Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cautinho
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Cautinho » 25 avg 2013, 10:16

Boja odlicna,ali trebalo bi tu jos rada.
Nadam se da ce nasi u savezu uzeti postenog proizvodaca pa da i mi imamo respektabilnu garnituru.
Kako Hrvati ubacise kockice,po meni neubicajeno za jedan dres,a to im ostade standard.
Da hoce ubaciti bar ljiljan koji,bilo bi sawrseno!!! 8)
Keep walking.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 avg 2013, 10:48

Cautinho je napisao/la:Boja odlicna,ali trebalo bi tu jos rada.
Nadam se da ce nasi u savezu uzeti postenog proizvodaca pa da i mi imamo respektabilnu garnituru.
Kako Hrvati ubacise kockice,po meni neubicajeno za jedan dres,a to im ostade standard.
Da hoce ubaciti bar ljiljan koji,bilo bi sawrseno!!! 8)
Vjeruj mi da ne bi bilo saWsrseno jer ta rijeci ne postoji u nasem jeziku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 avg 2013, 11:03

Pisao sam o tome već i ranije. Imam neki osjećaj za filing da je skauting vodećih svjetskih proizvođača nekada loš. Naše domaće tržište je u banani,ali zato je dijaspora ta koja bi trebala natjerati velike proizvođače da nas preuzmu. Bilo koja marka da nas preuzme imaće ekstra profit, siguran sam. Vjerovatno je već interno dogovoreno nešto novo ali samo se čeka da se vidi hoćemol' mi na to svjetsko il' nećemo. Što se tiče dizajna tu se ne možemo ničemu posebno nadati. Bilo ko da nas preuzme dobićemo šablonski dres i to je to. Samo par repki na svijetu imaju specijalan dizajn i to su većinom matične zemlje, svjetski prvaci ili friško potpisani ugovori. Ja bih najviše volio adidas, a i najveći broj naših igrača su njihovi manekeni, samo da se ku'tarišemo htz opreme koju nam servira Legea.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

stampy

Post Postao/la stampy » 25 avg 2013, 16:35

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 avg 2013, 17:48

Nama bi ovaj Interov zmajček odgovarao :mrgreen:

slika

:lol:

Meni se sviđa ovaj dres Intera i M.Citya, lijepo izledaju a i boje bi se pogodile

slika

slika

akva
Kontakt:

Post Postao/la akva » 25 avg 2013, 19:21

slika

Ovaj je dres na taj kalup kao kod Intera i M.Citya.Nije ovo loše samo može se ovde još puno toga uljepšat,ovu žutu liniju ljepše nekako uradit ovako izgleda kao da je povučeno markerom i sredit rukave da izgledaju ljepše i još neke detalje.Ljiljani su beton,nešto kako kod crnog dresa kod Sarajeva.Sve u svemu nije loša ova varijanta. :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 avg 2013, 19:22

De bolan, kanite se ovih zmajeva. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 avg 2013, 20:30

A mislite da će stavit ljiljane na dres. Odmah bi iz RS tražili i orlove na dresovima :lol: Najbolje čist i kvalitetan dizajn, bez prevelikog šarenila.
Dragon Town

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 25 avg 2013, 20:33

zmaj_Bosne je napisao/la:A mislite da će stavit ljiljane na dres. Odmah bi iz RS tražili i orlove na dresovima :lol: Najbolje čist i kvalitetan dizajn, bez prevelikog šarenila.
neka popuse ovi iz RS

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 avg 2013, 21:03

Ma bilo šta osim ove tri boje nema šanse da bude na dresu. A i glupo bi bilo da stoji zmaj, pa nismo kinezi :lol:
to je samo dobar marketing za fan-shop i sl.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 avg 2013, 21:40

Adidas i Nike ce nam poslat sablon dresove u boji sa imenima i to je to.

