FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nismo ništa lošije igrali nego inače samo što je ovog puta izostao rezultat zbog kojeg su mnogi napokon uvidjeli koliko nam je ustvari ekipa nekvalitetna.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Evo pola 3 a Adilovic mi online na facebooku
Joj Joj 

Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Bas tako, sada smo cak i bolje igrali nego u nekim utakmicama kada smo pobjedjivali, ali danas promasene 3-4 100% sanse, golman se povrijedi i jos Stanic odigra najgore poluvrijeme u zivotu.Anonimac je napisao/la:Nismo ništa lošije igrali nego inače samo što je ovog puta izostao rezultat zbog kojeg su mnogi napokon uvidjeli koliko nam je ustvari ekipa nekvalitetna.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
sergejevic******Ne znam Aco, ne branis tako Kerlu, nisi branio ni Jamaka. Samo bezveze svojim komentarom pokrenes uzaludnu raspravu, nije niko ni budala ni slijep. Svi mi znamo koliko ko moze, a izgleda da je u modi praviti ljude budalama i prodavati maglu.
Ne bi toliki problem bio Adilovic da mi imamo ostatak ekipe dobar, kad kazem ostatak ekipe tu mislim na vezni red (Zeba, Bekric, Wagner itd) da ga mogu "filovati" loptama a on davati golove s 4-5 metara. Kao sto je dao 40 komada.
Medutim ovdje nastaje problem jer tehnicki ova ekipa izgleda jako lose, i nema igraca da "zna igrati" vec su to sve sami trkaci od koji se ne moze ocekivati lijepa igra.
Definitivno je sad doslo ono da se pokaze ko zna igrati lopte a ko ne zna. Oni koji ne znaju odnosno nemaju pojma to su Urdinov, Adilovic, Svraka, Stanic(koji nikad nije znao).
Oni koji su pokazali da znaju su Jamak, Tomic, Hodzic i mali Sadikovic..
Koliko se sad moze bilo sta mijenjati ? Po mom misljenju ne moze se nista uraditi osim dovesti nekog "kvalitetnog" igraca do kraja prelaznog roka, inace nam se ne pise dobro.
Sve je dobro kad imas rezultate sa losom igrom nekako se sve presuti, progura se ali kad dode kriza rezultata sa igrom koja ne postoji nastaju veliki problemi.
Ostaje nam da vidimo da li ce biti problema. Ima ih vec, a ja mislim da ce postati jos veci.
Jos da kazem ono prozivanje SVRAKA napolje, ne ide...nije da on samo ne zna...ne zna niko..
Ne bi toliki problem bio Adilovic da mi imamo ostatak ekipe dobar, kad kazem ostatak ekipe tu mislim na vezni red (Zeba, Bekric, Wagner itd) da ga mogu "filovati" loptama a on davati golove s 4-5 metara. Kao sto je dao 40 komada.
Medutim ovdje nastaje problem jer tehnicki ova ekipa izgleda jako lose, i nema igraca da "zna igrati" vec su to sve sami trkaci od koji se ne moze ocekivati lijepa igra.
Definitivno je sad doslo ono da se pokaze ko zna igrati lopte a ko ne zna. Oni koji ne znaju odnosno nemaju pojma to su Urdinov, Adilovic, Svraka, Stanic(koji nikad nije znao).
Oni koji su pokazali da znaju su Jamak, Tomic, Hodzic i mali Sadikovic..
Koliko se sad moze bilo sta mijenjati ? Po mom misljenju ne moze se nista uraditi osim dovesti nekog "kvalitetnog" igraca do kraja prelaznog roka, inace nam se ne pise dobro.
Sve je dobro kad imas rezultate sa losom igrom nekako se sve presuti, progura se ali kad dode kriza rezultata sa igrom koja ne postoji nastaju veliki problemi.
Ostaje nam da vidimo da li ce biti problema. Ima ih vec, a ja mislim da ce postati jos veci.
