FK Rudar Prijedor

Prijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Prijedor » 24 avg 2013, 20:00

worchester je napisao/la:da li su treneru odbrojani dani?
Citav stadion je na kraju utakmice sa navijacima pjevao uprava napolje i Zgonjo odlazi (dikektor trenutni)... Vjerovatno jesu :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 24 avg 2013, 20:58

Sta ovo danas bi :? :? :?
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 27 avg 2013, 12:57

evo samo da se nesto napise :ugeek:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 27 avg 2013, 13:44

Ja sam uvjeren da uopste necemo izgubiti u Zenici... Uvijek dobro igramo gore, a i ove sezone bolje igramo u gostima... Jos Celik sad izgubio 3:0, a Rudar i Celik su ekipe sa najvise nerijesenih utakmica ove sezone tako da ocekujem lagani X 8-)
? &

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 27 avg 2013, 17:17

Prijedor je napisao/la:Ja sam uvjeren da uopste necemo izgubiti u Zenici... Uvijek dobro igramo gore, a i ove sezone bolje igramo u gostima... Jos Celik sad izgubio 3:0, a Rudar i Celik su ekipe sa najvise nerijesenih utakmica ove sezone tako da ocekujem lagani X 8-)
I ja imam neki osjećaj da ćemo ubilježiti 5 remi u 6 kola....
Mens sana in corpore sano.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 27 avg 2013, 19:52

ja imam osjećaj de ća Jagoda ostvariti prvu pobjedu baš protiv nas... kod njih je stani-pani situacija :?

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 27 avg 2013, 21:43

K0MT je napisao/la:ja imam osjećaj de ća Jagoda ostvariti prvu pobjedu baš protiv nas... kod njih je stani-pani situacija :?
Ma da...

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 28 avg 2013, 02:11

K0MT je napisao/la:ja imam osjećaj de ća Jagoda ostvariti prvu pobjedu baš protiv nas... kod njih je stani-pani situacija :?

Znaci satrace vas.. :shock:

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 28 avg 2013, 03:07

Ma nikad mi Čelik nismo kući pobjedili, a nikad boda uzeli na Bilinom. **** ti Zenicu smrdljivu :twisted: :lol:
A opet se nekako nadam dobrom rezultatu... bolji smo u gostima gdje su tereni normalni, a u Zenici je najbolji u BiH, stoga ako nas ne bude **** sudija, šta znam. Možda ponovo Mikić prezime na semaforu pokaže, ovaj put nek piše dva put. 8-)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 31 avg 2013, 16:35

8-)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 31 avg 2013, 17:04

Rutinski već dvica u prvom... **** ti Zenicu :twisted:

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 31 avg 2013, 17:54

Sad za sad cetvorka :P
Jbg na vama se kola slomise, Čelik je kvalitetan iako se to u dosadasnjem toku prvenstva nije bas pokazalo. Umislila se bila gospoda, pa sad kad ih je Sir Vlado stegao odmah drugacija igra :D

Licno bih bio sretan da vas totalno deklasiramo iako to vjerovatno ne zasluzujete. Ali robija zasluzuje osmijeh! :D

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 31 avg 2013, 19:50

Dobri momci,dobra grupica svaka cast za put,puno srece u nastavku :)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 31 avg 2013, 23:22

Respekt za Alkoholičare znat će ono zašto :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 31 avg 2013, 23:37

Honorar je napisao/la:

Znaci satrace vas.. :shock:

Ocekivano..

