jel crnogorac ili nijechi3llo je napisao/la:Yucca je napisao/la:Jest se Mirko rastrcao sta konkurencija radi![]()
Al u kurcu
Jest u prve 4 minute, ostalo je lezi hljebe da te jedem.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jel crnogorac ili nijechi3llo je napisao/la:Yucca je napisao/la:Jest se Mirko rastrcao sta konkurencija radi![]()
Al u kurcu
Jest u prve 4 minute, ostalo je lezi hljebe da te jedem.
Sarajevo1946 je napisao/la:Šampionski, kratko i jasno.
golden je napisao/la:Trebao je Ljorente ući na početku drugog s obzirom kako je Vučinić igrao. Ljorente će izgleda gore proći nego Elia![]()
Sve u svemu zaslužena pobjeda, al' nisam zadovoljan igrom..Inače od 3-5-2 i nemoš očekivat ništa specijalno..Lacio se desi 1 u godini.
gojzerica je napisao/la:do kad više ova 3-5-2..
pa prijatelju ti ako hoces da gledas atraktivnu igru lagano upali sportklub, nadji barcelonu, neymara, messija, piquea, shakiru i uzivaj u tome.. ja se ne sjecam kada je Juventus igrao ljepse od ovoga, osim onih par dana Samba Juventusa dok je Diego bio na drogama.. obrni malo uloge i zamisli da si navijac Sampe pa skontaj kako ce mali Gabijadini uraditi ikakav "potez" kad ga Chiellini svaki put na pod obori.. nema Sambe u Italiji, to bi ti valjda trebalo biti jasno..golden je napisao/la:Ni meni stvarno nije jasno zašto se nečije mišljenje mora osuđivati.
Ja jednostavno volim da uživam u nogometu, volim atraktivnu i lijepu igru a to 3-5-2 nije, ili nam jednostavno fali još nešto...previše kruži ta lopta.
Ne moze se protiv ovih igrat fudbala, tesko..Brane svi, a naprijed ni ne pokusavaju. Jos kisa...Sreca pa eto Juve uvali golmuxa je napisao/la:Vidim odradili ste do kraja rutinski. Čestitke!
Ovo prvo neću komentarisat jer nema smisla, nisi me baš najbolje shvatio.. Nisam baš toliko nezadovoljanItalia je napisao/la:pa prijatelju ti ako hoces da gledas atraktivnu igru lagano upali sportklub, nadji barcelonu, neymara, messija, piquea, shakiru i uzivaj u tome.. ja se ne sjecam kada je Juventus igrao ljepse od ovoga, osim onih par dana Samba Juventusa dok je Diego bio na drogama.. obrni malo uloge i zamisli da si navijac Sampe pa skontaj kako ce mali Gabijadini uraditi ikakav "potez" kad ga Chiellini svaki put na pod obori.. nema Sambe u Italiji, to bi ti valjda trebalo biti jasno..golden je napisao/la:Ni meni stvarno nije jasno zašto se nečije mišljenje mora osuđivati.
Ja jednostavno volim da uživam u nogometu, volim atraktivnu i lijepu igru a to 3-5-2 nije, ili nam jednostavno fali još nešto...previše kruži ta lopta.
a sto osudjivati misljenje? ako dodje sad interista i mjesec dana pocne pisati kako je Conte glup hoces li ti reagovati ili ces "postivati slobodu misljenja" ?
xSarajevo1946 je napisao/la:Šampionski, kratko i jasno.
xEnzoFerrari je napisao/la:Slaba igra, lijepa pobjeda, ono kako veliki klubovi rade.![]()
Tezak teren i bas niti jedan igrac u Juventusu danas nije pokazao sta moze, nekako nijedan se nije istakao onim sto svi znamo da raspolaze a et opet tri boda.Zadovoljan.
mah prijatelju, ja najlakse vaznost 3-5-2 formacije objasnim kroz selekciju Italije.. Italija sa 4-3-3 biva osramocena od strane Brazilaca, a cim je Prandelli vratio na 3-5-2 sa Bonuccijem, Barzom i Chieliom ispred Gigija, Španija je pobijedila tek nakon penala.. simple as that.. nije puno proslo, a ogromna je razlika izmedju blamaze 2010 godine Italijana u JAR-u, i CONTEOVE Italije u finalu 2012..10DelPiero je napisao/la:@Italia napokon vise da neko osim mene i mozda 2 pojedinca stane u odbranu te 3-5-2 formacije, nevjerovatno da se od Talijana al' bas Talijana jer pola ekipe su Talijani ocekuje leprsava i lijepa za oko igra. Meni ne moze bolje od ovog, pravi Juve stil
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.