AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jako lose je sve ovo nista bolje od ovoga trenutno rezultata ne zasluzujemo, jednostavno nikakve ideje u igri nema, ova formacija 4-3-3 je cisti promasaj tj nemamo mi igrace adekvatne za ovu formaciju, patnja za oci
- francobaresi
- Kontakt:
Ovo je vjerovatno 29 gol koji smo primili na ovaj način , i opet Galliani ne vidi da tu treba nešto mijenjati.
A više u ku*ac i Toni , kao i Miccoli uvijek zabije gol Milanu . Nebitno za koji klub da nastupaju.
A više u ku*ac i Toni , kao i Miccoli uvijek zabije gol Milanu . Nebitno za koji klub da nastupaju.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jad i čemer. Napad extra, Poli osim gola isto dobar aktivan ide naprijed daje te lopte. Vezni red loš do bola, Montolivo ko da i ne igra izgleda na godišnjem je još, 2x gubi loptu ko amater zadnji. Nocerino igra li? Odbrana komična ne zna ko je veći kikser pa za njih je Toni prejak, previsok i prebrz igrač a čovjek haman se penzionisao. Jedino Zapata malo ko i odrađuje posao. Abate je daleko najgluplji bek u ligi džaba mu brzina.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
bem ga ja, tamam mislim dobro krenuli kad ono patnja.. e moj Montolivo.... nisi jos spreman ni upola.... odbrana ko u vrbanjuse.... nista valla. u drugom zapet pa da se ovo dobije . nema nam druge...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- TonnyMontana
- Kontakt:
sta reci verona ako nije bolje barem jednako odigrala prvo poluvrijeme
Interista al 100 %
- francobaresi
- Kontakt:
Jedno od osnovnih pravila ove igre, kad braniš prekid nikad ne stavljaj beka da čuva prvog napadača suparničke ekipe.
Pa takve greške ne prave ni igrači na terminu , Nocerino osim faula i jedne izgubljene lopte ništa nije uradio. Očekivano.
Constant nije bočni igrač i nije za prvi tim. Mexes se potpuno izgubio. Monto na odmoru još uvijek. Balo , Stephan , Niang i Poli su jedini koji nešto pokušavaju. Također Zapata je i više nego solidan.
Pa takve greške ne prave ni igrači na terminu , Nocerino osim faula i jedne izgubljene lopte ništa nije uradio. Očekivano.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Lose lose lose! Ista igra ko prosle sezone:twisted: Jos kad pogledam klupu 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Ukratko u timu noce, konstant, niang pa i zapata nemaju šta tražiti, Rješenje svih problem.
Nianga izbaciti i nekoga na sredinu da poveze tu malo igru.
Možda je i bolje krenuti sa nekoliko poraza, da onaj debelokozac skonta kakav je magarac alegri i da stavi kompetentnu osobu koja nece igrati idiotsku 433
Nianga izbaciti i nekoga na sredinu da poveze tu malo igru.
Možda je i bolje krenuti sa nekoliko poraza, da onaj debelokozac skonta kakav je magarac alegri i da stavi kompetentnu osobu koja nece igrati idiotsku 433
- francobaresi
- Kontakt:
Stvarno ako ne možemo pobjediti tim koji je do jučer igrao u Serie B , odnosno ako će Toni sa svojih 37-38 god. praviti ovoliko problema našoj odbrani onda stvarno mi nemamo šta tražiti ove sezone. Ok , početak je sezone ali brate dragi ne igramo protiv Napolia već protiv *ebene Verone. Koja nema više od 3 kvalitetna igrača u svojoj ekipi. A nekad se zapitam imamo li ih mi ?! Ali eto sačekat' ću kraj utakmice pa rezimirati stvari.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nianga pod hitno napolje. Pokusat sa Emanuelsonom na trequartisti, ne vidim bolje rjesenje sa ovakvim izborom na klupi. Nocerina izvest, ne mora nikog uvodit bit cemo jaci 

@ francobaresi
ne izazivaj Tonija
ne izazivaj Tonija

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Da hoce gubit sve dok ova ubleha ne dobije otkaz 

- TonnyMontana
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Kao sto sam gore napisao , taj se nadavao golova Milanu.JTS je napisao/la:@ francobaresi
ne izazivaj Tonija

@Muxa jarane , taj neće dobiti otkaz , kad nije lani neće ni ove godine.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
De Jong je ovdje mora igrat umjesto Nocerina, ili mozda cak umjesto Montoliva koji je prelos danas.
Prelako vam ovi dolaze do 16 metara, Jankovic sam probija desnu stranu, gotovo i da nema obrane, ali eto mozda vam Galliani i Berlusconi progledaju ako dođe do poraza, pa daju tu milju za Hondu, ili nekog treceg pa da to malo bolje izgleda.
Prelako vam ovi dolaze do 16 metara, Jankovic sam probija desnu stranu, gotovo i da nema obrane, ali eto mozda vam Galliani i Berlusconi progledaju ako dođe do poraza, pa daju tu milju za Hondu, ili nekog treceg pa da to malo bolje izgleda.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- TonnyMontana
- Kontakt:
ajde sta ste e prepali dobicete sledecufrancobaresi je napisao/la:Kao sto sam gore napisao , taj se nadavao golova Milanu.JTS je napisao/la:@ francobaresi
ne izazivaj TonijaA Bgm koliko su nasi u odbrani retardirani to je za nepovjerovati.
@Muxa jarane , taj neće dobiti otkaz , kad nije lani neće ni ove godine.

bez zajebancije mislim vidi i malo dijete da vam je odbrana ono sto je interova bila prosle sezone
Interista al 100 %
ma ne treba nam niko, ova ekipa moze uzeti sve ove godine, ljepota ih je gledati, igraju najljepsi fudbal
ROBINHO je izmislio fudbal za ovoga Nianga.....

ROBINHO je izmislio fudbal za ovoga Nianga.....
- _forzamilan_
- Kontakt:
Eh, rekoh ja da ce biti cupavo protiv Verone
Nisam gledao prvo poluvrijeme tako da ne mogu donijeti neki sud o igri osim da su nas ubili u ovih deset minuta, ali vidim da su zakazali standardno isti igraci. Vjerujte da ne bi zalio da izgubimo, da neki napokon shvate da sa ovom trenutnom ekipom ne mozemo nista.
Konfuzija u odbrani, nemoc u sredini, a napad logicno nevidljiv

Nisam gledao prvo poluvrijeme tako da ne mogu donijeti neki sud o igri osim da su nas ubili u ovih deset minuta, ali vidim da su zakazali standardno isti igraci. Vjerujte da ne bi zalio da izgubimo, da neki napokon shvate da sa ovom trenutnom ekipom ne mozemo nista.

Konfuzija u odbrani, nemoc u sredini, a napad logicno nevidljiv

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- TonnyMontana
- Kontakt:
petagna i emanuelson umjesto el s i nianga ovaj kao da rezultat cuva ajd za nianga uredu al i faranoa o.O
Interista al 100 %