Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
iznenadio sam se kad sam vidio da dzeko ide van jer upravo kad ganjas rezultat treba ti neko ko ce da skoci kad je zgusnuta odbrana nema prostora za kombinatoriku sto je svakako danas i pokazalo. Kun je bio najslabija karika uz Yayu i standardno izvikanog Nasrija koji je smijurija od igraca..Aguero je omaleni argentinac koji zna da dribla ima dobar sut ,egzotican i kao takav ce uvijek biti ispred Dzeke bez obzira na njegove partije.Budimo realni ni Dzekson nije briljirao al sva sreca pogodi
- Cautinho
- Kontakt:
Zao mi je jedino sto nismo nastavili sa dobrom igrom i rezultatima,bar prvih 5 kola.
U drugom kolu vec poceti gubiti bodove i zaostajati za vodecim,nema od Sitija nista.
Slaba predstava,Cardiff iznenadujuce dobar.
Garcia nikako ne smije igrati na stoperu.
On moze igrati jedino protiv slabijih timova u vezi.
Lescott isto los,a proslu je dominirao.
Zabaleta katastrofa.
U napadu je bilo nesto kombinacije i kombinatorike,ali Cardiff je dobro igrao u obrani i na svakog igraca koji je imao loptu su isla 2-3 njihova.
City jos nije prebolio boljke od proslih sezona.
Kada se gubi,nema toliko snage za ici naprijed,vec se melja po sredini i ceka se slobodni prostor za proigravanje.
Pellegrini je zasad dobro slozio igru,ali nije ni do pola puta dosao.
Treba tu jos rada.
U drugom kolu vec poceti gubiti bodove i zaostajati za vodecim,nema od Sitija nista.
Slaba predstava,Cardiff iznenadujuce dobar.
Garcia nikako ne smije igrati na stoperu.
On moze igrati jedino protiv slabijih timova u vezi.
Lescott isto los,a proslu je dominirao.
Zabaleta katastrofa.
U napadu je bilo nesto kombinacije i kombinatorike,ali Cardiff je dobro igrao u obrani i na svakog igraca koji je imao loptu su isla 2-3 njihova.
City jos nije prebolio boljke od proslih sezona.
Kada se gubi,nema toliko snage za ici naprijed,vec se melja po sredini i ceka se slobodni prostor za proigravanje.
Pellegrini je zasad dobro slozio igru,ali nije ni do pola puta dosao.
Treba tu jos rada.
Keep walking.
Cautinho je napisao/la:Zao mi je jedino sto nismo nastavili sa dobrom igrom i rezultatima,bar prvih 5 kola.
Bože kakvi stručnjaci

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
City ima na svakoj poziciji po dvije igracine osim na stoperu, gdje imaju jednog i to je Kompany. Neshvatljivo mi je da se pretrpavaju pozicije igracinama na kojim uopste nisu potrebni.
Cuj Garcia stopera igra
Cuj Garcia stopera igra

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- Cautinho
- Kontakt:
Pa tko je ocekivao nakon onakve simultantke protiv Njukasa da ce ih Cardiff zgaziti.
Tek je drugo kolo,naravno,ali ne smiju nastaviti gubiti bodove ako hoce titulu.
Keep walking.
- tyler durden
- Kontakt:
De dijete, odrasti.Cautinho je napisao/la:Pa tko je ocekivao nakon onakve simultantke protiv Njukasa da ce ih Cardiff zgaziti.
Fakat svasta procitat ovdje

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ima 30 mil za napadac a nema za stoper 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Krvav napustio teren: Edin Džeko "zaradio" pet kopči na bradi!
_
Evo zasto je Edin izasao. Nadamo se da ce sve biti uredu sa Dijamantom
PS:
Za koga navija ovaj Cautinho? Moze li mi neko odgovoriti, mislim da ni on ne zna.
_
PS:
Za koga navija ovaj Cautinho? Moze li mi neko odgovoriti, mislim da ni on ne zna.

Ako Liverpool nastavi ovim ritmom uskoro ce za nas.OTNYS_YNWA je napisao/la:Krvav napustio teren: Edin Džeko "zaradio" pet kopči na bradi!
_
PS:
Inace je tip ko dobiva,toga podrzavam jer me raje ne moze zezat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A za koga navija @Sportfanatik?OTNYS_YNWA je napisao/la:Krvav napustio teren: Edin Džeko "zaradio" pet kopči na bradi!
_
PS:

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
mojne nam kamiondzije, najljepse je biti dijete. ni brige ni pametityler durden je napisao/la:De dijete, odrasti.Cautinho je napisao/la:Pa tko je ocekivao nakon onakve simultantke protiv Njukasa da ce ih Cardiff zgaziti.