Jos da kazem ono prozivanje SVRAKA napolje, ne ide...nije da on samo ne zna...ne zna niko..
Nikola Tesla!
-
- Kontakt:
Igra je bila solidna,s sto se tice igraca svraka je bio najgori ali ne samo ovu tekmu nego od pocetka sezone i treba mu uzet traku i ostavit ga na klupi.Adilovic je bio dobar dao gol i trcao trudio se dok svraka hoda po terenu.
-
- Kontakt:
I samo jedna informacija Dino.nam nije nikad donio titulu te sezone je dobio otkaz nakon poraza od veleza 2 0 i onda je Amar dosao i napravio niz i.donio nam trofej.
- Greenfingers
- Kontakt:
ama Amar je motivator, pokretač, sinonim za ŽELJEZNIČARbolesnik s juga je napisao/la:I samo jedna informacija Dino.nam nije nikad donio titulu te sezone je dobio otkaz nakon poraza od veleza 2 0 i onda je Amar dosao i napravio niz i.donio nam trofej.
- 7aprildomemoj
Pa to ti je naš balkanski mentalitet. Može ti neko svaki dan davat cenera i prvi dan kad preskoči ti ćeš kazat onaj pakšu se stisno, škrtica itd. To smo mi i gotovoxxl basket je napisao/la:ne znam sto ljudi toliko pljujete i po igracima i po svemu , evo pogledao sam na miru tekmu na Vogosci uopce nismo lose igrali ljudi dali 2 gola iz 2 sanse desi se ... klasicni balkanski mentalitet hajmo pljuvat... momci nam toliko radosti donose zadnje 4 godine na celu s Amarom a ljudi jedva cekaju prvi kiks da pljuju i osudjuju ccc sport je desi se kiks i dan da lopta nece u gol daleko od toga da se igraci nisu trudili

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Evo moje skromno misljenje iz fine perspektive sa Grbavice.
Stanic (vjerovatno se istrosio na SFF-u, dekoncentrisan, slabo trčao ko nikad veoma loš)
Selimović (već duže vrjeme ga pratim, sve gori i gori, uvjek mu fali pola metra metar do lopte)
Kerla (ja neznam sta je sa onim likom, spor u predaji lopte, mjesto da se oslobodi on gradi, jako loš)
Svraka (živa katastrofa, izgubljen slučaj na terenu)
Adil (trudio se, fulao kao i obicno 3-4 zicera i dalje sam misljenja da treba na klupu)
Urdinov ( borben, al nedovoljno prodora i dobrih centarsuta, tanko jucer)
Tomić, Bučan i Jamak su bili poprilično dobri.
volio bih da je umjesto Selimovića narednih par tekmi igra Bajić, jer lik je u zadnje vrijeme niđe veze.
Stanic (vjerovatno se istrosio na SFF-u, dekoncentrisan, slabo trčao ko nikad veoma loš)
Selimović (već duže vrjeme ga pratim, sve gori i gori, uvjek mu fali pola metra metar do lopte)
Kerla (ja neznam sta je sa onim likom, spor u predaji lopte, mjesto da se oslobodi on gradi, jako loš)
Svraka (živa katastrofa, izgubljen slučaj na terenu)
Adil (trudio se, fulao kao i obicno 3-4 zicera i dalje sam misljenja da treba na klupu)
Urdinov ( borben, al nedovoljno prodora i dobrih centarsuta, tanko jucer)
Tomić, Bučan i Jamak su bili poprilično dobri.
volio bih da je umjesto Selimovića narednih par tekmi igra Bajić, jer lik je u zadnje vrijeme niđe veze.
Sve rijeđe pišem na ovom forumu, a isključivo zbog osoba koji komentarišu utakmicu, a da je nisu ni pogledali. Mrzi me nešto i pisati i zbog onih koji prate ovu igru, a u istu se ne razumiju.
