FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 avg 2013, 23:29

BeSha1992 je napisao/la:pa dobro, izvukli ste bod, ne znam sta se zalite....
ma ubio nas radnik moj pasa, igraju ko barca, bod je ko kuca
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 avg 2013, 23:30

selimovic katastrofa, stanic ograjiso, kerla ne zna bez faula uzet loptu, a svraka ce biti dobar za mjesec dana dok mu se organizam vrati u normalu od SFF-a
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 25 avg 2013, 23:31

Vratice oni ovo nama sa kamatom kada bude potrebno...borac kuci,oni na strani,zrinjski kuci... :D
Amare hvala ti...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 avg 2013, 23:33

sve je u redu sa Hadzicem... vratio se kuci

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 25 avg 2013, 23:34

KAD DODJU TEŠKI DANI I KADA TI LOŠE KRENE DIGNI POGLED KA TRIBINI UGLEDAĆEŠ SAMO MENE
Željezničar
Borussia Dortmund

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 avg 2013, 23:36

raaymoon je napisao/la:KAD DODJU TEŠKI DANI I KADA TI LOŠE KRENE DIGNI POGLED KA TRIBINI UGLEDAĆEŠ SAMO MENE
Zaboravili smo izgleda sta su ustvari teski dani...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 25 avg 2013, 23:40

Ma i mi necemo sami sebi da priznamo da nam je ekipa losa i veoma ogranicena, ne da stagniramo nego smo svake sezone losiji (igraci, igra), a i ova neka desavanja oko kluba u najmanju ruku cu reci da su neozbiljna.
Krajnje je vrijeme da se i mi malo spustimo na zemlju, a i Amar bi se malo treba zapitati oko svega, da nebi opet postali lakrdija. Dzaba ti marketing i ostali qurci, sa ovakvim zalaganjem i igrom i ovakvom neozbiljnoscu strucnog staba i ostalih organa kluba ce se otjerati dosta raje.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 25 avg 2013, 23:45

Svraka Muamer jedan je od nas
SLOBODA NAVIJAČIMA

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 25 avg 2013, 23:46

newBot je napisao/la:
111 je napisao/la:Ne provaljuj se, paša ;)
Ne provaljuj se ti! Pogotovo jos ako nisi bio na utakmici, a po svemu sudeci da nisi jer nemas blage...
halo ba, ne pravi se lud....ja imam godišnju svake sezone i ne propuštam tekme, jesi li dobar :shock: kakva ti je to prica :o

Amar fali i to je sva mudrost :!: sve dalje od toga (njegovog nedostajanja) polazi....i kakav ba Dino

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 25 avg 2013, 23:47

ennis je napisao/la:Svraka Muamer jedan je od nas
vodite ga onda negdje ili kući ili što dalje od želje.
ali nema para,sve se rastalilo....

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 25 avg 2013, 23:48

111 je napisao/la:
newBot je napisao/la:
111 je napisao/la:Ne provaljuj se, paša ;)
Ne provaljuj se ti! Pogotovo jos ako nisi bio na utakmici, a po svemu sudeci da nisi jer nemas blage...
halo ba, ne pravi se lud....ja imam godišnju svake sezone i ne propuštam tekme, jesi li dobar :shock: kakva ti je to prica :o

Amar fali i to je sva mudrost :!: sve dalje od toga (njegovog nedostajanja) polazi....i kakav ba Dino
Pa bolan ne bio ako imas kartu Amar je svaku domacu utakmicu bio na Grbavici i iz tunela gleda sve .. :?: sta ti je :?:
Nikola Tesla!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 25 avg 2013, 23:48

Vodi ga kuci :D Ja se na tribini vise krecem, nego on na terenu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 25 avg 2013, 23:50

ne pravi se lud , frajer najgori zadnji 5 tekmi a nosi kapitensku traku svetog kluba, bar meni, tebi vidim nije , jer da jest ne bi glumio frajera i pisao nes njegovo ime u inat svima ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 avg 2013, 23:51

on je sve kredite potrosio!!!!!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 avg 2013, 23:52

