Dres košarkaške reprezentacije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Dres košarkaške reprezentacije
KSBiH
6 hours ago
Naša akcija Budi dio bh. tima, Budi Zmaj se nastavlja! Navijačke rekvizite i majice možete kupiti na sljedećim lokacijama Bingo tržnog centra: Sarajevo (Alipašino i Hadžići), Tuzla (Sjenjak i Šićki Brod), Zenici, Mostaru, Cazinu, Travniku, Gračanici, Lukavcu, Brčkom! Idemo spremni dočekati naše reprezentativce i bodriti ih u Sloveniji na prvenstvu!
Budi dio plavo-žute priče! Budi Bosna! Budi Hercegovina! Budi i ti Zmaj! Na facebooku daj like i budi dio bh. tima na najvećoj navijačkoj zastavi!
http://www.budizmaj.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
6 hours ago
Naša akcija Budi dio bh. tima, Budi Zmaj se nastavlja! Navijačke rekvizite i majice možete kupiti na sljedećim lokacijama Bingo tržnog centra: Sarajevo (Alipašino i Hadžići), Tuzla (Sjenjak i Šićki Brod), Zenici, Mostaru, Cazinu, Travniku, Gračanici, Lukavcu, Brčkom! Idemo spremni dočekati naše reprezentativce i bodriti ih u Sloveniji na prvenstvu!
Budi dio plavo-žute priče! Budi Bosna! Budi Hercegovina! Budi i ti Zmaj! Na facebooku daj like i budi dio bh. tima na najvećoj navijačkoj zastavi!
http://www.budizmaj.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
na sickom imaju sada dva dresa, citava, DVA DRESA, koja su neka velicina za bebe (nikakvo pretjerivanje), takodje moram napisati kako su dresovi uzasnog kvaliteta i da je porazavajuce sto je i ako je ovo original dres jedan jedini koji se moze kupiti od nase reprezentacije, znaci blago receno zivi uzas, nekvalitet, dno dna
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ja sam iskreno od samog pocetka sumnjao u kvalitet dresa...pogotov kad sam vidio da je dres marke AA...a i dizajn mi nije nesto...ona zena sto je dizajnirala dres i jos uz to ako je uzela novac za to..treba da se stidi...jedino mi se dopada sorc...realno, mislim da imamo najlosije dresove na EP...LenBias je napisao/la:na sickom imaju sada dva dresa, citava, DVA DRESA, koja su neka velicina za bebe (nikakvo pretjerivanje), takodje moram napisati kako su dresovi uzasnog kvaliteta i da je porazavajuce sto je i ako je ovo original dres jedan jedini koji se moze kupiti od nase reprezentacije, znaci blago receno zivi uzas, nekvalitet, dno dna
boje su izmeljane na dresovima, preklapaju se jedna preko druge, kvalitet dresa je nevjerovatno los, stvarno zelim kupiti dres, podrzati tu cijelu pricu ali bruka i sramota je za ovakvo nesto traziti 50 maraka, bruka i sramota, draze mi je dati 20 za onu obicnu majicu podrske zmajevima nego za ovaj dres ovakav kakav jest, nadam se da su ova dva primjerka koja sam vidio neki felericni ili nesto u tom smislu, sve drugo bi bilo veoma tuzno
Sportlife prodavnica, 50 KM i zavrsena prica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sportlife nema na svakome cosku
Onaj kome je stalo ce da se snadje..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Onaj kome je stalo ce da se snadje..

Ili u prijevodu - savezu nije stalo da svako navija za BiH. Mozemo se i tako "gadjati".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jao priceneno#4 je napisao/la:Onaj kome je stalo ce da se snadje..

Naravno. Savezu je stalo da samo Sarajevo navija za BiH. Kani se te price, molim te.Monolog je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Onaj kome je stalo ce da se snadje..![]()
Ili u prijevodu - savezu nije stalo da svako navija za BiH. Mozemo se i tako "gadjati".
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa kani se ti price "kome je stalo, naci ce nacin". Realno, da je savezu stalo kao sto nije, sigurno bi SVAKO mogao doci do dresa. No, lakse je po nama, nego po poslodavcima. Jbg, i sam sam takav. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hajde da te malo uputim vezano za ove dresove i ostalo. Ovako. Navijacke majice radi jedna agencija iz Tuzle koja radi i kampanju Budi Zmaj. Pravi dresovi se nalaze u prodavnicama Sportlife u i zato je bolji kvalitet gdje se moze naci i trenerka, nadmajica i sve ostalo.LenBias je napisao/la:jao priceneno#4 je napisao/la:Onaj kome je stalo ce da se snadje..vjerovatno mi nije stalo cim sam u vise navrata otisao do sickog da vidim ima li dres i da ga kupim a savez je odlican asortiman poslao u bingo na tom mjestu, nema sta
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ja sam stvarno mislio da razgovaram sa ozbiljnim covjekom. Ne znam samo kako mozes reci da Savezu nije stalo do navijaca ili bilo cega? Stvarno mi nisi jasan? Sta hoces, da se otvori filijala u svakom dijelu drzave? A reci mi ovo, je li ti npr. nemas nekoga u Sarajevu ko ti moze kupiti dres i poslati postom? Samo mi to reci..Monolog je napisao/la:Pa kani se ti price "kome je stalo, naci ce nacin". Realno, da je savezu stalo kao sto nije, sigurno bi SVAKO mogao doci do dresa. No, lakse je po nama, nego po poslodavcima. Jbg, i sam sam takav.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Ja sam stvarno mislio da razgovaram sa ozbiljnim covjekom.

