Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Chat
@ The game-ma kakvi filmovi drug,jedino sto gledam je sazetak od lakersa na nba.com . Fakat previse skida u zadnje vrijeme. Kad sam nabavio sebi ADSL,nisam mogao ni iskoristiti limit,a sada...
@YNWA -i facebook drug,zaboravio sam na njega.Mora se mafia odigrati
@YNWA -i facebook drug,zaboravio sam na njega.Mora se mafia odigrati
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
heh, ima super frendovaloptica je napisao/la:Zanima me da li se tko ovdje upoznao,susreo od forumaša imal frendova.
Ja sam dvije osobe ,mogu reći ima tu fakat divnih ljudi

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- majestic24
- Kontakt:
ABd ja cu uskoro u goste bratu Rz88.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
vas dvojica se pravo sprijateljili,,, a mene ne zovete vise u conversation,, neka, nekamajestic24 je napisao/la:ABd ja cu uskoro u goste bratu Rz88.

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- majestic24
- Kontakt:
Pa sto se nejavis prva,kako cu ja znati da li ti zelis cavrljati??? Joj Lily me nije prihvatila na fb,c c clejla je napisao/la:vas dvojica se pravo sprijateljili,,, a mene ne zovete vise u conversation,, neka, nekamajestic24 je napisao/la:ABd ja cu uskoro u goste bratu Rz88.
. ja cim ne znam nekog odbijam..:Ppa nisam znala da si ti.. dodaj ponovo prihvatiti cu temajestic24 je napisao/la:Pa sto se nejavis prva,kako cu ja znati da li ti zelis cavrljati??? Joj Lily me nije prihvatila na fb,c c clejla je napisao/la:vas dvojica se pravo sprijateljili,,, a mene ne zovete vise u conversation,, neka, nekamajestic24 je napisao/la:ABd ja cu uskoro u goste bratu Rz88.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
samo da javim najdrazoj Hercegovki na forumu
, dražesnoj i veseloj Lily, da sam se sjetio na koju me pjevačicu podsjeca.. Zenska se zove Ivanka Mazurkijević, ne znam dal je mozda znas...al fotka koju si stavila, ista ona...i sto si je skinula, bas si too cute to be true 
i imam zamjeruku malu na roba, pretprosli avatar ti je bio naj naj
eto tolko dragi forumasi 
a ove dvi zenske koje ne znaju di ce za Novu godinu, pa cure, bujrum kod mene
nema cega nece biti...jos ce mi sigurno ostati od Bozica i pecenja, i francuske salate i sarme, i suhih kolaca, pa eto, djevojke drage, samo navalite
pozvane ste....aj, moze i ti robe, dodi, ti ih dovezi 

i imam zamjeruku malu na roba, pretprosli avatar ti je bio naj naj

a ove dvi zenske koje ne znaju di ce za Novu godinu, pa cure, bujrum kod mene

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- rob do bagro
- Kontakt:
Rado bih...al nemam bibijadubrava je napisao/la:samo da javim najdrazoj Hercegovki na forumu, dražesnoj i veseloj Lily, da sam se sjetio na koju me pjevačicu podsjeca.. Zenska se zove Ivanka Mazurkijević, ne znam dal je mozda znas...al fotka koju si stavila, ista ona...i sto si je skinula, bas si too cute to be true
i imam zamjeruku malu na roba, pretprosli avatar ti je bio naj najeto tolko dragi forumasi
a ove dvi zenske koje ne znaju di ce, pa cure, bujrum kod mene![]()
nema cega nece biti...jos ce mi sigurno ostati od Bozica i pecenja, i francuske salate i sarme, i suhih kolaca, pa eto, djevojke drage, samo navalite