Admiral_TM87 je napisao/la:Ma i mi necemo sami sebi da priznamo da nam je ekipa losa i veoma ogranicena, ne da stagniramo nego smo svake sezone losiji (igraci, igra), a i ova neka desavanja oko kluba u najmanju ruku cu reci da su neozbiljna.
Krajnje je vrijeme da se i mi malo spustimo na zemlju, a i Amar bi se malo treba zapitati oko svega, da nebi opet postali lakrdija. Dzaba ti marketing i ostali qurci, sa ovakvim zalaganjem i igrom i ovakvom neozbiljnoscu strucnog staba i ostalih organa kluba ce se otjerati dosta raje.
To i jeste problem, odliv raje sa utakmica... ja sam veceras cuo kamaru komentara tipa "sto meni ovo treba, da kidam zicve", "sto meni treba da me srce opali na utakmici", "da gledam Svraku i Adilovica" itd... sad ce doci veliki navijaci i reci ce nek i ne dolaze, ne trebaju nam... trebaju nam itekako... jer svako od njih plati kartu i donosi pare klubu... tako da komentari "bolje hiljadu nas pravih" ne idu nam bas u korist... svaka cast na titulama i pobjedama, ali nasi navijaci su razmazeni i navikli su na, prije svega, dobre igre, pa onda i na dobre rezultate... ima tu dosta starijih koji su gledali Zelju prije rata i ovo im se cini smijesnim... opet igra i nije toliko losa koliko je realizacija losa... da smo zabili dva u prvom ekipa bi igrala opustenije, manje bi se grijesilo i sve to... sad fkt treba da se konsoliduju redovi... pocevsi od strucnog staba, pa do igraca...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 25 avg 2013, 23:52

bh_navijac je napisao/la:
ne pravi se lud , frajer najgori zadnji 5 tekmi a nosi kapitensku traku svetog kluba, bar meni, tebi vidim nije , jer da jest ne bi glumio frajera i pisao nes njegovo ime u inat svima ;)
Nikakav inat druze,Svraka je Zeljino dijete drag mi je,i evo slazem se da treba malo preseliti na klupu kako bi se dozvao i pojacao rad..Ali ovo sam napisao samo da znamo ko je nas kapiten uredu je prozvati i ukazati ali nuje uredu pljuvati po njemu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 avg 2013, 23:53

Argentina je napisao/la:
old school je napisao/la:ne zelim da budem jedan od onih koji ce kritikovati,ali moram jednostavno jace od mene,po meni Osim rusi ugled kluba,samo da kazem podrzavam ga kao i svi,ali neka se odluci i kaze sta hoce,ako zeli da ide neka ide,pa ni Ivica koji je imao mnogo vece uspjehe nije to sebi dopustao kao Amar,to je problem jedan,a problem dva lezi u nasim svrakama,adilovicima i ako je dao go,lose skroz lose,ali idemo dalje ranjeni lav je najopasniji HAJDE ZELJOOOOOO
Da nije Osima mi bi danas bili u rangu Radnika, ako ne i gore. Dok nije dosao nismo imali pobjede u gostima , sanjali smo o tome. Covjek je svake godine donio trofej, bio kup, bila titula, a jednom i oboje. Ima pravo i ima kredit da uzme odmor i sta god on hoce. Trebas biti kritican prema onima koji stvarno ruse ugled, a to su navijaci koji mu stete i donese novcanu korist, pa taj Osim ne moze dovesti bolje igrace. Trebas biti kritican sto je malo ljudi na tekmu pa klub ne moze zaraditi pa da opet taj Osim dovede nekoga, a malo je ljudi jer 500 debila se fura na baklje.

P.S. Oni su dva puta po golu pucali i dali dva gola. Igra uopste nije tolika katastrofa bila.
Ma ja bi Amara u potpunosti shvatio da se i ne vrati uopste, j..es predsjednistvo i skupstinu kad ku..m ne mrda i ama bas nista ne radi, glavu dajem da ih pola iz administrcije ne zna ni ko igra za Zelju.Finansijsko poslovanje im se svelo na to da Boga mole da se Dzeko proda a niko ni marke da navuce od sponzora i slicno.Smijali su se ovdje mnogi komsijama i sprdali na racun Dine Selimovica i njegovih odlazaka u Tursku, Njemacku ili Maleziju.Covjek trazio, moljakao i uspio poslije vise pokusaja naci kvalitetnog sponzora i koliko toliko donio finansijsku sigurnost klubu sto je za svaku pohvalu.
Amar bi ovu neizvjesnost oko svog statusa trebao prekinuti i radi sebe a i radi nas navijaca,krajnje je vrijeme za odluku bez obzira kakva ona bila, ipak klub je najbitniji.Proslo je pet kola(dovoljno za odmor) i krajnje je vrijeme da svi u klubu pokazu malo vise ozbiljnosti i prihvate se posla za koji su placeni.Ova situacija i ponasanje je neozbiljno za klub Zeljinog ugleda i tradicije, barem po meni.

O ekipi, igri i zalaganju dalo bi se mnogo toga sta napisati isto kao i o ponasanju navijaca(mislim na baklje),ali sta god da se normalno kaze to ce proizvesti gnjev kod dosta forumasa koji su sebi dali za pravo da su samo oni ti koji vole i navijaju za Zelju a mi ostali smo neprijatelji i pljuvaci.

