Po čemu ste vi klub za nas?Vi na vrhuncu a mi na dnu i opet niste bolji.Bola vi ste rinaka od kluba a ti care poseban pacijent.Bojim se za tvoje mentalno zdravlje kad Olimpic ode u neku stvar što će se dogoditi u iduće 2-3 godine.Mada mi iskreno i ovako nisi nimalo čist, posebno kad je jugovina.pabizo je napisao/la:Morate pruznat da smo ipak KLUB za vas a da ga je Duljo zavukao ETO vama BELAJA usred Mostara.Morate još malo pure pojesti.AlemC85 je napisao/la:opet 1:1, ne znam koji je ovo put po redu da se ovako završavaju utakmice ova dva kluba...Maletić danas dobar,ima života i zna igrati, bit će pojačanje, to je sigurno...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pastrmko,šta kažeš akrepi?Ima nam ko reći.I dan i noć si ovdje na forumu.Nabio si ovdje kamaru postova valjda da nadoknadiš što nisi ranije pisao.Znači nova prognoza je da se raspadamo za 2-3 godine,i tako nam već 3-4 godine prognoziraju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Crni gavran
- Kontakt:
Sportski pozdrav iz Zenice,
gledao sam utakmicu, jako lijepa utakmica za nase prilike, Olimpic nesto bolji i konkretniji tj. imao je vise zrelih prilika ali rezultat je sasvim realan.
Pozdrav i jednima i drugima. Uporedjivati Velez i Olimpic sa aspekta tradicije, renomea, navijaca je vise nego iluzorno, sto se tice kvaliteta sadasnjih ekipa Veleza i Olimpica, tu su negdje
gledao sam utakmicu, jako lijepa utakmica za nase prilike, Olimpic nesto bolji i konkretniji tj. imao je vise zrelih prilika ali rezultat je sasvim realan.
Pozdrav i jednima i drugima. Uporedjivati Velez i Olimpic sa aspekta tradicije, renomea, navijaca je vise nego iluzorno, sto se tice kvaliteta sadasnjih ekipa Veleza i Olimpica, tu su negdje
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
nema vecih morona od bosancerosa
haj ti care otpepaj do teme svog kvazi kluba, i dr.kaj na danasnji bod
nadam se da te promasaj duljevica nece omesti kad dodjes do vrhunca 

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mancini pravo da ti kazem zaboli me rinaka za tvoj kvazi instant epruveta na kiseoniku klub. Vi ste meni u rangu Visica i Sokola iz dreznice. Jeste nabio sam gutu postova ali 99% na svojoj temi. Ako odem na drugu to je zajebancija. Daj niste mi zanimljivi sekunde i imao sam ok misljenje o vama ali radi vas 2 od 8 sam ga promjenio. Kad nestanete ubrzo uvijek imaju druge dvije solucije u Sarajevu. ZivioMancini je napisao/la:Pastrmko,šta kažeš akrepi?Ima nam ko reći.I dan i noć si ovdje na forumu.Nabio si ovdje kamaru postova valjda da nadoknadiš što nisi ranije pisao.Znači nova prognoza je da se raspadamo za 2-3 godine,i tako nam već 3-4 godine prognoziraju.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Crni gavran
- Kontakt:
@Deniro, bas mi je drago sto sam moron

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Gavrane ne zamjeri 
To se vise odnosilo na onu dvojicu iz inkubatora.

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Nekulturni,arogantni,potcjenjivački.Imao sam priliku uvjeriti se u vaš mentalitet ali to nije bitno više.A ti samo nabijaj postove što više i dalje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mancini je napisao/la:Nekulturni,arogantni,potcjenjivački.Imao sam priliku uvjeriti se u vaš mentalitet ali to nije bitno više.A ti samo nabijaj postove što više i dalje.
Eto ti ga na, ode se i na mentalitet sad... oh zoru ti jebm. Ajd odpepaj dragi sine.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Crni gavran
- Kontakt:
Nema ba zamjerke, znam o cemu je rijecDeniro je napisao/la:Gavrane ne zamjeri

Dobra tekma bila, malo su nas vile pronosale na kraju prvog poluvremena, mogli smo zijanit'. Olimpic pokazao da su jako dobra ekipa. Također moja zamjerka ide Ibri što nije igrao Jusuf od početka.
Opet smo igrali bez sredine terena, slabo vezu Kodro, Majka, i Zvona. Zvona opet puno griješi mada ni ova prva dvojica nisu bili bajni da se odmah razumijemo. Kvalitetno je odigrao Maletić, a Dino nas je navikao da gine do posljednjeg atoma svaku utakmicu, tako da nema potrebe njega pominjati.
Iduća utakmica protiv MVO, ekipa koja je utrpala Borcu 2 gola, svakako nije za odbaciti, maksimalno ozbiljno, nadati se najboljem.
Opet smo igrali bez sredine terena, slabo vezu Kodro, Majka, i Zvona. Zvona opet puno griješi mada ni ova prva dvojica nisu bili bajni da se odmah razumijemo. Kvalitetno je odigrao Maletić, a Dino nas je navikao da gine do posljednjeg atoma svaku utakmicu, tako da nema potrebe njega pominjati.
Iduća utakmica protiv MVO, ekipa koja je utrpala Borcu 2 gola, svakako nije za odbaciti, maksimalno ozbiljno, nadati se najboljem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Gavran je ok lik. Old school kao ja i smatram ga jednim od najrealnijih likova na forumu
Gavrane ti nisi u tom kosu. Zivio tebra

