RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Gdje ste vi Vukovi na stadionu, niko da bodri Olimpic, svi za tastaturama.Ja odo na tekmu, mogli ste i vi doć, neće vas niko odstrijelit, sezona lova je tek u oktobru ili novembru koliko se sjećam. 

Plati mi avijonsku kartu, pa cu odmah doci.anel81m je napisao/la:Gdje ste vi Vukovi na stadionu, niko da bodri Olimpic, svi za tastaturama.Ja odo na tekmu, mogli ste i vi doć, neće vas niko odstrijelit, sezona lova je tek u oktobru ili novembru koliko se sjećam.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Želim I ja u Mostar ali.......predaleko je za mene ali USKORO DOLAZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMokroguz je napisao/la:Plati mi avijonsku kartu, pa cu odmah doci.anel81m je napisao/la:Gdje ste vi Vukovi na stadionu, niko da bodri Olimpic, svi za tastaturama.Ja odo na tekmu, mogli ste i vi doć, neće vas niko odstrijelit, sezona lova je tek u oktobru ili novembru koliko se sjećam.
http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link...
link...
sretno rodjeni -nadam se danas pozitivnom rezultatu-----moja prognoza 1-0 ili 2-1 za rodjene............mozel neko postavit link za tekmu........
kod mene se nemoze jos otvorit link ,a kod vas
rodjeni do groba
rodjeni do groba
-
- Kontakt:
Oštraković, Kazazić, Majkić, Kodro, Hajdarović, Okić, Hebibović, Merzić, Letić, Rašević, Maletić. prvih 11..
kod mene radi...refko je napisao/la:kod mene se nemoze jos otvorit link ,a kod vas
rodjeni do groba
uvijek gledam tu bh ligu i hr ligu + aba liga bude skoro sve utakmice
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Meni ne radi na Chromeu, ali radi na Safariu.Kevin je napisao/la:kod mene radi...refko je napisao/la:kod mene se nemoze jos otvorit link ,a kod vas
rodjeni do groba
uvijek gledam tu bh ligu i hr ligu + aba liga bude skoro sve utakmice
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Blah. 1-1.
Iako smo rano postigli gol, nemamo neku igru.
Iako smo rano postigli gol, nemamo neku igru.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
i opet se ponavlja isto..dadnemo gol i lagano povlacenje,prepustena sredina terena igracima olimpica,jednostavno postoji taj strah kada zabijemo gol...nevjerovatno...totalna zbunjenost,nepovezanost...........daj boze da ovo izdobri......
opet 1:1, ne znam koji je ovo put po redu da se ovako završavaju utakmice ova dva kluba...Maletić danas dobar,ima života i zna igrati, bit će pojačanje, to je sigurno...
Morate pruznat da smo ipak KLUB za vas a da ga je Duljo zavukao ETO vama BELAJA usred Mostara.Morate još malo pure pojesti.AlemC85 je napisao/la:opet 1:1, ne znam koji je ovo put po redu da se ovako završavaju utakmice ova dva kluba...Maletić danas dobar,ima života i zna igrati, bit će pojačanje, to je sigurno...
Ma vi ste vrh od tima sa armijom navijača, pred početak svake sezone gledate gdje ćete tu sezonu odigrat, jeli to Tuzla, Gorazde, Banovici, jer VAS prate armije navijača....pabizo je napisao/la:Morate pruznat da smo ipak KLUB za vas a da ga je Duljo zavukao ETO vama BELAJA usred Mostara.Morate još malo pure pojesti.AlemC85 je napisao/la:opet 1:1, ne znam koji je ovo put po redu da se ovako završavaju utakmice ova dva kluba...Maletić danas dobar,ima života i zna igrati, bit će pojačanje, to je sigurno...
Kad uđete u grupnu fazu bilo čega moći ćete se nazvati klubom, dotad ste samo samo hobi i zabava jednog čovjeka, i kad njemu dosadi,bir će to brži kraj
koji klub? Velež je ipak mnogo stariji od vašeg kluba, i ono što je iza njega, teško će se ponoviti na ovim prostorima...pabizo je napisao/la:Morate pruznat da smo ipak KLUB za vas a da ga je Duljo zavukao ETO vama BELAJA usred Mostara.Morate još malo pure pojesti.AlemC85 je napisao/la:opet 1:1, ne znam koji je ovo put po redu da se ovako završavaju utakmice ova dva kluba...Maletić danas dobar,ima života i zna igrati, bit će pojačanje, to je sigurno...
Jeste dosadni sa tom pričom "zabava" jednog kluba.A kod vas danas u kopu iza gola vrvi kao u pčelinjaku koliko je raje bilo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
nama (velezu) fali igrac sredine terena,..kod nas maletic i letic najbolji ,a kod olimpika smajic--------1-1 najrealnije
Olimpik je kvalitetnija ekipa od nas ali eto trudili smo se danas nerazumijem zasto Jusufbasic na klupi danas Rasevic truba zesca
Merzicev krkanski start mogo je I crveni fasovati Majkic I Kodro losi skroz
Hajdarevic je najbolji bio u Velezu momak kapitenski odigro koliko je samo pretrco Okic dobar
Merzicev krkanski start mogo je I crveni fasovati Majkic I Kodro losi skroz
Hajdarevic je najbolji bio u Velezu momak kapitenski odigro koliko je samo pretrco Okic dobar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
J.ebo me otac ko da smo izgubili 3:0 tako se osjecam. Nikako da uvezemo 2-3 dobra rezultata da ova raja poludi i da nas ode na gostovanje guta. Olimpic dobra ekipa,jaka na svim pozicijama ali nisu danas bolji bili. Bezveze smo onaj go primili ali dobro idemo dalje. Siguran m u 3 boda protiv VO ali opet ostaje zal sto danas nismo dobili. Pohvale za navijanje i koreografiju posvecenu u cast Kamacha
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jao ovih Olimpicovih akrepa jesu dosadni. Hajde idite slavit. Igrali ste protiv jednog od najpoznatijih klubova u regionu i uzeli bod. Sad svih 8 u 2 auta i trubite po sarajevu,a pabizo jadnik sam u Melburnu

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.