Sta si vidio ?Alipasino je napisao/la:Bez ljutnje ali kolko je kosto ovaj Komazec kod komsija.Iskren da budem pravi igrac odavno nisam ovakvog gledo iako igra za komsije da smo ga bogdo mi kupili.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
- corleone87
- Kontakt:
Nek i maleni osjete malo kako je biti prvi.Sutra nakon 22:00 opet sve po starom. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Vidi se da je skolovan igracBuu je napisao/la:Sta si vidio ?Alipasino je napisao/la:Bez ljutnje ali kolko je kosto ovaj Komazec kod komsija.Iskren da budem pravi igrac odavno nisam ovakvog gledo iako igra za komsije da smo ga bogdo mi kupili.
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Nista Komazec nije bolji od Adila..Zabio je dva zicera koje je bilo teze fuliti nego dati..mija je napisao/la:Vidi se da je skolovan igracBuu je napisao/la:Sta si vidio ?Alipasino je napisao/la:Bez ljutnje ali kolko je kosto ovaj Komazec kod komsija.Iskren da budem pravi igrac odavno nisam ovakvog gledo iako igra za komsije da smo ga bogdo mi kupili.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- corleone87
- Kontakt:
Pravi ziceri.Pogotovo onaj prvi.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
corleone87 je napisao/la:Pravi ziceri.Pogotovo onaj prvi.

- corleone87
- Kontakt:
Pa treba biti realan i reci da im se Komazec zasad pokazuje kao najbolje pojacanje.Zabio je sad 2 gola i u proslom kolu je mislim zabio jedan.Ali sutra sve po starom,opet se Plava masina vraca na celo tabele.mija je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Pravi ziceri.Pogotovo onaj prvi.![]()
![]()
Ma pusti izgleda mi pojedini neznamo sta je fudbal ni dobar igrac

neka ti znas i ja sam miranBuu je napisao/la:Pa vidis da ne znas
Nego kako se zovu prilike u kojima napadac potpuno sam sutira bilo glavom bilo nogom sa nekih 6-7 metara? Za mene su to ziceri..Onaj prvi gol je efektan,stoji,ali je bio potpuno neometan..Ja nisam vidio da je Komazec nekog predriblao,pretrcao pa zabio golove..Ili odrhvao sa 2 stopera recimo pa ga zabio..Ko ni Adil sto ne radi..Tako da u pet deka obojica..mija je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Pravi ziceri.Pogotovo onaj prvi.![]()
![]()
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
kao takav nema mjesta u vecini klubova u srbiji,pa malo do cg pa u sarajevo
i vidi se da nije levat i da zna igrat ,ali onda vidis kakvi igraci u nasoj ligi i zasto se nemogu prodati nikome kad pored njega levati izgledaju
i vidi se da nije levat i da zna igrat ,ali onda vidis kakvi igraci u nasoj ligi i zasto se nemogu prodati nikome kad pored njega levati izgledaju
naravno da se vraca,samo nemogu price da neko ne valja ako zaista valja taman da je i kod piticacorleone87 je napisao/la:Pa treba biti realan i reci da im se Komazec zasad pokazuje kao najbolje pojacanje.Zabio je sad 2 gola i u proslom kolu je mislim zabio jedan.Ali sutra sve po starom,opet se Plava masina vraca na celo tabele.mija je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Pravi ziceri.Pogotovo onaj prvi.![]()
![]()
Ma dzaba pises...Rios je napisao/la:Nego kako se zovu prilike u kojima napadac potpuno sam sutira bilo glavom bilo nogom sa nekih 6-7 metara? Za mene su to ziceri..Onaj prvi gol je efektan,stoji,ali je bio potpuno neometan..Ja nisam vidio da je Komazec nekog predriblao,pretrcao pa zabio golove..Ili odrhvao sa 2 stopera recimo pa ga zabio..Ko ni Adil sto ne radi..Tako da u pet deka obojica..mija je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Pravi ziceri.Pogotovo onaj prvi.![]()
![]()
NO PYRO NO PARTY
E to predriblao,pretrcao u nasoj ligi neces vidjeti,ni ti ni ja ni ostaliRios je napisao/la:Nego kako se zovu prilike u kojima napadac potpuno sam sutira bilo glavom bilo nogom sa nekih 6-7 metara? Za mene su to ziceri..Onaj prvi gol je efektan,stoji,ali je bio potpuno neometan..Ja nisam vidio da je Komazec nekog predriblao,pretrcao pa zabio golove..Ili odrhvao sa 2 stopera recimo pa ga zabio..Ko ni Adil sto ne radi..Tako da u pet deka obojica..mija je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Pravi ziceri.Pogotovo onaj prvi.![]()
![]()
E vala dobro si, ispade covjek ne smije reci da su komsije dovele skolovanog i iskusnog napadaca a da ga ovdje ne docekaju na noz.Imam osjecaj kada bi Ronaldo igrao u Sarajevu ovdje bi rekli da je truba samo zato sto je njihov.mija je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Pravi ziceri.Pogotovo onaj prvi.![]()
![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ama jarane niko nista ne govori lose o Adilu niti ga poredi, covjek samo rekao da skolovan igrac, sto i jeste i mora se priznati da dobro koristi ukazane sanse u ovih nekoliko kola.Rios je napisao/la:Nego kako se zovu prilike u kojima napadac potpuno sam sutira bilo glavom bilo nogom sa nekih 6-7 metara? Za mene su to ziceri..Onaj prvi gol je efektan,stoji,ali je bio potpuno neometan..Ja nisam vidio da je Komazec nekog predriblao,pretrcao pa zabio golove..Ili odrhvao sa 2 stopera recimo pa ga zabio..Ko ni Adil sto ne radi..Tako da u pet deka obojica..mija je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Pravi ziceri.Pogotovo onaj prvi.![]()
![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
@mija
Ne znam koliko dugo pratis PL,ali napadaca koji su znali da predriblaju i pretrece pa zabiju je itekako bilo ranijih godina u PL..Evo samo nekih-Skoro,Stojanovic,Guvo,Dialiba..I da ne idemo dalje u historiju
Kako nam je liga slabija tako vise nema ni takvih napadaca..
Ne znam koliko dugo pratis PL,ali napadaca koji su znali da predriblaju i pretrece pa zabiju je itekako bilo ranijih godina u PL..Evo samo nekih-Skoro,Stojanovic,Guvo,Dialiba..I da ne idemo dalje u historiju

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dajte ljudi manite se fks na nasoj tem.Stvarno ne kontam cemu ta diskusija.
Hajmo se baviti našim temama, hajmo mobilisati raju za sutrasnju tekmu i podržati šampione.
Hajmo se baviti našim temama, hajmo mobilisati raju za sutrasnju tekmu i podržati šampione.