Sinoć nakon tekme sam odmah napisao jedan komentar, a sada ću prokomentarisati i sve igrače, jer sam pogledao i snimak. Ne može se sve vidjeti samo jednim gledanje.
Niko ne spori da je Svraka u zadnje vrijeme u lošijoj formi od one kakvu očekujemo. Ali pljuvači se navade pljuvati i time istresaju lične frustracije, koje moramo slušati na tribini ili ovdje čitati. Sada ćemi neko reći - ako ti se ne sluša ne idi na tekme, a ako ti se ne čita, ne dolazi na ovaj forum.
1. Hadžić - svoj posao odradio korektno
2. Stanić - prvo poluvrijem solidan, pa čak i dobar, ali zadnjih pola sata loš, a najviše zbpg pritiska koji su mu stvorili navijači, koji bi ga kao trebali bodriti.
3. Urdinov - po meni najlošiji igrač sinoć. Puno petljanja u napadu, a u odbrani skoro uvijek kasni. Od debitantske utakmice protiv Slavije u Lukavici, pa sve do danas - ostao nedorečen.
4. Kerla - bez obzira što ga napadate, sinoć odigrao korektno slično kao i protiv Travnika. Na gostovanjima dosta lošiji.
5. Zeljković - nit' smrdi nit' miriše
6. Tomić - asistirao za gol Adiloviću (odličan pas), a sve ostalo dosta loše. Mnogo griješio. Radijus kretanja ograničen na određen dio terena. Griješio i u fazi odbrane i u fazi napada. Sinoć se slabo postavljao.
7. Svraka - opet je mnogo pretrčao. Igrao i u fazi odbrane i u fazi napada. Imao dvije prilike. Prvu glavom, malo pokraj gola, drugu nogom, al' mu je šut izblokiran. Kod drugog gola za njih izgubio loptu i nakon 30 sekundi primimo gol. Svi gledaju grešku, a ona se mogla i morala ispraviti jer je to gola njihov napad trajao pola minute
8. Selimović - morao postići gol u drugom, nažalost slabo šutao sa 6 metara-lopta mu je mm odskočila i otišla iznad gola.
9. Jamak - bio najbolji na terenu. Puno pretčao, ali ga krkani slomiše. Kod prvog gola Radnika uposlio njihovog igrača i nakon 5 sekundi primimo gol iz te kontre.
10. E. Čolić - solidan dok ga nisu polomili, čak i onako polomljen (hramajući) umalo nije dao gol
11. Adilović - uz Jamaka najbolji na terenu. Dao gol borio se kao lav. Imao dobro kretanje, prijem lopte i par šuteva koje je golman odbranio ili su otišle tik kraj okvira gola. jedam udarc nebu pod oblake, kada mu je lopta prešla preko noge, ali ipak mnogo bolje nego Tomić čija je lopta otišla u aut iz iste pozicije. Adil dobio zvižduke, Tomić aplauz
Sve izmjene nakon što su nam igrači polomljeni:
- Lončarić kriv za gol. Dobro dešava se, ali on izađe na poluvremenu na zagrijavanje bez rukavica. Pimpla loptu, hoda po terenu. Čudan lik.
- S. Bučan - dao gol nakon lošeg šuta. Golman mu već odbranio, ali klizava lopta nam donese radost. Sejo može mnogo bolje. Ono sinoć je bilo loše.
- Ara, pokušao odigrati Jamakovu poziciju i nije uspio.
Po prvi put sam sjedio na sredini sjevera i više nikada neću sjediti na tom mjestu. Vratiću se na dio sjeverozapada ili jugoistoka.
Idemo dalje.
Amar opet u tunelu.
Sinoć nakon tekme sam odmah napisao jedan komentar, a sada ću prokomentarisati i sve igrače, jer sam pogledao i snimak. Ne može se sve vidjeti samo jednim gledanje.
