Pa ako ćeš realno Agger nas je i mogao koštati 2 boda u prvoj utakmici, a blizu je bilo i danas. Niko ne kaže da se treba poslati na klupu, ali treba početi igrati onako kako umije.nerkolfc je napisao/la:Pa evo spominju Aggerove greske tu . Kako treba dovesti Tobya iz Holandije i staviti Aggera na klupu da se sabere . Mislim svi znamo da je grijesio al' ga sad poslati na klupu je ludost .
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
danas ga je lucas zasjenioCarlo je napisao/la:Pa ako ćeš realno Agger nas je i mogao koštati 2 boda u prvoj utakmici, a blizu je bilo i danas. Niko ne kaže da se treba poslati na klupu, ali treba početi igrati onako kako umije.nerkolfc je napisao/la:Pa evo spominju Aggerove greske tu . Kako treba dovesti Tobya iz Holandije i staviti Aggera na klupu da se sabere . Mislim svi znamo da je grijesio al' ga sad poslati na klupu je ludost .

You are someone else I am still right here
Mislim da je Aggera poremetila ona povreda pred sam početak Premiershipa i dakako ponuda Barcelone o kojoj se pisalo desetak dana ranije.
Kad smo već kod štopera, šta je sa Coatesom i Skrtelom? Gdje se oni trenutno nalaze?
Kad smo već kod štopera, šta je sa Coatesom i Skrtelom? Gdje se oni trenutno nalaze?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Neko je spomenuo neda mi se sad traziti . Ma dok on grijesi a mi pobjeđivamo nemam nista protiv , ne sumnjam da ce se uzdignuti kad nam je najpotrebniji . Lucas prvo poluvrijeme dobar , drugo katastrofa . Manchester je prvenstva osvajao s' ovim pobjedama na guzove i cupanjem nekakvim . Prosle sezone smo protiv Ville kuci imali posjed 70 % i izgubili 3:1 , Rodgers uci i znao je da ako ih napadnemo svim snagama da ce nas unistiti kontrama . 

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Coates je u Urugvaju jer mu je sef trazio nalaz za njegovu povredu.Cuo sam da mu je tetka doktor pa mu nece biti problem to lazirati kako bi ostao u Liverpoolu.
A za Skrtela pojma nemam i mene to zanima?Mozda se sprema neka kupovina(Papa ili neko drugi) pa se na njega ne racuna.Znam da se je pisalo ovih dana da ga necemo prodavati ali sa nama se nikad ne zna(Babel,Maxi...).

A za Skrtela pojma nemam i mene to zanima?Mozda se sprema neka kupovina(Papa ili neko drugi) pa se na njega ne racuna.Znam da se je pisalo ovih dana da ga necemo prodavati ali sa nama se nikad ne zna(Babel,Maxi...).
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 25 avg 2013, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
sumnjam da ce grk napustati schalke dok se ne oporavi 100% od povrede, takva je povreda u pitanju da ni jedan klub nece da rizikuje a njemci ga ne daju za male pare.RodgersBOSS je napisao/la:Coates je u Urugvaju jer mu je sef trazio nalaz za njegovu povredu.Cuo sam da mu je tetka doktor pa mu nece biti problem to lazirati kako bi ostao u Liverpoolu.![]()
A za Skrtela pojma nemam i mene to zanima?Mozda se sprema neka kupovina(Papa ili neko drugi) pa se na njega ne racuna.Znam da se je pisalo ovih dana da ga necemo prodavati ali sa nama se nikad ne zna.
You are someone else I am still right here
Možeš li naći snimak od ovog? Ne znam kako sam to propustio.Ponos Torina je napisao/la:Pa smijesan je ovaj navod od 10M kao to ce zadovoljiti Liverpool![]()
![]()
![]()
svako g.ovno se bavi novinarskim poslom
![]()
a sto se tice Toby rekao sam i prije da je 6M ok cijena za rotacije pa ako dokaze da moze bolje neka igra...
Agger fino nonsalantno igra evo vec 2-2 sranja pravi ccc![]()
rijesis jedan problem(Reina) pa drugi (Škrtel na klupu) i kad pomislis da ih vise nema Agger pocinje svoju revoluciju Kung fu poteza i okretanja šupka..
Lucas je danas imao kardinalnu gresku tako sto je pustio svog igraca da mu s centra pobjegne skroz na 16M i da slobodno raspali po lopti ali ga pukom srecom nismo primili...