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 01 sep 2013, 13:06

No comment... :roll:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 01 sep 2013, 14:00

samocelik je napisao/la:Respekt za Alkoholičare znat će ono zašto :D
Jug, jug javi se :lol: :D
? &

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 03 sep 2013, 14:07

Nemamo sreće ni sa ovim kupom... 2 sezone Željo pa 2 Zrinjski :roll:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 03 sep 2013, 18:52

Ma poslati juniore, jos da se neko povrijedi, a ionako cemo izgubiti koji god sastav da ode :lol: Olimpika dobiti kuci inace... ;)
? &

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 03 sep 2013, 20:25

Predsednik Upravnog odbora Rudar Prijedora Božo Grbić tvrdi da klupske strukture pod hitno moraju da pronađu uzroke rezultatskog posrtanja, ali i put za izlazak iz krize. Grbić je najavio detaljnu analizu, nakon koje bi moglo doći do promena, uključujući i stru

"Rudari" su jedno od razočaranja sezone, u prvih šest kola Premijer lige BiH nisu uspeli da ostvare nijednu pobedu, a poslednji "šamar" su doživeli u Zenici, gde je Čelik slavio prvenac - 4:1 i tako nastavio uspešnu tradiciju, pošto je u pet domaćih utakmica sa "zeleno-crnima" ostvario isto toliko trijumfa. Prethodno je Rudar na svom terenu neočekivano izgubio od Slavije, dok je pred svojim navijačima remizirao sa Radnikom i Leotarom te u gostima stigao do boda protiv Zrinjskog i Širokog Brijega.

UPALJEN ALARM ZA UZBUNU

Skromna četiri boda osvojena u šest susreta upalila su alarm za uzbunu u Prijedoru. To je priznao i prvi čovek uprave Božo Grbić, koji je poručio da je trenutno stanje vrlo ozbiljno. On je najavio svojevrsnu internu istragu koja bi trebalo da utvrdi zašto ekipa u 540 minuta igre nije uspela da ostvari pobedu.

SLEDI OLIMPIK

Narednog vikenda se neće igrati utakmice elite zbog nastupa reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Sedmo kolo na programu je 14. i 15. septembra, kada će "rudari" ugostiti uvek neugodni Olimpik. Prijedorčani će u toj utakmici imati imperativ pobede, a stručnom štabu će, ukoliko "preživi" najavljenu analizu, taj duel biti poslednja šansa da zadrži poziciju.

Trenutna situacija nije nimalo ugodna i zato moramo da reagujemo. Uprava ne sedi skrštenih ruku, u poslednje dve-tri sedmice tražimo rešenja kako i na koji način da izađemo iz evidentne krize. Sve klupske strukture imaju zadatak da pronađu uzroke loše igre. Prvenstvenu pauzu ćemo iskoristiti za detaljnu analizu, nakon koje ćemo poduzeti određene korake. Ako utvrdimo da stručni štab i sportski sektor nisu dobro radili svoj posao, uslediće promene. Naravno, ni uprava neće bežati od svog dela odgovornosti - poručio je Grbić.

Prvi čovek Prijedorčana je dodao da će predstojeća pauza u šampionatu dobro doći timu da poveže redove i napuni baterije za naredni ispit, u kojem svi priželjkuju pobedu.

- Najbitnije je da uvidimo gde smo grešili, da te greške svedemo na minimum i podignemo formu kako bismo počeli da pobeđujemo. Verujem da dolaze bolji dani i da ćemo uskoro krenuti ga gornjoj polovini tabele - zaključio je Grbić.

PREVAGNULA VEĆA ŽELJA

Šef stručnog štaba "zeleno-crnih" Slobodan Starčević ocenio je da je njegov tim zasluženo poražen na "Bilinom Polju". Ono što treba da zabrine Prijedorčane je činjenica da su domaći igrači više želeli celi plen.

- Čestitam Čeliku na pobedi, a svakako da je utakmica bila odlučena već u prvom poluvremenu, koje je domaćin dobio sa 2:0. Uz to, ostali smo i sa igračem manje na terenu, nakon čega su naše nade da napustimo Zenicu neporaženi pale u vodu. Bili smo preslabi i prevagnula je veća želja i efikasnost Čelikovih igrača. Stvorili smo nekoliko šansi, nismo ih iskoristili i zato smo kažnjeni - zaključio je Starčević.

Press Online/Dejan Marić
? &

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, iliyaa8, MikiPirs, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Resolute, ultrazonfa i 70 gostiju.