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Kada vidim ko me vrijeđa samo se nasmijem.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nemam namjeru da se osvrćem na ovaj pokušaj provokacije,suvislo je bilo šta pisati.
Malo o utakmici.
Remi najrealniji ishod iako smo nakon prvog gola trebali i mogli završiti utakmicu...ali nismo.
Igračima se nema šta zamjeriti.Nisu se štedili i igrali su požrtvovano,bez manekenstva.
Druga je stvar što ovo još nije uigrana ekipa...puno je tu bilo netačnih dodavanja i lako izgubljenih lopti.Treba još uigravanja.
Treća stvar...Maletić-pokazao je da je pojačanje i mislim da će rasti iz utakmice u utakmicu.Vidi se da zna sa loptom a iznenađujuće je puno pretrčao.Samo ga malo yebu korneri,svaka niska,
I četvrta stvar,tribine.Ne tako davno popljuvani RA,danas kao primjer.Niti jedne baklje,niti jedne petarde,fer i korektno navijanje.
Olimpic je prošlost-next Mladost.
Malo o utakmici.
Remi najrealniji ishod iako smo nakon prvog gola trebali i mogli završiti utakmicu...ali nismo.
Igračima se nema šta zamjeriti.Nisu se štedili i igrali su požrtvovano,bez manekenstva.
Druga je stvar što ovo još nije uigrana ekipa...puno je tu bilo netačnih dodavanja i lako izgubljenih lopti.Treba još uigravanja.
Treća stvar...Maletić-pokazao je da je pojačanje i mislim da će rasti iz utakmice u utakmicu.Vidi se da zna sa loptom a iznenađujuće je puno pretrčao.Samo ga malo yebu korneri,svaka niska,
I četvrta stvar,tribine.Ne tako davno popljuvani RA,danas kao primjer.Niti jedne baklje,niti jedne petarde,fer i korektno navijanje.
Olimpic je prošlost-next Mladost.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
U nijednom pisanju nisam ništa lose napisao o klubu Velež ali sada ste KLOC ekipa I budite srecni što ste se provukli danas.Bice pretpostavljam JAKO VESELO u Sarajevu a vamo daleko u mojoj piceriji ŽESTOKO.Jadnik nisam vec VELIKI RESTORATER u VELIKOM GRADU a ti mali ribolovac pastrmke u Neretvi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao ovih Olimpicovih akrepa jesu dosadni. Hajde idite slavit. Igrali ste protiv jednog od najpoznatijih klubova u regionu i uzeli bod. Sad svih 8 u 2 auta i trubite po sarajevu,a pabizo jadnik sam u Melburnu![]()
![]()
gavran je bola rinaka za tebe. ti si najoldkulskiji lik na ovom forumu, bio si u tvorza. Sloboda za Pastrmku!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gavran je ok lik. Old school kao ja i smatram ga jednim od najrealnijih likova na forumu

Zadnja izmjena: krmak, dana/u 25 avg 2013, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma ne obracajte paznju na ove provokatore iz epruvete..
Sto se tice utakmice, sve u svemu fina utakmica za oci, obe ekipe izjednacene, imali smo mi sansi za pobjedu, a takodjer i olimpic, uglavnom najrealnije je ovaj remij... Iduca utakmica protiv Mladosti, treba ići na tri boda ali samo oprezno....
FORZAAAA!
Sto se tice utakmice, sve u svemu fina utakmica za oci, obe ekipe izjednacene, imali smo mi sansi za pobjedu, a takodjer i olimpic, uglavnom najrealnije je ovaj remij... Iduca utakmica protiv Mladosti, treba ići na tri boda ali samo oprezno....
FORZAAAA!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
krmak je napisao/la:gavran je bola rinaka za tebe. ti si najoldkulskiji lik na ovom forumu, bio si u tvorza. Sloboda za Pastrmku!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gavran je ok lik. Old school kao ja i smatram ga jednim od najrealnijih likova na forumu

- Titova-Juga
- Kontakt:
pabizo je napisao/la:U nijednom pisanju nisam ništa lose napisao o klubu Velež ali sada ste KLOC ekipa I budite srecni što ste se provukli danas.Bice pretpostavljam JAKO VESELO u Sarajevu a vamo daleko u mojoj piceriji ŽESTOKO.Jadnik nisam vec VELIKI RESTORATER u VELIKOM GRADU a ti mali ribolovac pastrmke u Neretvi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao ovih Olimpicovih akrepa jesu dosadni. Hajde idite slavit. Igrali ste protiv jednog od najpoznatijih klubova u regionu i uzeli bod. Sad svih 8 u 2 auta i trubite po sarajevu,a pabizo jadnik sam u Melburnu![]()
![]()
Aj bale prvo oko usta obriši jadan ne bio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pabizo nemoj se više obraćati ovim provokatorima nisu vrijedni,pa da se ovo vrijeđanje završi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.