti s vremena na vrijeme.
Ovi cugeri naši moraju ot prekinuti. Mislim da je raja više isfrustrirana zbog toga što ih vidi u sitne sate nego što je neko loše centrirao ili dodao par puta. TO je nepoštovanje prema ovih 4-5000 navijača koji još uvijek dolaze i nerviraju se a i ostavljaju lovu. Amare riješi to. Briga me kako igra. Može ponekad i izaći ali pretjerivati ne. Nikad nisam vidio Stanu da izgubi snagu ko sinoć. Vjerovatno se pretjeralo zadnjih dana na SFF-u. NIej bitno zbog čega ali hoću da znam da nije zbog derneka jer me onda ne poštuju i to je to.
I ponovit ću volio bi više vidjeti Amara u klubu jer mu vjerujem da će postaviti sve kako treba, a nek na klupu dovede evo recimo Mešu. Iskusan, autoritet i ima iskustva mada ja i Dini vjerujem ali su mu izjave ponekad malo bezeveze. Više mi djeluje kao dobar pomoćni. Ovo što je otišao na more je meni ok jer ako malo bolje analizirate frajer već 4-5 ljeta nije imao odmora. Prema tome opustite se, početak je prvenstva.

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 26 avg 2013, 11:45

Kako pojedincima nije vise dosadno pisati cuger, hodaju do kasno, puse i tako dalje. Pa to je Amar dopustio da se radi ali prvi koji ne bude mogao trcati letit ce vani.
Zasto se sad tako ne radi? Zato sto nema adekvatne zamjene tako sta god oni radili igrat ce.
Znaci,da trener to zabrani i pocne kaznjavati oduzimanjem plata i premija, oni to ne bi radili, ovako im puca neka stvar, jer ionako nemaju plata mogu raditi sta hoce. Okomili se na igrace a niko ne smije na trener? Zbog cega ? Valjda ce vam dosadit pisati jedno te isto jer se borite s vjetrenjacama. ;)
Nikola Tesla!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 avg 2013, 11:55

Napisao sam jedan ogroman post maloprije i sve mi se izbrisalo.sada vise nemam volje...do nekog drugog puta.Steta,bas sam se zaletio :mrgreen: ...ukratko,nema veze,idemo dalje :mrgreen: ...ne ocajavajte,jedan je Zeljo,igraci ce to vec shvatiti. ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2013, 12:08

Hvala Bogu pa Hadzic nije ozbiljnije povrijedjen... Mislim da sa Loncaricem sto hitnije treba raskinuti ugovor, covjek samo nervira pojavom i zalaganjem, a nek' brani Kjosevski, makar ce napredovati puno bolje jer bi se i vise trudio kad zna da je prva rezerva...

Aco, hoces li nam ti reci sta je sa Amarom i kad ce nazad, hoce li uopste nazad na klupu ili ce dobiti novu funkciju u klubu, ili ce ne daj Boze napustiti Zelju ?!

Za Adilovica se zna da se uvijek najvise trudi na terenu, ok, nije tehnicki potkovan i nema razoran udarac, ali trpa zicere, dobro se otkriva, asistira i zna udarati glavom, za napaca BH lige i vise nego odlicno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 avg 2013, 12:12

aco mozes li nam reci samo kakav je odnos Loncarica sa strucnim stabom ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 avg 2013, 12:21

fossil je napisao/la:
CARSON je napisao/la:sinoc sam vise razocaran navijacima nego igracima jedna fina utakmica za nase uslove od 10 minute krece negativa sa tribine (sjever) bez ikakvog razloga to su takve psovke da to nije normalno znaci 5 trofeja u zadnje 4 godine bez ikakvog razloga unosimo nemir u ekipu pa i da ne osvojimo nista ove sezone nema veze nije smak svijeta bitno je da dobijemo zolotica,kvesica,bajica,hodzica,sadikovica znaci da nasa djeca igraju pruzimo im podrsku toliko o navijacima ako Amar digne ruke od svega nece mi biti zao jer nasi ljudi i ne zasluzuju nista lijepo
ovi ostali su bili tanki tako da kazem stim da je SVRAKA definitivno najgori igrac i pod Hitno na klupu kad su trebali da zavrse utakmicu nisu znali umjesto da imamo mirnocu u ove dvije utakmice sto me najvise cudi idemo grlom u jagode bez ikakve potrebe i gubimo bodove zao mi je za ova dva boda ali eto
10 km je skupa karta za sjever jos kad su na kraju iskljucili svijetlo jedva smo izasli sa stadiona.
Ja sam jedan od onih koji je rekao par ruznih rijeci ali na kraju utakmice. Ali kako da ne kazem svraki i stanicu, kako???

