Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Imate temu za Tour, pa se možete tamo prebaciti 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sagan na prvi pogled mnogo lose, al Contador lijevo rame, kljucna kost? nadam se da nije nista ozbDukeOfWellington je napisao/la:Sagan se dobro ugruv'o, Contador također, od naših je izgleda Thomas loše proš'o, poludio sam kad sam vidio da je Mark ostao zarobljen. Svi su nakon incidenta dobili isto vrijeme.

Max Allegri
Thor Hushovd pobijedio danas etapu na Poljskoj, hattrick bmc-a, 2 pobjede hushovda jedna phinneya. Bio i klasik San Sebastian i pobjedio Tony Galopen ispred Valverdea(stvarno mu se neda
)
Poslije toura na forumu kao da je nestao biciklizam

Poslije toura na forumu kao da je nestao biciklizam

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ni vozačima koji ga voze nije pretjerano bitan ovaj TDP, kako će bit' nama. Pogledam tu i tamo dok ne počne plivanje, kasnije vidim rezultate. Pratiću detaljno Wigginsa na hronometru u subotu, nadam se da će pokazati dobru formu pred SP, rainbow jersey je prioritet, a kandidata je mnogo. Nadam se da bi Henao mogao da osvoji trku, mada je tanak na hronometru, radi istog je izgubio žutu majicu u Baskiji.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Wiggo rutinski očitao lekciju Spartacusu, dao mu skoro minutu zaostatka, odlična forma i isticanje kandidature za majicu duginih boja.
Sad čekamo da vidimo šta može Henao, ima li nade za generalni plasman.
EDIT: Ipak Weening sa petog mjesta uzima trku. Wiggo očekivano zadržao vodstvo do kraja etape.
EDIT: Ipak Weening sa petog mjesta uzima trku. Wiggo očekivano zadržao vodstvo do kraja etape.
Gdje se vozi?DukeOfWellington je napisao/la:Wiggo rutinski očitao lekciju Spartacusu, dao mu skoro minutu zaostatka, odlična forma i isticanje kandidature za majicu duginih boja.
Max Allegri
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vozilo se u Poljskoj, to je bila zadnja etapa.Mig_Mig je napisao/la: Gdje se vozi?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Inače završen Eneco Tour, Sky tim ništa posebno, danas drugo mjetso Stannarda, a jučer Wiggins peti na hronometru koji mu nije pretjerano odgovarao zbog dužine (nešto više od 13 km).
Čeka se Vuelta.
Čeka se Vuelta.
Ko od jacih ide na Vueltu?DukeOfWellington je napisao/la:Inače završen Eneco Tour, Sky tim ništa posebno, danas drugo mjetso Stannarda, a jučer Wiggins peti na hronometru koji mu nije pretjerano odgovarao zbog dužine (nešto više od 13 km).
Čeka se Vuelta.
Max Allegri
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sky ide u sastavu Sergio Henao, Edvald Boasson Hagen, Dario Cataldo, Vasil Kiryienka, Christian Knees, Salvatore Puccio, Luke Rowe, Rigoberto Uran i Xabier Zandio. Henao će biti lider tima. Wiggins je bio u kombinacijama, ali njega ove godine zanima isključivo svjetsko prvenstvo, tj. hronometar na istom. Froome je u SAD-u, vozi ondašnju trku kontinentalnog ranga.Mig_Mig je napisao/la: Ko od jacih ide na Vueltu?
Što se tiče ostalih, Movistar je birao Valverdea, Astana Nibalija, Saxo Kreuzigera i Majku, a Belkin ide sa trojicom jakih vozača, Bosom, Mollemom i Ten Damom. OPQ će ići sa Martinom, ali ne i sa Cavendishem.
Trenutno mi ne može na pamet past' niko više.
Andy je u SAD.u tako daDukeOfWellington je napisao/la:Sky ide u sastavu Sergio Henao, Edvald Boasson Hagen, Dario Cataldo, Vasil Kiryienka, Christian Knees, Salvatore Puccio, Luke Rowe, Rigoberto Uran i Xabier Zandio. Henao će biti lider tima. Wiggins je bio u kombinacijama, ali njega ove godine zanima isključivo svjetsko prvenstvo, tj. hronometar na istom. Froome je u SAD-u, vozi ondašnju trku kontinentalnog ranga.Mig_Mig je napisao/la: Ko od jacih ide na Vueltu?
Što se tiče ostalih, Movistar je birao Valverdea, Astana Nibalija, Saxo Kreuzigera i Majku, a Belkin ide sa trojicom jakih vozača, Bosom, Mollemom i Ten Damom. OPQ će ići sa Martinom, ali ne i sa Cavendishem.
Trenutno mi ne može na pamet past' niko više.

Max Allegri
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Počela je Vuelta, sinoć Astana najbrža na timskom hronometru, a Brajković će danas da nosi žutu majicu. Inače, danas priično zahtjevna etapa za početak trke.
Ma ludilo na Vuelti 11 brdskih finisa, jest da usponi nisu popularni kao u francuskoj al ovo je teze 2x 

Karakteristika Vuelte je da na pocetku idu odmah usponiMElloo je napisao/la:Ma ludilo na Vuelti 11 brdskih finisa, jest da usponi nisu popularni kao u francuskoj al ovo je teze 2x

Max Allegri
Hoće li se Kišerlovski boriti za brdsku majicu na Vuelti?
Kako Konig za*eba Movistar posteno 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Na šta misliš?MElloo je napisao/la:Kako Konig za*eba Movistar posteno
Da nije napao oni bi do zadnjeg kilometra onako vukli i sprintalo bi se vjerovatno izmedju Valverdea Rodrigeza i ostalihDukeOfWellington je napisao/la:Na šta misliš?MElloo je napisao/la:Kako Konig za*eba Movistar posteno
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne mislim da ga je pretjerano briga za to, pokuš'o da dobije 5 minuta slave i nije uspio.MElloo je napisao/la: Da nije napao oni bi do zadnjeg kilometra onako vukli i sprintalo bi se vjerovatno izmedju Valverdea Rodrigeza i ostalih
Mada mislim da ovi "pravi" i ne bi baš po svaku cijenu skakali po pobjedu danas, trka je teška i mora se čuvati snaga za kasnije. Prave duele treba očekivati tamo u drugoj polovini utrke.
Naravno da bih volio da Henao pobijedi, ali smatram da to nije realno, na brdima je prilično dobar, ali ne ipak kao Rodriguez ili Nibali, a na hronometru je totalna truba i tu može izgubiti puno vremena. Da Purito nije vozio Tour rekao bih da je ubjedljivo najveći favorit, ali ovako nisam siguran, mislim da će Nibali biti jako opasan jer se prilično odmorio, Giro je bio podavno.
Zaboravih pomenut Valverdea, važi isto kao i za Purita.
Nibali je Giro izdoominirao vise nego Froome tour(
) Ja sam mislio da ce Sam Sanchez bit' sigurno medju prva 3 na kraju kad ono...evo i Henao danas izgubi oko minute
prvi dan i odma brda
Nibali bi mogao njih sviju na hronometru otrest, svi su losi i valverde i rodrigez i sanchez i montoya i uran i basso i kiserlovski
I sutra cilj na kratkom usponu

Nibali bi mogao njih sviju na hronometru otrest, svi su losi i valverde i rodrigez i sanchez i montoya i uran i basso i kiserlovski

I sutra cilj na kratkom usponu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.