Niko ne spori da je Svraka u zadnje vrijeme u lošijoj formi od one kakvu očekujemo. Ali pljuvači se navade pljuvati i time istresaju lične frustracije, koje moramo slušati na tribini ili ovdje čitati. Sada ćemi neko reći - ako ti se ne sluša ne idi na tekme, a ako ti se ne čita, ne dolazi na ovaj forum.
1. Hadžić - svoj posao odradio korektno
2. Stanić - prvo poluvrijem solidan, pa čak i dobar, ali zadnjih pola sata loš, a najviše zbpg pritiska koji su mu stvorili navijači, koji bi ga kao trebali bodriti.
3. Urdinov - po meni najlošiji igrač sinoć. Puno petljanja u napadu, a u odbrani skoro uvijek kasni. Od debitantske utakmice protiv Slavije u Lukavici, pa sve do danas - ostao nedorečen.
4. Kerla - bez obzira što ga napadate, sinoć odigrao korektno slično kao i protiv Travnika. Na gostovanjima dosta lošiji.
5. Zeljković - nit' smrdi nit' miriše
6. Tomić - asistirao za gol Adiloviću (odličan pas), a sve ostalo dosta loše. Mnogo griješio. Radijus kretanja ograničen na određen dio terena. Griješio i u fazi odbrane i u fazi napada. Sinoć se slabo postavljao.
7. Svraka - opet je mnogo pretrčao. Igrao i u fazi odbrane i u fazi napada. Imao dvije prilike. Prvu glavom, malo pokraj gola, drugu nogom, al' mu je šut izblokiran. Kod drugog gola za njih izgubio loptu i nakon 30 sekundi primimo gol. Svi gledaju grešku, a ona se mogla i morala ispraviti jer je to gola njihov napad trajao pola minute
8. Selimović - morao postići gol u drugom, nažalost slabo šutao sa 6 metara-lopta mu je mm odskočila i otišla iznad gola.
9. Jamak - bio najbolji na terenu. Puno pretčao, ali ga krkani slomiše. Kod prvog gola Radnika uposlio njihovog igrača i nakon 5 sekundi primimo gol iz te kontre.
10. E. Čolić - solidan dok ga nisu polomili, čak i onako polomljen (hramajući) umalo nije dao gol
11. Adilović - uz Jamaka najbolji na terenu. Dao gol borio se kao lav. Imao dobro kretanje, prijem lopte i par šuteva koje je golman odbranio ili su otišle tik kraj okvira gola. jedam udarc nebu pod oblake, kada mu je lopta prešla preko noge, ali ipak mnogo bolje nego Tomić čija je lopta otišla u aut iz iste pozicije. Adil dobio zvižduke, Tomić aplauz

Sve izmjene nakon što su nam igrači polomljeni:
- Lončarić kriv za gol. Dobro dešava se, ali on izađe na poluvremenu na zagrijavanje bez rukavica. Pimpla loptu, hoda po terenu. Čudan lik.
- S. Bučan - dao gol nakon lošeg šuta. Golman mu već odbranio, ali klizava lopta nam donese radost. Sejo može mnogo bolje. Ono sinoć je bilo loše.
- Ara, pokušao odigrati Jamakovu poziciju i nije uspio.
Po prvi put sam sjedio na sredini sjevera i više nikada neću sjediti na tom mjestu. Vratiću se na dio sjeverozapada ili jugoistoka.
Idemo dalje.
Amar opet u tunelu.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 26 avg 2013, 08:48, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- SarajlijaTM
Dugo gore izdanje Želje nije vidjeno na grbavici,nek prica ko sta hoce i misli,al tako je!!!
Sinoc su kao i obicno bila standardna raja,znaci ljudi koji su uvjek tu,pa jel one mamlaze na terenu imalo stid tih ljudi,od kojih zive??? Jel ih stid mese koji je dosao da gleda tekmu. Dugo nije losije bilo i ovo je alarm da se nesto hitno mora mjenjati!
