Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja sam prvi rekao da ako im dodje Rooney, Mata mozda cak i ode, ali sve mi je ovo sada cudno. Svakako da Mou nece govoriti da im ne treba Mata, ali nacin na koji je on rekao "mi zelimo da on ostane, jer ga volimo". Cudno mi to...
Arsenal se inace umesao, a mi tu nemamo bas sansi...
da vam je ostao celonja na golu, **** bi pool imao 6 bodova na kontu. Odlicno pojacanje. Kako ide ona pjesma o Mignoleu, netko je jednom klip postavio??hanniz je napisao/la:
Mignolet
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... philosophy" onclick="window.open(this.href);return false;
"We try to win as a team and if we lose, we lose as a team - that's what it's all about.
"We defend as a team. If I have to be in the full-back position, so be it. It's all about winning games, and we're all delighted."
Cinio mi se ko egoista ala Suarez, al' ove njegove izjava u zadnje vrijeme su samo slag na njegove odlicne partije.
Rodgers me od prvog dana podsjeca na Beniteza, s tim da je malo manje tvrdoglav sto je dodatni plus. Jednostavno ima plan, viziju i to polako sprovodi u djelo. Kockicu po kockicu se sve polako slaze i da je malo veca podrska uprave bila, vjerovatno bi sad bili jaci za 2 igraca koja ce pokusat' dovest' do kraja prelaznog roka(lijevo krilo i stoper). Mada razumijem i upravu, jer poslije bukvalnog bacanja para Kinga i Commollija, tesko je i odrijesit' kesu...
Kad smo vec strasno uboli ove "otpatke" Citya i Chelsea(Bellamy, Stturidge), ne bi me cudilo da krenemo i po Mosesa il' neke druge squad igrace pa da i oni explodiraju u crvenom dresu kad im se pruzi prava prilika..
Future is bright, future is red
"We try to win as a team and if we lose, we lose as a team - that's what it's all about.
"We defend as a team. If I have to be in the full-back position, so be it. It's all about winning games, and we're all delighted."
Cinio mi se ko egoista ala Suarez, al' ove njegove izjava u zadnje vrijeme su samo slag na njegove odlicne partije.
Rodgers me od prvog dana podsjeca na Beniteza, s tim da je malo manje tvrdoglav sto je dodatni plus. Jednostavno ima plan, viziju i to polako sprovodi u djelo. Kockicu po kockicu se sve polako slaze i da je malo veca podrska uprave bila, vjerovatno bi sad bili jaci za 2 igraca koja ce pokusat' dovest' do kraja prelaznog roka(lijevo krilo i stoper). Mada razumijem i upravu, jer poslije bukvalnog bacanja para Kinga i Commollija, tesko je i odrijesit' kesu...
Kad smo vec strasno uboli ove "otpatke" Citya i Chelsea(Bellamy, Stturidge), ne bi me cudilo da krenemo i po Mosesa il' neke druge squad igrace pa da i oni explodiraju u crvenom dresu kad im se pruzi prava prilika..

Future is bright, future is red

Ovo bi Reini 2 puta prošlo kroz rukeRedLondon je napisao/la:da vam je ostao celonja na golu, **** bi pool imao 6 bodova na kontu. Odlicno pojacanje. Kako ide ona pjesma o Mignoleu, netko je jednom klip postavio??hanniz je napisao/la:
Mignolet
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Danas sam se uvjerio da je Liverpool bez Lucasa Letve velika nula. Sta se desilo sa Brazilcem danas jeli povreda ili kartoni u pitanju 

Moses je jak igrac, pravi razbijac po krilu, samo nema on tamo mesta. Dosao bi za sicu (pozajmica) i treba razmotriti deal... Mata je ipak nerealan, cak sam mislio da stvarno nema nista od prodaje, ali sada ipak to treba razmotriti...
U vezi koga?Paradajz je napisao/la:Ja sam prvi rekao da ako im dodje Rooney, Mata mozda cak i ode, ali sve mi je ovo sada cudno. Svakako da Mou nece govoriti da im ne treba Mata, ali nacin na koji je on rekao "mi zelimo da on ostane, jer ga volimo". Cudno mi to...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Simon Mignolet song
" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobar je bio, dobar. Posebno u zadnjih desetak minutaOTNYS_YNWA je napisao/la:Simon Mignolet song![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da je Reina bio vjerovatno bismo sada imali 2 boda 