U cetvrtak na skenderiji u Laškom Stanić pali cugaru za cigarom i pije. Tu je sigurno bilo par momaka koji navijaju za SVETINJU i niko ne pita kako se oni osjećaju u tom trenutku. Te scene sam se sjetio kod prvog gola Radnika. Stanić ne može da se vrati, ispao 3,4 puta i ne može punim trkom nazad. Znam da nam fali igrača i da smo hendikepirani na pojedinim pozicijama ali ne možeš se tako ponašati kako na terenu tako i van njega.

Jamaku svaka čast !!!!
Svraka nek se stidi što kao kapiten pruža onakve partije i što se onako ponaša iz dana u dan !!!
Pa nemoj sad te price i ofiranja :o nidje veze....šta nama to ovdje pricas :shock: :?:
Trebao si na licu mjesta ugasiti mu čik na glavi i politi ga tom pivom koju loce ,a ne sad ovdje nama pricati šta si vidio...jer sad to ispada, kao tracanje iza leđa.

Dok mi budemo po forumu piskarali i kukali, umjesto da konkretno reagujemo kad možemo i kad imamo priliku (a ti se je imao kako sam kažeš u Laškom na skenderiji) - dešavat ce se te stvari i dalje.
Bogami, mi smo znali istjerati iz Basementa po 3-4 naša igraca (što bivše, što sadašnji) kad ih vidimo u 2 poslije ponoci.

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 26 avg 2013, 12:25

111 je napisao/la:
fossil je napisao/la:

Jamaku svaka čast !!!!
Pa nemoj sad te price i ofiranja :o nidje veze....šta nama to ovdje pricas :shock: :?:
Trebao si na licu mjesta ugasiti mu čik na glavi i politi ga tom pivom koju loce ,a ne sad ovdje nama pricati šta si vidio...jer sad to ispada, kao tracanje iza leđa.

Dok mi budemo po forumu piskarali i kukali, umjesto da konkretno reagujemo kad možemo i kad imamo priliku (a ti se je imao kako sam kažeš u Laškom na skenderiji) - dešavat ce se te stvari i dalje.
Bogami, mi smo znali istjerati iz Basementa po 3-4 naša igraca (što bivše, što sadašnji) kad ih vidimo u 2 poslije ponoci.
Pa nije on moje vlasnistvo pa da mu ja gasim cigaru i da mu naređujem sta treba da radi. Ako mi AO i Dino to dopustaju sta ja tu mogu da uradim !!!!
Nisam niakakv huligan koji ce ga brukati, kao njega tako i sebe u gradu !
I nije prica iza ledja, ovo je forum gdje se pisu dosta gore stvari od mojih !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 26 avg 2013, 12:29

Nema nam druge nego da svako zaduži kafanu i nek dežura :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 avg 2013, 12:29

Ako neces ništa konkretno poduzeti - onda nemoj ni pisati po forumima o tim stvarima.
Nije tvoje vlasništvo, kako kažeš, i vozdra.....imali ste i priliku da nešto uradite konkretno, niste uradili i to je to.
Nemoj sad ovdje na forumu ofirati lika, jer zapravo sam sebe ofiraš.

Kažeš AO mu dozvoljava to...pa dobro...šta onda ikako pominješ Laško na skenderiji i Stanu kako puši i pije :?: šta to znaci :o

Šta imamo mi ovdje od te price :?: samo se bezveze nerviramo...preskoci tu pricu i sve je OK

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.