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Aaa.. znam.. to je ona ludadubrava je napisao/la:samo da javim najdrazoj Hercegovki na forumu, dražesnoj i veseloj Lily, da sam se sjetio na koju me pjevačicu podsjeca.. Zenska se zove Ivanka Mazurkijević, ne znam dal je mozda znas...al fotka koju si stavila, ista ona...i sto si je skinula, bas si too cute to be true
i imam zamjeruku malu na roba, pretprosli avatar ti je bio naj najeto tolko dragi forumasi
a ove dvi zenske koje ne znaju di ce za Novu godinu, pa cure, bujrum kod mene![]()

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
- Kontakt:
Al tu ste negdje ,haman pa iste 

al stari, Lily je ipak ljepsa, to se mora priznat
robe, nek Lily krene iz Mostara fino, pa povuce Lejlu u Sarajevu, i onda za Zenicu lijepo i pravac zagreb

robe, nek Lily krene iz Mostara fino, pa povuce Lejlu u Sarajevu, i onda za Zenicu lijepo i pravac zagreb

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- rob do bagro
- Kontakt:
Moze nije problem...jel to Lily ima auto, pa to bi bilo sjajno...ali lekka nece garant sa nama, sejo nju ceka, tako da ja i Lily dolazimo
Zagrebeee dolazim

Zagrebeee dolazim

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma jok.. Cuj ja i auto.. haha..rob do bagro je napisao/la:Moze nije problem...jel to Lily ima auto, pa to bi bilo sjajno...ali lekka nece garant sa nama, sejo nju ceka, tako da ja i Lily dolazimo![]()
Zagrebeee dolazim

Znam ja sta bi ti, ti bi htio ostat sam s Lily u autu, pa ko fol, napravit neku pauzu u Brodu, i onda udri brigu na veseljerob do bagro je napisao/la:Moze nije problem...jel to Lily ima auto, pa to bi bilo sjajno...ali lekka nece garant sa nama, sejo nju ceka, tako da ja i Lily dolazimo![]()
Zagrebeee dolazim

a osim toga, Sejo zivi u Svabiji, pa mora proci kroz ZG ako misli do njega doci

- rob do bagro
- Kontakt:
Znam i ja da da zivi u Dojclandu...al sta kad bi ti ja rekao da je sejo dosao u Bosnu kod lejle hadubrava je napisao/la:Znam ja sta bi ti, ti bi htio ostat sam s Lily u autu, pa ko fol, napravit neku pauzu u Brodu, i onda udri brigu na veseljerob do bagro je napisao/la:Moze nije problem...jel to Lily ima auto, pa to bi bilo sjajno...ali lekka nece garant sa nama, sejo nju ceka, tako da ja i Lily dolazimo![]()
Zagrebeee dolazim![]()
![]()
a osim toga, Sejo zivi u Svabiji, pa mora proci kroz ZG ako misli do njega doci

a za Lily i mene se ti ne brini, nije bitno kad cemo doc, bitno je da cemo doci...ako se to desi u autu pa nemogu ja protiv svojih emocija haha

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
protiv emocija hahahahhahaha
aj ostavljam vas same, ja idem u krpe, i po jednu litru caja, izgleda da me čopila ova svinjska gripa...
pozz forumasi
a tebi robe, pamet u glavu/e
s Lily (fina je to djevojka

aj ostavljam vas same, ja idem u krpe, i po jednu litru caja, izgleda da me čopila ova svinjska gripa...
pozz forumasi
a tebi robe, pamet u glavu/e

ma povest cu ja nekog' da me zastiti od njegadubrava je napisao/la:protiv emocija hahahahhahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozz forumasi
a tebi robe, pamet u glavu/es Lily (fina je to djevojka
![]()

- rob do bagro
- Kontakt:
Ajde brate zivio ti meni...popi caj nanu najbolji bgm 
Zelim ti lijepe blagdanske dane
@Lily...Ja sam gentleman

@Lily...Ja sam gentleman

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ako niste obavezno pogledajte KRIk iz pakla ovo je prvi dio imate odmah i druga dva ukupno 3 dijela pogledajte i razmislite...

mB!
Znam ja torob do bagro je napisao/la:Ajde brate zivio ti meni...popi caj nanu najbolji bgm
@Lily...Ja sam gentleman

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.