Kako ti mozes reci nekome da mu nije stalo do toga da ima dres, ako je doticna osoba prosla sve zivo da ga nadje?neno#4 je napisao/la:Ne znam samo kako mozes reci da Savezu nije stalo do navijaca ili bilo cega?
Kakve to veze ima, ziv ne bio? Zamisli da dres reprezentacije Njemacke mozes nabaviti samo u Berlinu. I zamisli da ti jos neko tako kaze "je l' ti to nemas nekog ko ti moze poslati dres iz Berlina".neno#4 je napisao/la:A reci mi ovo, je li ti npr. nemas nekoga u Sarajevu ko ti moze kupiti dres i poslati postom
Dres bi TREBAO biti pristupacan svima. Ne samo onim koji imaju porodicu ili prijatelje u Sarajevu. Sad ti meni reci kako to izgleda osobi koja nije iz Sarajeva. Al' budi iskren. Je l' to prosjecnom navijacu BiH izmedju redova poruceno da se kani reprezentacije ili da se uda/ozeni u Sarajevu.
Budi mi pozdravljen, dobri @neno.
Hajdemo redom. Svidjalo se to nekome ili ne, u posljednje tri-cetiri godine, a i vise grad Sarajevo je najvise zasluzan za uspjeh nase kosarkaske reprezentacije. I ovako velikog i ambicioznog rada celnih ljudi Saveza. 90 posto novca je dosla iz Sarajeva, ne iz drzavne uprave, nego iz novca privatnih kompanija. Sa tim se krenulo i napravljena jedna prica koje ce trajati jos par godina prije nego sto dodjemo do konacnog cilja, a to je da se za nekih 4-5 godina pokusamo boriti za medalju. I da sve nase omladinske selekcije igraju A diviziju. Nikome nije receno da se treba okaniti reprezentacije. Svi gradovi u Bosni i Hercegovini su identicni, ali ja samo pricam kako jeste. Ko to ne razumije, ili nesto nije uredu s njim, ili ne vidi ocigledne stvari. U ovako teskom vremenu, gdje se lavovski bore ti ljudi, pocne neka prica o tome da su odbaceni navijaci iz drugih gradova. To nije tacno, niti ce ikada biti tacno. Po prvi put se pravi prica o fanshopu reprezentacije, ide sporo, ali bice uredu. Po prvi put zagovara se online prodaja, radi se velika kampanja pred Europsko prvenstvo i sada treba pricati pricu kako nece biti dresova za sve u svakom gradu. Teska finansijska situacija uzrokuje i to da dresovi dolaze u ogranicenim kolicinama.
Pozdrav, @Monolog i svako dobro. Ja znam koliko svi ti ljudi ginu i ne spavaju da bi napravili ovo sto imamo. Ne bi bilo zgoreg da se malo cijeni.
Pozdrav, @Monolog i svako dobro. Ja znam koliko svi ti ljudi ginu i ne spavaju da bi napravili ovo sto imamo. Ne bi bilo zgoreg da se malo cijeni.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ostavi taj glupi stav "s visoka", znaci ono su krivi dresovi, zasto onda ne napisu tamo "krive dresove kosarkaske reprezentacije BiH mozete naci u Tuzli ..."? kakve nebuloze pises ziv bio? (sto meni, sto monologu)neno#4 je napisao/la:Hajde da te malo uputim vezano za ove dresove i ostalo. Ovako. Navijacke majice radi jedna agencija iz Tuzle koja radi i kampanju Budi Zmaj. Pravi dresovi se nalaze u prodavnicama Sportlife u i zato je bolji kvalitet gdje se moze naci i trenerka, nadmajica i sve ostalo.LenBias je napisao/la:jao priceneno#4 je napisao/la:Onaj kome je stalo ce da se snadje..vjerovatno mi nije stalo cim sam u vise navrata otisao do sickog da vidim ima li dres i da ga kupim a savez je odlican asortiman poslao u bingo na tom mjestu, nema sta
Dobro. Zavrsili smo raspravu. Ne vrijedi.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Hajdemo redom. Svidjalo se to nekome ili ne, u posljednje tri-cetiri godine, a i vise grad Sarajevo je najvise zasluzan za uspjeh nase kosarkaske reprezentacije. I ovako velikog i ambicioznog rada celnih ljudi Saveza. 90 posto novca je dosla iz Sarajeva, ne iz drzavne uprave, nego iz novca privatnih kompanija. Sa tim se krenulo i napravljena jedna prica koje ce trajati jos par godina prije nego sto dodjemo do konacnog cilja, a to je da se za nekih 4-5 godina pokusamo boriti za medalju. I da sve nase omladinske selekcije igraju A diviziju. Nikome nije receno da se treba okaniti reprezentacije. Svi gradovi u Bosni i Hercegovini su identicni, ali ja samo pricam kako jeste. Ko to ne razumije, ili nesto nije uredu s njim, ili ne vidi ocigledne stvari. U ovako teskom vremenu, gdje se lavovski bore ti ljudi, pocne neka prica o tome da su odbaceni navijaci iz drugih gradova. To nije tacno, niti ce ikada biti tacno. Po prvi put se pravi prica o fanshopu reprezentacije, ide sporo, ali bice uredu. Po prvi put zagovara se online prodaja, radi se velika kampanja pred Europsko prvenstvo i sada treba pricati pricu kako nece biti dresova za sve u svakom gradu. Teska finansijska situacija uzrokuje i to da dresovi dolaze u ogranicenim kolicinama.
