Pa ovo je kradja sedmice...Papastathopoulos je napisao/la:Jao crvenog ahahahahahaha
Jucer sejo, danas traore
Kako uzasne sudije su u njemackoj hahaha
Ako je ovo Crveni ja sam Frank Sinatra:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa ovo je kradja sedmice...Papastathopoulos je napisao/la:Jao crvenog ahahahahahaha
Jucer sejo, danas traore
Harnik 1 ... Mislim da su ukupno u sluzbenim tekmama dali 7 golova vedo je od toga 6 ...Amar Dzeko je napisao/la:Je li iko osim Vede zabio za Stuttgart u sluzbenim utakmicama ove sezone?
Svasta! Cu li zabio 6 od 7, pa to nije ni Batistuta postigaogrgr je napisao/la:Harnik 1 ... Mislim da su ukupno u sluzbenim tekmama dali 7 golova vedo je od toga 6 ...
Zenga je napisao/la:Svasta! Cu li zabio 6 od 7, pa to nije ni Batistuta postigaogrgr je napisao/la:Harnik 1 ... Mislim da su ukupno u sluzbenim tekmama dali 7 golova vedo je od toga 6 ...
Kako 8 evo gledam , dao je jedini gol u dvomecu sa botevom za 1 1 ... Znaci tu je jedan gol , dao je 2 u kupu protiv onog nekog dynama to su 3 gola , dao je protiv rijeke 1 to je 4 . Izgubili su od bayera nisu ni dali gol . Izgubili su od mainza 3 2 tu je on dao 1 jedan harnik , to je vedinih 5 ( stuttgart 6 ) i evo dao je sad protiv ovih idiota 6 vedo stuttgart 7 ... Ispravi me ako grijesimYucca je napisao/la:Zenga je napisao/la:Svasta! Cu li zabio 6 od 7, pa to nije ni Batistuta postigaogrgr je napisao/la:Harnik 1 ... Mislim da su ukupno u sluzbenim tekmama dali 7 golova vedo je od toga 6 ...
Od 8 golova Stutgarta u svim takmicenjima Vedo je dao 6
Bayern@heart je napisao/la:koja peta Vede onom harniku i opet kreten nedaje gol
gringobih je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:koja peta Vede onom harniku i opet kreten nedaje gol![]()
A ovo je promasaj dana![]()
Jbt, ni LeBron se nebi postidio takve statistikeYucca je napisao/la:grgr@ upravu si ja sam se malo zabrojao znaci od 7 vedo dao 6 golova
Sejo je zasluzeno dobio crveni. Opalio je frajeru samar ko krkan i po.Papastathopoulos je napisao/la:Jao crvenog ahahahahahaha
Jucer sejo, danas traore
Meni Vedo smijesan kako skakuce i ispruza nogu kao da ce on dati golgringobih je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:koja peta Vede onom harniku i opet kreten nedaje gol![]()
A ovo je promasaj dana![]()
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, katalinski i 17 gostiju.