- Ponos Torina
- Kontakt:

Barcelona eye £10m Daniel
Agger bid while Liverpool
monitor Toby Alderweireld.
Catalan giants see Liverpool
defender as replacement for Carlos
Pyol
Barcelona are preparing a
£10million move for Liverpool
central defender Daniel Agger. The Catalan giants have been
scouring the world for a new centre-
back as they prepare for life after
defensive kingpin Carlos Puyol. Liverpool have been dismissive of
suggestions that a £7m bid for
Agger, 27, might tempt them to sell . But **** inside the Nou Camp
admit Barca are poised to move
again to bolster their options. They hope a £10m bid for the
Denmark international will prove
acceptable to the Reds . Liverpool have been long term
admirers of Ajax centre-half Toby
Alderweireld. The 24-year-old Belgium star has
turned down a string of offers this
summer and with one season left on
his current deal would be available
at a bargain £6m.
Via #Mirror
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa bilo bi smesno da se ne ide po Tobya, odmah da uleti mesto Aggera dok se ovaj ne sabere sam sa sobom...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar napredak ste imali, fin start. Dobro bi bilo da malo sredite stopere, imam o stoperima isto misljenje kao o Reini, cesto znaju napraviti nepromisljene poteze Ager i Skrtel, pa i s vremena na vrijeme penal, prekrsaj na nezgodnom mjestu oko kaznenog. Mislim da su dobra imena ali da imaju svoje kikseve 

e ljudi uvijek mi je zelja bio moses, kako bi mi samo bilo drago da on dodje 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa smijesan je ovaj navod od 10M kao to ce zadovoljiti Liverpool
svako g.ovno se bavi novinarskim poslom

a sto se tice Toby rekao sam i prije da je 6M ok cijena za rotacije pa ako dokaze da moze bolje neka igra...
Agger fino nonsalantno igra evo vec 2-2 sranja pravi ccc
rijesis jedan problem(Reina) pa drugi (Škrtel na klupu) i kad pomislis da ih vise nema Agger pocinje svoju revoluciju Kung fu poteza i okretanja šupka.. 
Lucas je danas imao kardinalnu gresku tako sto je pustio svog igraca da mu s centra pobjegne skroz na 16M i da slobodno raspali po lopti ali ga pukom srecom nismo primili...

a sto se tice Toby rekao sam i prije da je 6M ok cijena za rotacije pa ako dokaze da moze bolje neka igra...
Agger fino nonsalantno igra evo vec 2-2 sranja pravi ccc

Lucas je danas imao kardinalnu gresku tako sto je pustio svog igraca da mu s centra pobjegne skroz na 16M i da slobodno raspali po lopti ali ga pukom srecom nismo primili...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 25 avg 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
2 clean sheeta i opet nevalja . Polako ljudi ne igraju Toure i Agger sto godina skupa , kvalitetni stoperi i za sad fino skupa igraju . Znam da nas je Agger mogao kostati bodova ali nije, i on je stoper u kojeg se mogu pouzdati trener a i saigraci .
Ko kaže da ne valja?nerkolfc je napisao/la:2 clean sheeta i opet nevalja . Polako ljudi ne igraju Toure i Agger sto godina skupa , kvalitetni stoperi i za sad fino skupa igraju . Znam da nas je Agger mogao kostati bodova ali nije, i on je stoper u kojeg se mogu pouzdati trener a i saigraci .
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kupovina Mignoleta je izgleda pun pogodak, u ova dva kola je pokazao veliku sigurnost na golu i napokon navijači mogu odahnuti bar što se tiče pozicije golmana jer dosta su gledali kiksera Reinu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa evo spominju Aggerove greske tu . Kako treba dovesti Tobya iz Holandije i staviti Aggera na klupu da se sabere . Mislim svi znamo da je grijesio al' ga sad poslati na klupu je ludost .
Jaka ti logika, ako dodje Rooney ode MataParadajz je napisao/la:Ja sam prvi rekao da ako im dodje Rooney, Mata mozda cak i ode, ali sve mi je ovo sada cudno. Svakako da Mou nece govoriti da im ne treba Mata, ali nacin na koji je on rekao "mi zelimo da on ostane, jer ga volimo". Cudno mi to...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.