Ko im je kriv pa su onako odigrali protiv viktorije,pa se vidjelo da mogu,a sad u 70toj minuti jedan stanic ne moze da hoda a ne da trci?? Oba gola su usljed propuha na toj desnoj strani,gdje se pogube vernes i stanic
A Adilu se zvizdi,sto zvizdite Adilu? Ok,ne zna,fula,al fulio je i svraka,kojeg nisam vidio 80% utakmice,vernes,a tek colic.Njima se ne zvizdi,al zato se Adilu spocitava i najmanja sitnica,a covjek nema nikakvih lopti,bukvalno,vraca se na nasu polovinu po loptu. I daleko od toga da mislim da je dobar i da ga branim,al sto njemu samo?ž
Selimovic,Stanic,Svraka out definitivno,a onom kapitenskom trakom ih sve zavezati pored ograde na jugu da malo ovo gledaju iz nase prespektive
Svraku i Adila prodati podhitno,ako ih iko vise hoce,otvoriti mjesto djeci,pa i ako gubimo da znam da ne gubimo zbog sminkera koji cuva noge za brazil koji cu prije ja vidjeti nego on
Ovo je sve bruka i sramota,kad znas da mogu,a nece,popi.sam im se ja na njihov "sportski zivot"
I AMAR,pa jarane,ako se neces vracati,onda reci,necu,pa da se zna fino,a ne ovako na ledu! Dino ne moze,ocigledno,nije nikakav autoritet,ni prema kome.
Dalje,od pocetka ove godine,ne sezone,nego ove godine,nas sudije masakriraju na grbavici,al bukvalno! ubiju nam colica,lik ga pokupi po stajnoj nozi u prodoru i dobije zuti,kerla kucne njihovog i dobije zuti,jani zbog prigovora i onda seljadija naravno vidi i raznosi nas
Pa do kad ce nam igrace iznositi hitna??? Jbt,ono na gholmanu je bilo za zatvora,a levat mu daje zuti i poslje nam taj isti da go. Znaci direktan uticaj na tok utakmice i sad svi sute!!! Gdje je sad na stotine onih dusebriznika od prosle sezone kad smo dobili radnika???
Jel ima i jedan mud.onja u klubu,da kaze dosta,svi se zale i placu za najmanje sitnice,a mi u ovoj seljackoj ligi izigravamo nekakvu gospodu?
Stop sudijskim lakrdijama na GRBAVICI!!!
Sinoc su kao i obicno bila standardna raja,znaci ljudi koji su uvjek tu,pa jel one mamlaze na terenu imalo stid tih ljudi,od kojih zive??? Jel ih stid mese koji je dosao da gleda tekmu. Dugo nije losije bilo i ovo je alarm da se nesto hitno mora mjenjati!
Ko im je kriv pa su onako odigrali protiv viktorije,pa se vidjelo da mogu,a sad u 70toj minuti jedan stanic ne moze da hoda a ne da trci?? Oba gola su usljed propuha na toj desnoj strani,gdje se pogube vernes i stanic
A Adilu se zvizdi,sto zvizdite Adilu? Ok,ne zna,fula,al fulio je i svraka,kojeg nisam vidio 80% utakmice,vernes,a tek colic.Njima se ne zvizdi,al zato se Adilu spocitava i najmanja sitnica,a covjek nema nikakvih lopti,bukvalno,vraca se na nasu polovinu po loptu. I daleko od toga da mislim da je dobar i da ga branim,al sto njemu samo?ž
Selimovic,Stanic,Svraka out definitivno,a onom kapitenskom trakom ih sve zavezati pored ograde na jugu da malo ovo gledaju iz nase prespektive
Svraku i Adila prodati podhitno,ako ih iko vise hoce,otvoriti mjesto djeci,pa i ako gubimo da znam da ne gubimo zbog sminkera koji cuva noge za brazil koji cu prije ja vidjeti nego on
Ovo je sve bruka i sramota,kad znas da mogu,a nece,popi.sam im se ja na njihov "sportski zivot"
I AMAR,pa jarane,ako se neces vracati,onda reci,necu,pa da se zna fino,a ne ovako na ledu! Dino ne moze,ocigledno,nije nikakav autoritet,ni prema kome.