Nismo mi neka ekstra sila pa da mozemo trazit neke ljiljane i zmajeve il neke lijeve motive.
Oni prvo gledaju kupovnu moc a prosjecan Bosanac si sa platom od 500-600Km ne moze priustiti original dres od 50€ .
Radije bih gledao Legeu koja ce da se popravi il Warrior sto radi Liverpoolu dresove koji fantasticno izgledaju na igracima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 avg 2013, 21:45

Otelo je napisao/la:Adidas i Nike ce nam poslat sablon dresove u boji sa imenima i to je to.

Nismo mi neka ekstra sila pa da mozemo trazit neke ljiljane i zmajeve il neke lijeve motive.
Oni prvo gledaju kupovnu moc a prosjecan Bosanac si sa platom od 500-600Km ne moze priustiti original dres od 50€ .
Radije bih gledao Legeu koja ce da se popravi il Warrior sto radi Liverpoolu dresove koji fantasticno izgledaju na igracima.
A koliko košta orginalni dres Legea? I njega ne možeš dobit ispod 50€, a zato je bolje dat 60€ za kvalitet nego za ove smiješne dresove Legea.
Dragon Town

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 avg 2013, 21:48

ma adidas, nike ili puma. nek' dresovi budu ''normalni'' sa nekom linijom i to je to. nikakvi kurci palci zmajevi i ostalo. ljiljan na dresu nece biti nikad, zna se zasto.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 avg 2013, 23:07

Jakne, dukserice i ostala oprema od Nikea sama nadmasuje sve sto Legea moze ponudit. I da nam obicne bijele majce stave kao dresove, bolje je nego Legea.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 26 avg 2013, 03:41

Kad vidim zmajeve one po dresovima, isto k'o neka djecija kung fu majica ili majica za kineske nove godine. Pa i Kina igra u crvenim dresovima, nemaju zmaja, sta ce nama.
A za komentar sto se tice prosijecne BiH plate i cijene dresa, slazem se, samo sto ljudi koji se bave tim poslom (marketing) isto znaju da BiH voli fudbal i da ima BiH gradjana sirom svijeta koliko hoces koji ce izdvojiti i 100 eura/dolara za taj dres. Da se nasi dresovi mogu kupiti na recimo adidas.com (primjera radi), ja bih se smio opkladiti da bi prodali sigurno 10k komada prve godine.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 avg 2013, 10:03

i ja ne vidim poentu stavljanja ljiljana / zmajeva na dres . jednostavno izgleda neozbiljno i retardirano do neke razine :roll: samo neki jednostavan plavo-bijeli dres i to je to .. nikakve zvijezde , ljiljani , zmajevi i qurčine ..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 avg 2013, 10:44

zmaj_Bosne je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Adidas i Nike ce nam poslat sablon dresove u boji sa imenima i to je to.

A koliko košta orginalni dres Legea? I njega ne možeš dobit ispod 50€, a zato je bolje dat 60€ za kvalitet nego za ove smiješne dresove Legea.
Legea zna napraviti odlican dres,evo i dokaza:

slika

Sad to sto u ugovoru stoji da nam mogu dati nekakve majice za broj vece i brojeve ogromne velicine nije njihova stvar nego stvar saveza koji treba da to regulise sa njima i da kaze sta hoce.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 26 avg 2013, 22:00

-a nije ni taj udinezeov dres nesto posebno ,ali nije ni los izgledom...pa cak i ovi nasi posljednji ne izgledaju lose.
-ali vidim da su delije i crvena zvezda bili nezadovoljni sa legeom ,i dresovima i saradnjom sa samom kompanijom. ipak za razliku od odnosa prema nama njima su odradili i jedinstven dres ,a i lijepe majice.
zvezda presla na pumu ,nadam se da cemo i mi dobiti nesto tako
Ajvatar

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 avg 2013, 20:36

Možda bi nam godila ovakva kombinacija, dres dizajnerski izgleda prelijepo. Nisam uspio naći veću sliku

slika

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 avg 2013, 13:52

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AndreWilliams, HariTz, L-Train i 36 gostiju.