Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

TonnyMontana
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la TonnyMontana » 24 avg 2013, 23:00

chi3llo je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Jest se Mirko rastrcao sta konkurencija radi :lol: :D

Al u kurcu :D

Jest u prve 4 minute, ostalo je lezi hljebe da te jedem.
jel crnogorac ili nije :D :mrgreen:
Interista al 100 %

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 24 avg 2013, 23:06

Šampionski, kratko i jasno. :)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 24 avg 2013, 23:09

Tako to sampioni rade, ni manje ni vise...
Odlicno je ovo. Carl1tos odma zabija..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 avg 2013, 23:09

8-)
Sarajevo1946 je napisao/la:Šampionski, kratko i jasno. :)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 avg 2013, 23:10

golden je napisao/la:Trebao je Ljorente ući na početku drugog s obzirom kako je Vučinić igrao. Ljorente će izgleda gore proći nego Elia :) :oops:

Sve u svemu zaslužena pobjeda, al' nisam zadovoljan igrom..Inače od 3-5-2 i nemoš očekivat ništa specijalno..Lacio se desi 1 u godini.
gojzerica je napisao/la:do kad više ova 3-5-2..

stvarno mi nije jasno koji vise q. sa prozivanjem 3-5-2? pa jeste li svejesni da je nama ta 3-5-2 dala dva Scudetta u vrijeme kada je Scudetto, ustvari kada je liga prvaka bila samo fantazija.. ?

u prvoj sezoni 3-5-2 je donio Scudetto bez poraza, a pocetna formacija te sezone je bila 4-3-3 i u to vrijeme smo bili iza Milana, prelaskom na primarnu Conteovu formaciju mi smo Milan presli..

prosle sezone smo protiv par ekipa "kiksali" tj. nismo bili dominantniji kao sto je Viola u Firenzi i Bayern..

stvarno se previse blati po formaciji koja nam nakon 6 godina donosi da budemo u vrhu svjetskog fudbala..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 24 avg 2013, 23:18

Ni meni stvarno nije jasno zašto se nečije mišljenje mora osuđivati.
Ja jednostavno volim da uživam u nogometu, volim atraktivnu i lijepu igru a to 3-5-2 nije, ili nam jednostavno fali još nešto...previše kruži ta lopta.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 24 avg 2013, 23:21

Rezultati su uvijek ispred lijepe i atraktivne igre, a 3-5-2 nam upravo daje rezultate, tj. trofeje. Dobitna kombinacija se ne mijenja, Conte je svjestan toga.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 avg 2013, 23:22

Vidim odradili ste do kraja rutinski. Čestitke!
Il Club più titolato al mondo!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 avg 2013, 23:23

golden je napisao/la:Ni meni stvarno nije jasno zašto se nečije mišljenje mora osuđivati.
Ja jednostavno volim da uživam u nogometu, volim atraktivnu i lijepu igru a to 3-5-2 nije, ili nam jednostavno fali još nešto...previše kruži ta lopta.
pa prijatelju ti ako hoces da gledas atraktivnu igru lagano upali sportklub, nadji barcelonu, neymara, messija, piquea, shakiru i uzivaj u tome.. ja se ne sjecam kada je Juventus igrao ljepse od ovoga, osim onih par dana Samba Juventusa dok je Diego bio na drogama.. obrni malo uloge i zamisli da si navijac Sampe pa skontaj kako ce mali Gabijadini uraditi ikakav "potez" kad ga Chiellini svaki put na pod obori.. nema Sambe u Italiji, to bi ti valjda trebalo biti jasno..

a sto osudjivati misljenje? ako dodje sad interista i mjesec dana pocne pisati kako je Conte glup hoces li ti reagovati ili ces "postivati slobodu misljenja" ?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 avg 2013, 23:27

Juve stile 8-) !

