Po mom misljenju 2 faktora su odlucila ovu utakmicu ,konacno al znaci konacno ovu sezonu od evropskih utakmica dva kako treba i kako Bog zapovjeda centarsuta bekova i naravno drugi faktor igrac koji to zna realizovat ostalo je sve cisto zbog pobjede malo iznad prosjeka dosadasnjih utakmica, ja ne razumijem neko svrsvanje ovdje na nasu igru jer imam osjecaju da mnogi il da nisu gledali utakmicu il previse navijacki komentarisete jer zaboravljate da je celik imao do 1-0 i do 2-0 par vrlo dobrih prilika samo sto to nisu znali iskoristit a da smo primili go garantujem da sa ovim grcom koji se jos osjeti kod igraca da ne bi pobjedili ovako los celik.
Sve u svemu ipak pobjedi se ne gleda u zube i ja se nadam pobjedom protiv Nijazovih konacno izlazimo iz rezultatske krize i krecemo ka samom vrhu

I jos samo da kazem da me mali Suljic pozitivno iznenadio ozbiljnom igrom bez nekih seljackih poteza i pricom sa sudijom,i uz Nikolu igraci utakmice, a za ovog iz Kelna da mi lik ne rece pored mene da igra ja bi dosao kuci i pito gdje je lik