FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 24 avg 2013, 22:08

Crni gavran je napisao/la:Cestitam vam na potpuno zasluzenoj pobjedi i iskreno zelim da vi budete prvaci , a mislim da to nije nerealno ;)
Brate hvala bio si i ostao gospodin jedan po jedan želim vam da što prije izađete iz krize imate dobar tim!
Sarajevo ljubavi moja!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 avg 2013, 22:13

Sarajevo poslije rata nije imalo boljeg napadaca od Komazeca.... on ce se u ovoj sezoni nadavati golova i usudit cu se reci bez problema ponijeti titulu prvog strijelca lige!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 avg 2013, 22:13

Što se tiće Bišanovića meni nije bio loš imajte na umu da mu je prva utakmica u Sarajevu nije bilo panike kod iznošenja lopte bespotrepnog ispucavanja itd. Presjekao je dosta napada Čelika ima finu dugu loptu ne znam za prvu utakmicu i više nego dobar.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2013, 22:18

bosnas_ je napisao/la:Sarajevo poslije rata nije imalo boljeg napadaca od Komazeca.... on ce se u ovoj sezoni nadavati golova i usudit cu se reci bez problema ponijeti titulu prvog strijelca lige!
Ne treba pretjerivati, lako je postići gol kad ti čuvari spavaju pored tebe. Ali u jednu ruku odlika dobrog napadača je da pobjegne od svog čuvara. Komazec se do sad pokazao kao jedan prosječan napadač koji ima malo više kvalitetnijih utakmica u karijeri. ;)
A evo i čuvenog detalja...
slika
Hvala klix

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 avg 2013, 22:23

ljudi svaka vam cast...posteno ste nas razbucali....sretno vam u nastavku prvenstva ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 avg 2013, 22:27

Odlicna utakmica i zasluzena pobjeda. Veceras je sve djelovalo odlicno do navijanja do igra i golova. Zaboravio sam kakav je osjecaj otici s Koseva nakon sigurne pobjede, bez puno zivciranja. Nadam se da ce sad uhvatiti neki niz.

Komazec vec sada istice kandidaturu za najboljeg napadaca lige. Veceras je imao odlicna ubacivanja saigraca, a i pored toga je intelignetno postupio kada se nasao u offsideu i zastao kako bi Suljic nastavio napad. U onoj prilici da se nasao Melunovic siguran sam da bi uzeo loptu, promasio i okrenuo se prema sudiji. :mrgreen:
#divovi

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 24 avg 2013, 22:36

http://data.tribunnews.com/foto/bank/im ... verona.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

pogledajte dres verone slican nasem novom!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2013, 22:38

Sto nije Cimirot igrao :?: al eto lijepo je i kad ih sa ovim "rezervnim veznjacima" dobijemo :P

Sad ozbiljno,tri igraca koja su za mene veceras 10 + dobila Tadejevic Mario,samo za raju sto je prozivala bekove i centarsuteve :mrgreen: ,i za nase fudbalske experte koji su ovoga igraca kada je tek dosao manje vise proglasili tarabom,momak je stroj,prije svega nazad jel je fizicki beton betona,a veceras je pokazo da zna i naprijed igrati,dakle Marijo veceras sasvrsen jednostavno,2 asistencije vozdra 8-)

Drugi igrac Dupovac Amer bez greske momak odigrao,pojeo Kajkuta svaki ali svaki duel mu je uzeo,mnogo mu znaci sto igra uz Vuleta momak puca od samopouzdanja,veceras je razbio,nikad ga u boljem izadnju nisam vidio

I naravno Komazec Nikola,prvo da ga pohvalim zbog svoje srcanosti,zbog borbenosti,momak je pojeo teren bukvalno,mnogo se kretao,trazio,eto u njemu smo dobili i novog izvodjaca prekida,iako mi je cudno bilo na prvu sto centarfor izvodi sve prekide ali dobro,zna izvoditi dobro gadja i to je najbitnije,nek smo i mi dobili spica kojem netreba 14 prilika za gol

I veliki respect za uvodjenje Plakala kojem je ovo zivot znacilo,vidjelo se kad je usao koliko je momku stalo da igra,zamalo i gol da zabije,svaka cast majstore i samo rokaj aBd pocinjas ces ti i tekme sa takvim stavom i radom

Inace za utakmicu mnogo ranije se moralo rijesiti pitanje pobjednika,da nije usla ona 45+ ko zna na sta bi licilo drugo poluvrijeme,Celik totalno bezopasan kako sam i ocekivao,Kajkuta su pojeli mogo je kurcu sam svirat,prema naprijed su uzasno spori,cak i da smo im se skroz otvorili nevjerujem da bi se plasili neke kontre jel ovi jednostavno imaju sve neke prespore igrace i iz tog ugla je dobro sto nije Mesanovic igrao,jel je jedini pokretan gore,a i rasteretio bi Kajkuta koliko toliko,ovako si imao jednu jedinu opasnost,njega su ustopali i posao zavrsen

Todorovica bi trebalo preseliti na klupu,iz utakmice u utakmicu je sve losiji i veceras je bio najgori