Već sad se vidi da ovo izgleda prema naprijed mnogo bolje, ali odbrana je večeras bila nesigurna, odavno nije bilo ovako loše nazad kad igra ovaj standardni trojac. Ali, početak je sezone, tako da im možemo oprostiti.

Conte malo zeza sa ovim izmjenama, ljuti me ovo, a nije mu pravi put. Najbitnija je pobjeda na teškom gostovanju i po teškom vremenu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2013, 23:28

muxa je napisao/la:Vidim odradili ste do kraja rutinski. Čestitke!
Ne moze se protiv ovih igrat fudbala, tesko..Brane svi, a naprijed ni ne pokusavaju. Jos kisa...Sreca pa eto Juve uvali gol

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 avg 2013, 23:36

@Italia napokon vise da neko osim mene i mozda 2 pojedinca stane u odbranu te 3-5-2 formacije, nevjerovatno da se od Talijana al' bas Talijana jer pola ekipe su Talijani ocekuje leprsava i lijepa za oko igra. Meni ne moze bolje od ovog, pravi Juve stil :)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 24 avg 2013, 23:39

Italia je napisao/la:
golden je napisao/la:Ni meni stvarno nije jasno zašto se nečije mišljenje mora osuđivati.
pa prijatelju ti ako hoces da gledas atraktivnu igru lagano upali sportklub, nadji barcelonu, neymara, messija, piquea, shakiru i uzivaj u tome.. ja se ne sjecam kada je Juventus igrao ljepse od ovoga, osim onih par dana Samba Juventusa dok je Diego bio na drogama.. obrni malo uloge i zamisli da si navijac Sampe pa skontaj kako ce mali Gabijadini uraditi ikakav "potez" kad ga Chiellini svaki put na pod obori.. nema Sambe u Italiji, to bi ti valjda trebalo biti jasno..

a sto osudjivati misljenje? ako dodje sad interista i mjesec dana pocne pisati kako je Conte glup hoces li ti reagovati ili ces "postivati slobodu misljenja" ?
Ovo prvo neću komentarisat jer nema smisla, nisi me baš najbolje shvatio.. Nisam baš toliko nezadovoljan ;)

A ovo drugo, to što si ti naveo kao primjer je čista provokacija tog nekog interiste, to nema veze sa mojim komentarom o formaciji (dakle nikog ne provociram) ;)

Tevez i Pogba najbolji večeras.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 avg 2013, 23:41

Sarajevo1946 je napisao/la:Šampionski, kratko i jasno. :)
x
EnzoFerrari je napisao/la:Slaba igra, lijepa pobjeda, ono kako veliki klubovi rade. :mrgreen:
Tezak teren i bas niti jedan igrac u Juventusu danas nije pokazao sta moze, nekako nijedan se nije istakao onim sto svi znamo da raspolaze a et opet tri boda.Zadovoljan.
x

Da ne ponavljam vec receno.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 avg 2013, 23:44

10DelPiero je napisao/la:@Italia napokon vise da neko osim mene i mozda 2 pojedinca stane u odbranu te 3-5-2 formacije, nevjerovatno da se od Talijana al' bas Talijana jer pola ekipe su Talijani ocekuje leprsava i lijepa za oko igra. Meni ne moze bolje od ovog, pravi Juve stil :)
mah prijatelju, ja najlakse vaznost 3-5-2 formacije objasnim kroz selekciju Italije.. Italija sa 4-3-3 biva osramocena od strane Brazilaca, a cim je Prandelli vratio na 3-5-2 sa Bonuccijem, Barzom i Chieliom ispred Gigija, Španija je pobijedila tek nakon penala.. simple as that.. nije puno proslo, a ogromna je razlika izmedju blamaze 2010 godine Italijana u JAR-u, i CONTEOVE Italije u finalu 2012..