Sarajevo, koliko uzima, a uzima i previse na racun ostalih, ovoj drzavi u kosarkaskom smislu nije dalo nista. Naprotiv. Sarajevo osim Djedovica nije napravilo igraca za ove lige, o nekom vecem dometu da ne pricamo uopste. Hukic, Krasic ili Teletovic. Ima li jos ko? Unistili ste i Bosnu za narednih 10 godina ... Ima li jos stosta da se spomene? Kakvo Sarajevo .. Da je svih tih silnih para bilo po drugim gradovima, imali bi 2-3 dobra igraca vise. Ovako, sve pare u Sa ... Dzaba vam ih kad ne znate i ne zelite raditi. Eto, nesto sa Sparsima mozda bude al to nije grad Sarajevo. Ili Kanton ... Sarajevo je obicna taraba od 92 i to su cinjenice ...
Pa dobro, evo Djedovic, Pasalic i Bavcic su se afirmisali u Bosni, to je 25 posta cijele reprezentacije. Uostalom, necu da se raspravljam. Znam sta se desavalo u protekle 3-4 godine i kako su se celni ljudi Saveza izborili za sve pare..Da nije bilo toga, ne bi bilo ni reprezentacije..Da nema Haruna ne bi ni bilo ovakvog rada...Da nije covjek dosao i sve okrenuo..samson je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Hajdemo redom. Svidjalo se to nekome ili ne, u posljednje tri-cetiri godine, a i vise grad Sarajevo je najvise zasluzan za uspjeh nase kosarkaske reprezentacije. I ovako velikog i ambicioznog rada celnih ljudi Saveza. 90 posto novca je dosla iz Sarajeva, ne iz drzavne uprave, nego iz novca privatnih kompanija. Sa tim se krenulo i napravljena jedna prica koje ce trajati jos par godina prije nego sto dodjemo do konacnog cilja, a to je da se za nekih 4-5 godina pokusamo boriti za medalju. I da sve nase omladinske selekcije igraju A diviziju. Nikome nije receno da se treba okaniti reprezentacije. Svi gradovi u Bosni i Hercegovini su identicni, ali ja samo pricam kako jeste. Ko to ne razumije, ili nesto nije uredu s njim, ili ne vidi ocigledne stvari. U ovako teskom vremenu, gdje se lavovski bore ti ljudi, pocne neka prica o tome da su odbaceni navijaci iz drugih gradova. To nije tacno, niti ce ikada biti tacno. Po prvi put se pravi prica o fanshopu reprezentacije, ide sporo, ali bice uredu. Po prvi put zagovara se online prodaja, radi se velika kampanja pred Europsko prvenstvo i sada treba pricati pricu kako nece biti dresova za sve u svakom gradu. Teska finansijska situacija uzrokuje i to da dresovi dolaze u ogranicenim kolicinama.
Sarajevo, koliko uzima, a uzima i previse na racun ostalih, ovoj drzavi u kosarkaskom smislu nije dalo nista. Naprotiv. Sarajevo osim Djedovica nije napravilo igraca za ove lige, o nekom vecem dometu da ne pricamo uopste. Hukic, Krasic ili Teletovic. Ima li jos ko? Unistili ste i Bosnu za narednih 10 godina ... Ima li jos stosta da se spomene? Kakvo Sarajevo .. Da je svih tih silnih para bilo po drugim gradovima, imali bi 2-3 dobra igraca vise. Ovako, sve pare u Sa ... Dzaba vam ih kad ne znate i ne zelite raditi. Eto, nesto sa Sparsima mozda bude al to nije grad Sarajevo. Ili Kanton ... Sarajevo je obicna taraba od 92 i to su cinjenice ...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.