taktički perfektno odigrano.
You'll never walk alone.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Steta radi tih njegovih povreda ali valjda je to tako sa igracima koji se odmalena forsiraju.
Mada nesto pretjerano ne vjerujem ovim Svabama i bio bi mirniji da dodje kod nas da ga cika Igbal pregleda pa da kaze sefu i ostalima koliko je to ozbiljno.
Uglavnom,bez zaljetanja jer cemo sa Ilorijem(koji ce vjerovatno doci) i uz ostanak Skrtela ako ne dodje neki drugi "zvucni" stoper biti dobro popunjeni do zime kada bi ponovo trebali krenuti po Grka.
Mada nesto pretjerano ne vjerujem ovim Svabama i bio bi mirniji da dodje kod nas da ga cika Igbal pregleda pa da kaze sefu i ostalima koliko je to ozbiljno.
Uglavnom,bez zaljetanja jer cemo sa Ilorijem(koji ce vjerovatno doci) i uz ostanak Skrtela ako ne dodje neki drugi "zvucni" stoper biti dobro popunjeni do zime kada bi ponovo trebali krenuti po Grka.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Coates trenutno uziva, uspio je prevariti upravu da se povrijedio tako da za njega nema problema
Jos kad bi Lucas uspio prevariti upravu da ima povredu pa da nas pojaca gdje bi nam kraj bio

Jos kad bi Lucas uspio prevariti upravu da ima povredu pa da nas pojaca gdje bi nam kraj bio

Mi se čudimo što smo prošle sezone u 6 utakmica izgubili vodstvo, u dvije od po 2 gola razlike, a ono to je taktika.
Rekao sam mozda ode, a to sam rekao kad su se ukljucili u trku za Williana. Zajednicko imaju moguca trampa izmedju dva kluba.Ozren je napisao/la: Jaka ti logika, ako dodje Rooney ode MataSta imaju zajednicko njih dvojica osim sto su fudbaleri?
Agger odavno poceo da kiksa, ovo mu nije prvi put pa da sada pricamo u prazno, odavno je poceo da se "zajebava", kod prekida je najkriticniji. Jos, jedan, dva meca, i ako nastavi u istom fazonu, klupa, da se sabere...
Koji si ti kralj AllahamiHenderson je napisao/la:Mi se čudimo što smo prošle sezone u 6 utakmica izgubili vodstvo, u dvije od po 2 gola razlike, a ono to je taktika.

Vođa zna.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kung fu potez iz prve utakmice(penal) a okretanje šupka kad je neko pucao sa 16 njega je lopta pogodila u š i poslala Mignoleta u suprotnu stranu,sreca pa je lopta otisla malo iznad precke....Believe je napisao/la:Možeš li naći snimak od ovog? Ne znam kako sam to propustio.Ponos Torina je napisao/la:Pa smijesan je ovaj navod od 10M kao to ce zadovoljiti Liverpool![]()
![]()
![]()
svako g.ovno se bavi novinarskim poslom
![]()
a sto se tice Toby rekao sam i prije da je 6M ok cijena za rotacije pa ako dokaze da moze bolje neka igra...
Agger fino nonsalantno igra evo vec 2-2 sranja pravi ccc![]()
rijesis jedan problem(Reina) pa drugi (Škrtel na klupu) i kad pomislis da ih vise nema Agger pocinje svoju revoluciju Kung fu poteza i okretanja šupka..
Lucas je danas imao kardinalnu gresku tako sto je pustio svog igraca da mu s centra pobjegne skroz na 16M i da slobodno raspali po lopti ali ga pukom srecom nismo primili...![]()
taktički perfektno odigrano.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedina svijetla tacka na danasnjoj utakmici:

OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedina svijetla tacka na danasnjoj utakmici:

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Bitno je da smo bodove odnjeli,igra nije blistala,tek nekih 20-30 minuta.Ali ajde sta smo prosle sezone radili,erotika na terenu a gubimo draze mi ovak'.Ming ming svaka cast.Lukas me iznervirao malo je reci,necu da sad ulazim u detalje ali posebno onaj detalj kada je Glen popusio zuti radi njega jaoooo.Extra je i pogledati ovu tabelu sad hahah uprkos igri protiv Ville.
"You'll Never Walk Alone"
Prosle sezone 2 tekme 1bod,ove sezone 2 tekme 6 bodova.
I Rodgers i igraci su shvatili da se pobjeda ostvaruje golovima a ne sa vise prilika i boljom igrom pa su se okrenuli taktici popularnog naziva "ajde da ga zavalimo pa da se branimo".
Sve dok se pobjedjuje meni pase.
I Rodgers i igraci su shvatili da se pobjeda ostvaruje golovima a ne sa vise prilika i boljom igrom pa su se okrenuli taktici popularnog naziva "ajde da ga zavalimo pa da se branimo".
Sve dok se pobjedjuje meni pase.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jel ulazi kup utakmica u Suarezovu zabranu?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ulazi naravno, Njemu je ostalo da odradi još 4 utakmice suspenzije a tekma sa Nottsom je jedna od njih. Suarez se vraća u domaćoj utakmici protiv Sunderlanda.Sage je napisao/la:jel ulazi kup utakmica u Suarezovu zabranu?
Danas se treba nadati pomoći naših nekdšnjih igrača Bellamyija i Ćele za skidanjem barem jednog skalpa. Da hoće Tottenham izgubiti makar 0-1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.