Sreca tek je pocetak prvenstva pa jos ima dosta vremena da se isprave stvari u klubu, svlacionici i na tribinama jer ipak svi imamo zajednicki cilj a to je sve jaci i kvalitetniji Zeljo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 25 avg 2013, 23:56

ennis je napisao/la:
bh_navijac je napisao/la:
Nikakav inat druze,Svraka je Zeljino dijete drag mi je,i evo slazem se da treba malo preseliti na klupu kako bi se dozvao i pojacao rad..Ali ovo sam napisao samo da znamo ko je nas kapiten uredu je prozvati i ukazati ali nuje uredu pljuvati po njemu.
Pa sta ima veze sto je Zeljino dijete. I ja volim tog Zelju pa se nikad tako ne bih odnosio prema klubu kao on, da za 90 minuta nije imao duela. Treba ga na tribine poslati a ne na klupu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 avg 2013, 23:57

dino lj je napisao/la:
Argentina je napisao/la:
old school je napisao/la:ne zelim da budem jedan od onih koji ce kritikovati,ali moram jednostavno jace od mene,po meni Osim rusi ugled kluba,samo da kazem podrzavam ga kao i svi,ali neka se odluci i kaze sta hoce,ako zeli da ide neka ide,pa ni Ivica koji je imao mnogo vece uspjehe nije to sebi dopustao kao Amar,to je problem jedan,a problem dva lezi u nasim svrakama,adilovicima i ako je dao go,lose skroz lose,ali idemo dalje ranjeni lav je najopasniji HAJDE ZELJOOOOOO
Da nije Osima mi bi danas bili u rangu Radnika, ako ne i gore. Dok nije dosao nismo imali pobjede u gostima , sanjali smo o tome. Covjek je svake godine donio trofej, bio kup, bila titula, a jednom i oboje. Ima pravo i ima kredit da uzme odmor i sta god on hoce. Trebas biti kritican prema onima koji stvarno ruse ugled, a to su navijaci koji mu stete i donese novcanu korist, pa taj Osim ne moze dovesti bolje igrace. Trebas biti kritican sto je malo ljudi na tekmu pa klub ne moze zaraditi pa da opet taj Osim dovede nekoga, a malo je ljudi jer 500 debila se fura na baklje.

P.S. Oni su dva puta po golu pucali i dali dva gola. Igra uopste nije tolika katastrofa bila.
Ma ja bi Amara u potpunosti shvatio da se i ne vrati uopste, j..es predsjednistvo i skupstinu kad ku..m ne mrda i ama bas nista ne radi, glavu dajem da ih pola iz administrcije ne zna ni ko igra za Zelju.Finansijsko poslovanje im se svelo na to da Boga mole da se Dzeko proda a niko ni marke da navuce od sponzora i slicno.Smijali su se ovdje mnogi komsijama i sprdali na racun Dine Selimovica i njegovih odlazaka u Tursku, Njemacku ili Maleziju.Covjek trazio, moljakao i uspio poslije vise pokusaja naci kvalitetnog sponzora i koliko toliko donio finansijsku sigurnost klubu sto je za svaku pohvalu.
Amar bi ovu neizvjesnost oko svog statusa trebao prekinuti i radi sebe a i radi nas navijaca,krajnje je vrijeme za odluku bez obzira kakva ona bila, ipak klub je najbitniji.Proslo je pet kola(dovoljno za odmor) i krajnje je vrijeme da svi u klubu pokazu malo vise ozbiljnosti i prihvate se posla za koji su placeni.Ova situacija i ponasanje je neozbiljno za klub Zeljinog ugleda i tradicije, barem po meni.

O ekipi, igri i zalaganju dalo bi se mnogo toga sta napisati isto kao i o ponasanju navijaca(mislim na baklje),ali sta god da se normalno kaze to ce proizvesti gnjev kod dosta forumasa koji su sebi dali za pravo da su samo oni ti koji vole i navijaju za Zelju a mi ostali smo neprijatelji i pljuvaci.

Sreca tek je pocetak prvenstva pa jos ima dosta vremena da se isprave stvari u klubu, svlacionici i na tribinama jer ipak svi imamo zajednicki cilj a to je sve jaci i kvalitetniji Zeljo.
Svaka čast care,sve ono što sam ja mislio da napišem ti si napisao,kao da si mi misli pročitao...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 25 avg 2013, 23:58

Veceras na sorcevima sponzor Skoda a na dresovima unicredit banka

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.