ipetm je napisao/la:Od danas prodaja članskih
http://fkzeljeznicar.ba/od-danas-prodaja-clanskih/6411/" onclick="window.open(this.href);return false;
danas im ga niko nece kupiti to je sigurno
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ipetm je napisao/la:Od danas prodaja članskih
http://fkzeljeznicar.ba/od-danas-prodaja-clanskih/6411/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam jedan od onih koji je rekao par ruznih rijeci ali na kraju utakmice. Ali kako da ne kazem svraki i stanicu, kako???CARSON je napisao/la:sinoc sam vise razocaran navijacima nego igracima jedna fina utakmica za nase uslove od 10 minute krece negativa sa tribine (sjever) bez ikakvog razloga to su takve psovke da to nije normalno znaci 5 trofeja u zadnje 4 godine bez ikakvog razloga unosimo nemir u ekipu pa i da ne osvojimo nista ove sezone nema veze nije smak svijeta bitno je da dobijemo zolotica,kvesica,bajica,hodzica,sadikovica znaci da nasa djeca igraju pruzimo im podrsku toliko o navijacima ako Amar digne ruke od svega nece mi biti zao jer nasi ljudi i ne zasluzuju nista lijepo
Jamak je definitvno nas junak i svaka mu cast za ove utakmice kapa do poda
tomic majstor ona varka tijelom i pas za prvi go svaka cast jos bi dodao Bucana
ovi ostali su bili tanki tako da kazem stim da je SVRAKA definitivno najgori igrac i pod Hitno na klupu kad su trebali da zavrse utakmicu nisu znali umjesto da imamo mirnocu u ove dvije utakmice sto me najvise cudi idemo grlom u jagode bez ikakve potrebe i gubimo bodove zao mi je za ova dva boda ali eto
10 km je skupa karta za sjever jos kad su na kraju iskljucili svijetlo jedva smo izasli sa stadiona.
+1RiverPlate je napisao/la:Ovo sa Osimom me nervira više, ja ne znam šta je više problem, sjedi brate na klupu ne u onom tunelu kao neki domar!
Pa nemoj sad te price i ofiranjafossil je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji je rekao par ruznih rijeci ali na kraju utakmice. Ali kako da ne kazem svraki i stanicu, kako???CARSON je napisao/la:sinoc sam vise razocaran navijacima nego igracima jedna fina utakmica za nase uslove od 10 minute krece negativa sa tribine (sjever) bez ikakvog razloga to su takve psovke da to nije normalno znaci 5 trofeja u zadnje 4 godine bez ikakvog razloga unosimo nemir u ekipu pa i da ne osvojimo nista ove sezone nema veze nije smak svijeta bitno je da dobijemo zolotica,kvesica,bajica,hodzica,sadikovica znaci da nasa djeca igraju pruzimo im podrsku toliko o navijacima ako Amar digne ruke od svega nece mi biti zao jer nasi ljudi i ne zasluzuju nista lijepo
ovi ostali su bili tanki tako da kazem stim da je SVRAKA definitivno najgori igrac i pod Hitno na klupu kad su trebali da zavrse utakmicu nisu znali umjesto da imamo mirnocu u ove dvije utakmice sto me najvise cudi idemo grlom u jagode bez ikakve potrebe i gubimo bodove zao mi je za ova dva boda ali eto
10 km je skupa karta za sjever jos kad su na kraju iskljucili svijetlo jedva smo izasli sa stadiona.
U cetvrtak na skenderiji u Laškom Stanić pali cugaru za cigarom i pije. Tu je sigurno bilo par momaka koji navijaju za SVETINJU i niko ne pita kako se oni osjećaju u tom trenutku. Te scene sam se sjetio kod prvog gola Radnika. Stanić ne može da se vrati, ispao 3,4 puta i ne može punim trkom nazad. Znam da nam fali igrača i da smo hendikepirani na pojedinim pozicijama ali ne možeš se tako ponašati kako na terenu tako i van njega.
Nije slučajno žašto nikada ni jedna ponuda za njega nije došla.
Jamaku svaka čast !!!!
Svraka nek se stidi što kao kapiten pruža onakve partije i što se onako ponaša iz dana u dan !!!
Pa nije on moje vlasnistvo pa da mu ja gasim cigaru i da mu naređujem sta treba da radi. Ako mi AO i Dino to dopustaju sta ja tu mogu da uradim !!!!111 je napisao/la:Pa nemoj sad te price i ofiranjafossil je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji je rekao par ruznih rijeci ali na kraju utakmice. Ali kako da ne kazem svraki i stanicu, kako???CARSON je napisao/la:sinoc sam vise razocaran navijacima nego igracima jedna fina utakmica za nase uslove od 10 minute krece negativa sa tribine (sjever) bez ikakvog razloga to su takve psovke da to nije normalno znaci 5 trofeja u zadnje 4 godine bez ikakvog razloga unosimo nemir u ekipu pa i da ne osvojimo nista ove sezone nema veze nije smak svijeta bitno je da dobijemo zolotica,kvesica,bajica,hodzica,sadikovica znaci da nasa djeca igraju pruzimo im podrsku toliko o navijacima ako Amar digne ruke od svega nece mi biti zao jer nasi ljudi i ne zasluzuju nista lijepo
U cetvrtak na skenderiji u Laškom Stanić pali cugaru za cigarom i pije. Tu je sigurno bilo par momaka koji navijaju za SVETINJU i niko ne pita kako se oni osjećaju u tom trenutku. Te scene sam se sjetio kod prvog gola Radnika. Stanić ne može da se vrati, ispao 3,4 puta i ne može punim trkom nazad. Znam da nam fali igrača i da smo hendikepirani na pojedinim pozicijama ali ne možeš se tako ponašati kako na terenu tako i van njega.
Nije slučajno žašto nikada ni jedna ponuda za njega nije došla.
Jamaku svaka čast !!!!
Svraka nek se stidi što kao kapiten pruža onakve partije i što se onako ponaša iz dana u dan !!!nidje veze....šta nama to ovdje pricas
![]()
![]()
Trebao si na licu mjesta ugasiti mu čik na glavi i politi ga tom pivom koju loce ,a ne sad ovdje nama pricati šta si vidio...jer sad to ispada, kao tracanje iza leđa.
Dok mi budemo po forumu piskarali i kukali, umjesto da konkretno reagujemo kad možemo i kad imamo priliku (a ti se je imao kako sam kažeš u Laškom na skenderiji) - dešavat ce se te stvari i dalje.
Bogami, mi smo znali istjerati iz Basementa po 3-4 naša igraca (što bivše, što sadašnji) kad ih vidimo u 2 poslije ponoci.