vi morate shvatiti da je ovo naša 'zlatna' generacija .. nismo mi poput Hrvatske ili Srbije, njima Dinamo i Partizan prave igrače .. a imaju i jako dobru dijasporu
imamo i mi dijasporu, ali neće svaki igrač biti kvalitet .. dok naši klubovi ne mogu napraviti igrača za repku .. izaći će jedan u pet godina
nama treba svaki igrač koji ima kvalitet, a eto, popušismo Seferovića .. krivim i NSBiH i njega samog jer je požurio da se odazove Švicarcima
šta ćemo kad ne bude Edina i Vede? najbliži tome da bude da njih zamjeni u budućnosti je Atajić ..a šta ako on ipak ne uspije, a ja se nadam da hoće?!
u odbrani nemamo kvalitet osim Spahe, ali eto imamo kvantitet, nekad nismo ni to imali
o tome da li će Izet Hajrović igrati u prvom sastavu, to zavisi od formacije .. za mene, Sead Kolašinac i Izet Hajrović su zlatne koke koje će u budućnosti sa Miretom i Asmirom, vjerujem i Bešićem činiti okosnicu repke
ne smijete gledati u smislu, mi smo respektabilna repka, nikog nećemo moliti, itd .. lijepo je dok traje, a kad prođe?!
Bičakčić, Hadžić, Arslanagić, Kolašinac, Hajrović, Dilaver, onaj golman iz Bayerna, sve te momke treba pozvati u repku, bolje ih je imati, nego nemati .. bolje da selektor bude na mukama koga pozvati, itd, nego da poziva flopove poput Svrake, Sesara, Avdukića, Vršajevića, Šunjića, itd
SVAKOG potencijalnog reprezentativca koji ima iole kvaliteta treba uzeti, a ne glumiti Brazil koji će uvijek imati igrače .. ode jedan, dođe drugi .. a kod nas, odu Edin i Vedo, a dođe .. a da, nema niko
barem ja nisam od onih koji misle da će naša repka konstantno napredovati, nego mislim da je ovo naša 'zlatna generacija', te da stvari poslije mogu samo ići nazad, a ne naprijed
za razliku od Hrvatske i Srbije koji vjerovatno nikad neće imati probleme sa tim .. btw, da Srbija ima normalan Savez, da im igraju oni najbolji, imali bi oni vrlo jaku repku