@golden nemoj komentarisati zavrsi diskusiju, ali tebi ocisto 1:0 rezultat nije "lijep" za oci.. al ocekivati da u Serie A svako kolo ekipa daje po 3-4 gola je glupost.. ponos je daleko bitniji od bodova i u Italiji nije isto izgubiti 2:0 i 5:0, kao što je postalo u ovim komercijalnim ligama.. a to za Contea, meni je licno vrijedjanje Conteovog znanja kad neko kaze da 3-5-2 ne valja, jer to u prevodu znaci da je Conte ogranicen i ne shvata da imaju i "bolje" formacije..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 25 avg 2013, 00:13

Odlicna akcija ;)
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 25 avg 2013, 00:46

Vala ja ne bih dao 3-5-2 ni zasta :) Mnogo nam je donijela, i nije klasicna 3-5-2, nego nasa, i bas k'o sto @italia kaze nismo nikad' ljepse igrali. Ovaj go veceras to i govori, a bilo je kamara hem timskih hem solo golova u protekle 2 godine na racun te formacije. Mozda i nije najbolja, ali nama lezi. I cekajte samo koju jos sedmicu da se Tevez i Llorente uklope da valja u ekipu pa cete vidjet sta je 3-5-2 sa sposobnim napadacima. Uostalom to je i Italia pokazala na Euru sa Balotelijem, i to samo Balotelijem, nije bilo jos jednog napadaca da se isticao.

Keep calm and 3-5-2 8-)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 avg 2013, 01:00

ko i prosle godine, kratko i jasno ....gubit cemo tesko, davat golove nekako, bice nas tesko za oci gledat u vecini utakmica ali ce skudeto doci vrlo vjerovatno...Teren jeste bio tezak, protivnik cudan, ali bice ovakvih pobjeda sigurno kamara tokom sezone. igra bez igre ali bodovi su tu i to ce da pali u Italiji i ove godine. Za skudeto se manje sikiram nakon ove tekme...

dok u evropi za nesto vise mrka kapa sa ovom igrom, ne ohrabruje igra nikako.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 25 avg 2013, 01:22

" onclick="window.open(this.href);return false;

A kako utihnuše na Pogbin dodir s loptom. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 25 avg 2013, 01:38

Ovo bi bila moja pocetna postava za sljedecu tekmu,,to jeste ovu bi postavu volio protiv lacija vidjeti...
Buffon - Barzalji - Ogbona -Kijelini - Lihstajner - Asamoah - Pogba -Pirlo - Tevez - Vucnic. :D :D :D :D :D
Ne bi preise objasnjavao,,ali ja mislim da je Ogbona bolji,,pametniji,,, i tehnicki potkovaniji igrac od bonucija,,,
Ono sto mi se jos veceras nije svidjelo,,te izmjene Konteove u zadnjim minutama,,,mislim da su Gjovinko i Ljorente trebali uci bar 15ak minuta prije,,i lakse bi vrsili pritisak na odbranu samdorije,,jer se vidjelo da drugi dvojac u napadu je bio preumoran,,,,
Kjelini je veceras imao bas par ispada,,uhhh,,,vidim i ocjene je dobio najlosije,,ali imperator je to,,,takva se desi njemu tekma jednaaod pedeset :D :D :D :D :D
Gabijaldini me odusevio,,,ali bas,,,upravo je kjelinija jednom nasamario, :D :D :D ,ali bas, :D :D ,ni Bonuci i Barzalji nisu mu mogli nista,,,mali je klasa....sreca pa je nas 100% :D :D :D :D
O formaciji nebi komentarsiao previse,,,jeste tacno da nam je donijela dva skudeta i dosta osmijeha na lice,,,ali ponekada to nefunkcionise,,...neznam zasto, bar kada nemamo rezultat to nepromijenimo tokom meca,,jer imamo takve igrace koji to mogu igrati bez problema,,,,
Pogba me veceras jedini odusevio ali bas,,ostali su bili onako,,manje vise,,,ali on ,,,MAJSTOR,,,to ce biti klasa igrac za dvij,e tri godine,,,vrijedice ko Bale,,upamtite :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.