Dalje,od pocetka ove godine,ne sezone,nego ove godine,nas sudije masakriraju na grbavici,al bukvalno! ubiju nam colica,lik ga pokupi po stajnoj nozi u prodoru i dobije zuti,kerla kucne njihovog i dobije zuti,jani zbog prigovora i onda seljadija naravno vidi i raznosi nas
Pa do kad ce nam igrace iznositi hitna??? Jbt,ono na gholmanu je bilo za zatvora,a levat mu daje zuti i poslje nam taj isti da go. Znaci direktan uticaj na tok utakmice i sad svi sute!!! Gdje je sad na stotine onih dusebriznika od prosle sezone kad smo dobili radnika???
Jel ima i jedan mud.onja u klubu,da kaze dosta,svi se zale i placu za najmanje sitnice,a mi u ovoj seljackoj ligi izigravamo nekakvu gospodu?
Stop sudijskim lakrdijama na GRBAVICI!!!
šta si ti gledo da mi je znati,čuj tomić među najlošijima,a čovjek napravio krucijalni potez i asistenciju za gol.aleksandar_veliki je napisao/la:Izuzev Jamaka i Adilovica svi podbacili. Malo realnosti nije na odmet ili da se stadionom opet prolomi zvizduk kada Adilovicu grba zasmeta, a pljesak kada se isto desi Tomicu, koji je usput veceras bio medju najlosijim. Govorim vec danima, u modi je Adilovica pljuvati, nije bitno da li se gledala tekma ili pak nije.111 je napisao/la:Šta ba samo Svraku prozivate![]()
na jednom covjeku prebitati stvari je ****.
Citava ekipa je odigrala za qrac, izuzev Jamaka.
Ne vidite promašaje Adilovića sa tri metra, Selimovića koji je nestao na terenu, Stanića koji je usrao svaku akciju u drugom poluvremenu, Zeljkovića koji je spor i kojeg lopte preskacu, onog rezervnog golmana koji ODMAH primi gol cim je ušao u igru itd itd....citava ekipa podbacila i vi se našli ciljano na Svraki istresati....ma fujjjj
pa nemojte te price ofirne![]()
![]()
ali nema para,sve se rastalilo....
I još nešto, Adil zabija gol, a raja mu zviždi. To nema ni u tunguziji.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
jug-onostalgicar je napisao/la:i meni... ne rezultatom, nego odnosom prema klubu odredjenih igraca fujjlikusa je napisao/la:Muka mi je !!
Kako da ljudima ne bude muka????
Cijeli SFF (valjda prosao ramazan pa ni njega sad nije stid) Stanic pusi i pije, i to hladno 2 dana prije utakmice. I ljudi koji to gledaju, dodju na utakmicu i on ih nervira. Ne zna loptu da centrira.
Sram i stid da ih bude, njega i Svraku pogotovo!!!
Nevjerovatno da se opet pljuju Adilovic koji je vrlo dobro odigro, Svraka koji se popravio i Stanic koji se borio ko lav uvijek i nakon losih pola sata igre je popljuvan.A Selimovica skoro niko i ne kritikuje
Vec duzi period najgori nas igrac ali naravno bitno je popljuvati kapitena i adila. bravo navijaci.
i samo da kazem da je Jug nisko pao. ono je bruka.