Ako neko nadje link citave utakmice neka postavi ovdje.
Pogledah tek sad golove, utakmicu nisam gledo. Na osnovu snimka najveci krivac za poraz je Hart.
Prvi gol, prvo Yaya i Fernandinjo, pa onda Clichy pustaju azijata koji dolazi u kazneni i onda se mozes..... Zaba nije ni trebo da bude na toj strani, al vidi da svi stoje i prekasno sa druge strane stize.
Drugi gol, Hart iskljucivi krivac. Dok je i treci sa peterca, to bi Begovic bez problema ako nista izboksovao.
Pogledah tek sad golove, utakmicu nisam gledo. Na osnovu snimka najveci krivac za poraz je Hart.
Prvi gol, prvo Yaya i Fernandinjo, pa onda Clichy pustaju azijata koji dolazi u kazneni i onda se mozes..... Zaba nije ni trebo da bude na toj strani, al vidi da svi stoje i prekasno sa druge strane stize.
Drugi gol, Hart iskljucivi krivac. Dok je i treci sa peterca, to bi Begovic bez problema ako nista izboksovao.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prvo pol:mancity je napisao/la:Ako neko nadje link citave utakmice neka postavi ovdje.
http://uploaded.net/file/wx8m2luu
Drugo pol:
http://uploaded.net/file/v5730ku4
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
mancity je napisao/la:Ako neko nadje link citave utakmice neka postavi ovdje.

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... -25-8-2013
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
MoR je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Zao mi je jedino sto nismo nastavili sa dobrom igrom i rezultatima,bar prvih 5 kola.
Bože kakvi stručnjaciProšlo kolo je to bila šampionska predstava kojom su postali glavni kandidati za naslov, a ovo kolo već od njih nema ništa

Smijurija.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Hvala rio i miki, ovo ce potrajat tek sam prvo skino. Sutra cu pogledati.
Pele diplomatski"nije niko kriv, nego ta dva kornera." Bolje je Hartu da malo duze ostane na treningu, nego sto svaki put po pola sata dijeli autograme.
Pele diplomatski"nije niko kriv, nego ta dva kornera." Bolje je Hartu da malo duze ostane na treningu, nego sto svaki put po pola sata dijeli autograme.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- Cautinho
- Kontakt:
@hejteri
Pola foruma navija za vise od jednog kluba,a vi se mene dovezali.
A svima smeta sto ja navijam za City i Barcelonu kao da vama zivot ovisi o tome,svi to moraju reci i provocirati.
A opet mi je drago sto dobivam takvu paznju,cijeli forum me zna po imenu,prezimenu i koliko godina imam.
Inače...
Pellegrini nikoga ne krivi za poraz,kaze da je Cardiff bio jak protivnik,i da je gostovanje u juznom Welsu bilo jako tesko.
Dva skoro identicna kornera su odnijela pobjedu na stranu Cardiffa,a djelovali su jako i disciplinirano na sredini.
Ako nastave ovakvim radom i igrom,mogu daleko dogurati za jednog dojucerasnjeg drugoligasa.
Sto se tice transfera,nema nista osobito,ali kupnja jednog iskusnog stopera bi trebala biti vrlo vjerojatna.
Pola foruma navija za vise od jednog kluba,a vi se mene dovezali.
A svima smeta sto ja navijam za City i Barcelonu kao da vama zivot ovisi o tome,svi to moraju reci i provocirati.
A opet mi je drago sto dobivam takvu paznju,cijeli forum me zna po imenu,prezimenu i koliko godina imam.
Inače...
Pellegrini nikoga ne krivi za poraz,kaze da je Cardiff bio jak protivnik,i da je gostovanje u juznom Welsu bilo jako tesko.
Dva skoro identicna kornera su odnijela pobjedu na stranu Cardiffa,a djelovali su jako i disciplinirano na sredini.
Ako nastave ovakvim radom i igrom,mogu daleko dogurati za jednog dojucerasnjeg drugoligasa.
Sto se tice transfera,nema nista osobito,ali kupnja jednog iskusnog stopera bi trebala biti vrlo vjerojatna.
Keep walking.
hoćel biti prenos engleske premier lige na bht1