Natezimo zajedno. Tako su nam vece sanse.Evolution87 je napisao/la:i nama trebaju oni vjerovatno za pobjeduMaestro^^ je napisao/la:Jos Sochaux ima crveni karton. Hajde dajte ga vise.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Natezimo zajedno. Tako su nam vece sanse.Evolution87 je napisao/la:i nama trebaju oni vjerovatno za pobjeduMaestro^^ je napisao/la:Jos Sochaux ima crveni karton. Hajde dajte ga vise.
da do sabaha igraju oni gola nece datiMaestro^^ je napisao/la:Natezimo zajedno. Tako su nam vece sanse.Evolution87 je napisao/la:i nama trebaju oni vjerovatno za pobjeduMaestro^^ je napisao/la:Jos Sochaux ima crveni karton. Hajde dajte ga vise.
Jest mene nesto krenulo, ko Staridža u dvije tekme dva golaMaestro^^ je napisao/la:Sta bola nece !!!!! 2-1![]()
![]()
I odmah kraj. Pa tako !
nehumani smo postaliarelinho je napisao/la:Šampioni šampionski nastavljaju u ligi,pobjeda 3:1 protiv Ljute Krajine.
Moja dva gola i jedan gol Babinha.![]()
Evolution87 je napisao/la:dobismo i mi prvu ove sezone sa igracem manje, opet![]()
Primitivci - Red Bavarian 2-1
@ipetm i ja strijelci. mogao bi gol ipeta biti i gol kola pogodio verona milan 2-1
Niste zblonzovali na vrijeme, Bozo uletio i slozio vam gvos.anonimni je napisao/la:Aferim momčiluci!![]()
Dakle:
Kockari-Čekićari 2:2 (anonimni, donCorleone1892-Božo, Božo)
IDEMO PO TITULU!
Dovoljno je što si ti napisao, sad neka se izjasne za novog igrača.Cautinho je napisao/la:Napuštam tim Mislish Uniteda,pa neka Savez to što prije potvrdi da klub što prije nađe novoga igrača.
Mislim da je sve nulirano, jer su nova pravila od ove sezone, ali sačekaj i sekretara da potvrdi.S-Y-L-A-R je napisao/la:Jel se broji i prošla sezona s obzirom da adnan(crazy legs) ima izostanak pred kraj i iz prošle sezone da njega mijenjam odmah?Neću valjda i treće kolo sam
okEvolution87 je napisao/la:umjesto @zjake u primitivcima igrat' ce @dex
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.