i samo da kazem da je Jug nisko pao. ono je bruka.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
selimović zabija golove kad mi pobjeđujemo 0-1 u gostima. i dosta vala od njega. za adilovića se mogu složiti da je solidno odigrao, kod njega trud nikad nije ni bio upitan, zabio je i gol, ali za svraku stvarno ne mogu. momak je jednostavno dvije klase ispod nivoa na kojem smo vidjeli da može igrati. da ne znamo da može bolje, u redu. on nije majstor lopte, ali onakve šanse kakve je dvije imao sinoć je rutinski zabijao. kad izgubi loptu letio je da je vrati. a sinoć k'o i protiv plzena primamo gol iz akcije nakon što je on izgubio loptu i ostao stajati.
stani također ja ništa ne zamjeram, on je jednostavno malo priglup momak i nekad se izgubi. ali uvijek se trudi i od njega smo zadnju polusezonu i ovo malo ove vidjeli mnogo više dobrog nego lošeg. i jani je uz uobičajenu prodornost imao i dva pravo dobra centaršuta, na šta nismo navikli, jedan je taj kad je svraka fulio glavom sa pet metara, a drugi ne znam ko...ma u suštini, ja sam samo na svraku i kivan za ovo sinoć.
stani također ja ništa ne zamjeram, on je jednostavno malo priglup momak i nekad se izgubi. ali uvijek se trudi i od njega smo zadnju polusezonu i ovo malo ove vidjeli mnogo više dobrog nego lošeg. i jani je uz uobičajenu prodornost imao i dva pravo dobra centaršuta, na šta nismo navikli, jedan je taj kad je svraka fulio glavom sa pet metara, a drugi ne znam ko...ma u suštini, ja sam samo na svraku i kivan za ovo sinoć.
sinoc sam vise razocaran navijacima nego igracima jedna fina utakmica za nase uslove od 10 minute krece negativa sa tribine (sjever) bez ikakvog razloga to su takve psovke da to nije normalno znaci 5 trofeja u zadnje 4 godine bez ikakvog razloga unosimo nemir u ekipu pa i da ne osvojimo nista ove sezone nema veze nije smak svijeta bitno je da dobijemo zolotica,kvesica,bajica,hodzica,sadikovica znaci da nasa djeca igraju pruzimo im podrsku toliko o navijacima ako Amar digne ruke od svega nece mi biti zao jer nasi ljudi i ne zasluzuju nista lijepo
Jamak je definitvno nas junak i svaka mu cast za ove utakmice kapa do poda
tomic majstor ona varka tijelom i pas za prvi go svaka cast jos bi dodao Bucana
ovi ostali su bili tanki tako da kazem stim da je SVRAKA definitivno najgori igrac i pod Hitno na klupu kad su trebali da zavrse utakmicu nisu znali umjesto da imamo mirnocu u ove dvije utakmice sto me najvise cudi idemo grlom u jagode bez ikakve potrebe i gubimo bodove zao mi je za ova dva boda ali eto
10 km je skupa karta za sjever jos kad su na kraju iskljucili svijetlo jedva smo izasli sa stadiona.
Jamak je definitvno nas junak i svaka mu cast za ove utakmice kapa do poda
tomic majstor ona varka tijelom i pas za prvi go svaka cast jos bi dodao Bucana
ovi ostali su bili tanki tako da kazem stim da je SVRAKA definitivno najgori igrac i pod Hitno na klupu kad su trebali da zavrse utakmicu nisu znali umjesto da imamo mirnocu u ove dvije utakmice sto me najvise cudi idemo grlom u jagode bez ikakve potrebe i gubimo bodove zao mi je za ova dva boda ali eto
10 km je skupa karta za sjever jos kad su na kraju iskljucili svijetlo jedva smo izasli sa stadiona.
veći dio sjevera nikad nije ni bio drukčiji. čast finoj raji, koje naravno ima.
Od danas prodaja članskih
http://fkzeljeznicar.ba/od-danas-prodaja-clanskih/6411/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/od-danas-prodaja-clanskih/6411/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.