Cestitke za pobjedu,od sutra vec razmisljati o Olimpicu,ali eto nek je bar narednih par dana rahat i nek se pozitivnije gleda

P.S. Vlado odlazi 8-)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 avg 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 avg 2013, 22:39

tadejevic dvostruki asistent. konacno da i bekovi pocnu korisno ubacivati u 16 8-)
opet nije ovo toliko dobro koliko su oni losi, ali da je bolje nego u 4 prethodna kola, jeste.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 24 avg 2013, 22:47

Kolektivno dobra igra kockice se polako slažu...
Nikola 8-) zlatna kopačka
Bišanović solidan,biće pravi mislim.
Plakalo potencijal,šteta za propuštenu priliku ali čestitke i Husrefu što mu je dao šansu.
Sad smo se uozbiljili :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

High

Post Postao/la High » 24 avg 2013, 22:48

Kvalitetna replika na njihovu pobjedu u prošloj sezoni. Bravo, Nikola.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 avg 2013, 22:55

Sad tek mozemo da zalimo sto Komazec nije igrao protiv Listice,radi propusta administracije,ali eto sad je uzalud kukati.Ova ekipa dok se uigra bice strasna,polako vidjecete.Ja sam danas najavio nasu pobjedu sa 3-4 razlike,samo je bilo bitno protivnika naceti,jer naši igraci,igraju na Kosevu pod pritiskom ,strahom.
Sad je na redu Olimpic,svatiti ih ozbiljno, tako uci u susret ,i pobjeda nece doci u pitanje.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2013, 22:57

Koga je ono Suljic izlomio dole pa ovaj izasao jel Lakicevic ono bio,ja reko frajer noge polomi :o sejtan ko sejtan nezna vise ni kako se okrece,gledam onaj za njim reko pogide frajer,vidim izvinjava mu se Suljic kasnije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 avg 2013, 23:00

Koji igrač,ovaj Komazec :o
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 avg 2013, 23:07

Dobro pogledajte drugi gool 50% zasluge najmanje pripadaju Vuletu (ona duga lopta) mada ne umanjujem ni Mariovu igru i asistenciju.
Sarajevo ljubavi moja!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 avg 2013, 23:12

@miki

nije igrao zbog povrede
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2013, 23:17

A jucer bio na presici,kako to kod nas sve naopako vazda neki belaju pred samu utakmicu :|

Al dobro rahat prodje,snimak tekme u ponedeljak u 11

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 avg 2013, 23:21

ma bice ovo dobro ako Bog da. I protiv Leotara su odigrali prvo poluvrijeme odlicno ali onda se uvukla nervoza nakon propustenih prilika i primljenog gola. Ako se nastavi dobra igra i protiv Olimpica, to bi znacilo da smo se vratili iz mrtvih :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 avg 2013, 23:33

Odlična partija protiv Čelika, zadovoljan sam.Sreća zabismo onaj go u nadoknadi prvog poluvremena, mada mislim da bi ovako slab Čelik svakako slomili.Komazec mašina, Bišanović dobar po meni, Suljić standardno odličan.Njih trojicu sam zapazio najviše.

Lijepo je vidjeti da smo prvi, mada sumnjam da će dugo trajati, budući da Željo igra tek sutra.Ali bitno je da dižemo formu, i da Husref uigrava ekipu.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 24 avg 2013, 23:40

Nikola KOMAZEC : Pocinjem od njega zato sto je on igrac koji najvise dusmane bode u oci. Gdje su sada oni sto su poletili da ga prozivaju poslije Lukavice ? Gdje ste sada vi koji smatrate i dalje da je veca krampa od Adilovica ? Nema vas jer vi samo lajete kad imate priliku a kad vam se ponudi da jedete ono sto ste srali, onda ste u misijim rupama. Lik je u Trebinju a pogotovo veceras pokazao da je klasa, onakvi golovi nisu slucajni. Ima strasnu rekaciju samo da je vise ubacaja za glave vjerujem da bi jos opasniji bio.

Dalje cu se osvrnuti na tribinu. Parola ... CEKAJU SE REZULTATI , je sasvim dovoljna da uprava, igraci i ovi "navijaci" koji jedva cekaju da bakljadu stave na fejs a ovdje im je fol zao kluba shvate poentu.Parola je za pametnog covjeka mnogo toga objasnila.

Sto se tice utakmice rezultat je najvazniji, ali nasa igra ne lici ni na sta. Sve nam se poklopilo jer kad imas u ekipi dva igraca manje Dzakmic i Bisanovic ovo je idealno. Oni su bukvalno imali po dva puta loptu u nogama kao vezni igraci sto dovoljno govori o njihovom skrivanju po terenu. Malo mi je zao sto Travanvic ne odigra vise ali eto valjda "strucnjak" zna sta radi. I da jos jednom cestitke Tadejevicu na dvije asistencije. O Suljicu necu trositi rijeci jer taj momak je uvijek dobar, dok nazalost Todorovic pada u formi a njega je veceras ubio sudija jer ga je od pocetka uzeo na zub i odmah mu karton dao. Sve u svemu sad napuniti Otoku i pozdraviti Nijaza sa nova tri boda za bordo tim.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Proximic, riki46, skoJaa i 23 gosta.