FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Hvala Bogu pa Alaba ne dade onaj poklon-penal. Spasio je ovaj forum i topic od minimalno 5 stranica rasprave i isto toliko banova. 

- BavaracZenica
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme nisam dobro ni sagledao, jirgetio ovom jednom majstoru oko ljepljenja plocica, pa sve nekako na preskakanje gledao prvo poluvrijeme. Ali zato u drugom sam imao sta i da vidim.
promjena te formacije i vracanje Lahma na beka rezultiralo je pobjedom, naravno i ulazak Mullera, dobili smo te svjezine, ali sta reci za gol Robbena, zaista kad je u formi najbolji krilni igrac na svijetuu
strahuljaaaaaaaaaa
Idemo protiv Freiburga odigrat isto dobro i uzet 3 poens, a onda sa Chelsea. E tu prvenstveno ocekujem Javija.. realno ak bude sam Svajni na sredini, izgubit cemo
promjena te formacije i vracanje Lahma na beka rezultiralo je pobjedom, naravno i ulazak Mullera, dobili smo te svjezine, ali sta reci za gol Robbena, zaista kad je u formi najbolji krilni igrac na svijetuu

strahuljaaaaaaaaaa

Idemo protiv Freiburga odigrat isto dobro i uzet 3 poens, a onda sa Chelsea. E tu prvenstveno ocekujem Javija.. realno ak bude sam Svajni na sredini, izgubit cemo

FC Bayern !!!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Hejtera k'o paprati nakon 0:0 prvih 45 min. Zašto ste zabrinuti, ako iz nekih razloga ne štima prva varijanta u sredi, roster ne zaostaje kvalitetom da je adekvatno zamijeni. Bitno je da nismo primili go, jer na iste u našoj mreži nismo ni navikli. Sezona je duga, treba čuvat snagu. Prvo poluvrijeme nešto neozbiljnije , druga brzina, drugo smo već u sljedećoj transmisiji, don't worry, ići će Pepova mašina i do 6 stepena prijenosa kad to bude najviše trebalo 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
uzalud se nadaš....nema boljeg sutra dok tog "ludjaka koji postavlja formacije" ne otjerateisakovich je napisao/la:Djeste pepunoljupci,sjajnog li Bayerna,a uuu sta rade carobnjaci,,
Boa,dante i Ribery se oznojili ostali suhi ko barut,nema trke nema ideje nema golova.Unistavanje i trosenje riberiy uzalud,,ma fujj
ne znam ikako zasto pisem,ne znam zasto gledam Bayerna kad ovaj ludjak postavlja formacije u kojoj Lahm nema pojma sta mu je ciniti,Boa igra i stopera i beka,Svajniju se u ocima i na cehri vidi da nema pojma sta mu je ciniti,koji racku je sredina primarna...pu pu,,nadam se boljem sutra

- Omerbavarac
- Kontakt:
A sta si to ti majke ti, neki nostradamus ili pak neki malo veci carobnjak?111 je napisao/la: uzalud se nadaš....nema boljeg sutra dok tog "ludjaka koji postavlja formacije" ne otjerate

Ljudi moji, donosite cudne zakljucke, slozni ste u tome da je Pep unistio Bayern a Bayern u prva tri kola ima maksimalan broj bodova. Ne znam za sta se danas fudbal igra, za ljepotu ili za bodove, (novac necemo ubrajati

Ocigleno su ovo neki izlivi ljubomore ili sta vec, jer ja kao individua fakat ne vidim nesto lose u Pepovom radu, barem sve dok donosi pobjede svojim taktickim varijantama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omere lave moj , citaj malo šta @Isakovich pišeOmerbavarac je napisao/la:A sta si to ti majke ti, neki nostradamus ili pak neki malo veci carobnjak?111 je napisao/la: uzalud se nadaš....nema boljeg sutra dok tog "ludjaka koji postavlja formacije" ne otjerate![]()
Ljudi moji, donosite cudne zakljucke, slozni ste u tome da je Pep unistio Bayern a Bayern u prva tri kola ima maksimalan broj bodova. Ne znam za sta se danas fudbal igra, za ljepotu ili za bodove, (novac necemo ubrajati) ili mozda za trofeje. Cekajmo barem da zavrsi jednu sezonu na klupi najbolje Europkse ekipe, da vidimo na kraju sta ce, sta nece osvojiti pa onda ga otjerujmo i blatimo.
Ocigleno su ovo neki izlivi ljubomore ili sta vec, jer ja kao individua fakat ne vidim nesto lose u Pepovom radu, barem sve dok donosi pobjede svojim taktickim varijantama.

Lahm ne zna šta mu je ciniti, Švajniju se i u ocima (a i na čehri) vidi da ne zna šta mu je ciniti.
Nemojte biti pepenoljupci

- Omerbavarac
- Kontakt:

Kakva samo partija, pogotovo nakon probijanja Nurnbergovog bunkera. Daj Robbenu loptu a onda je sve ko na PES-u, malo lijevo, malo desno i gol.

Flying Dutchman je od polufinala LP-a do danas odigrao svaku utakmicu na najvecem nivou, naravno one koje je pocinjao od pocetka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@Omere
Kapiram da je ovaj ironičan.Koliko se sjećam on je "Pepoljubac"
Samo, počeo je "smarati" sa tim pisanjem jer je očigledno da većina navijača nema ništa protiv Guardiole.Meni je dovoljno 9 bodova u 3 utakmice uz jedan primljen gol.Ne znam, možda je neko očekivao više ?
Štaviše, ne da imam nešto protiv nego polako prelazim u potpunosti na njegovu stranu s obzirom na poteze koje povlači.Jedno ne ide, pokuša nešto drugo.Neko loše igra, mijenja ga odmah(uz opet dovoljan respekt jer svako dobije dovoljno vremena da se pokaže).Uglavnom, dok ide, ne treba ga mijenjati.Sezona minimalno a ja sam siguran i mnogo, mnogooo više
Kapiram da je ovaj ironičan.Koliko se sjećam on je "Pepoljubac"
Samo, počeo je "smarati" sa tim pisanjem jer je očigledno da većina navijača nema ništa protiv Guardiole.Meni je dovoljno 9 bodova u 3 utakmice uz jedan primljen gol.Ne znam, možda je neko očekivao više ?

Štaviše, ne da imam nešto protiv nego polako prelazim u potpunosti na njegovu stranu s obzirom na poteze koje povlači.Jedno ne ide, pokuša nešto drugo.Neko loše igra, mijenja ga odmah(uz opet dovoljan respekt jer svako dobije dovoljno vremena da se pokaže).Uglavnom, dok ide, ne treba ga mijenjati.Sezona minimalno a ja sam siguran i mnogo, mnogooo više

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moj bad, oprosti tri keca. 

ruku na srce tesko je igrat protiv ekipa koje se brane 90 minuta sa 10 igraca aonj jedan ako slucajn lopta dodje do njega onako na srecu pokusa nesto.polaka samo dok se uigraju.prosle godine smo igrali zestoko i onaj nogomet je nosio opasnost od zestoki povreda.mislim da ce to PEP poslozit.neka ima razni varijanti igre.pa mi smo napadali sa 9 igraca.bit ce ovo dobro sigurno
SRETNO MOMCI
SRETNO MOMCI
- el-fighter
- Kontakt:
Ocito je da Pep zeli u ovim laganijim utakmicama igrati sa Gotzeom i Thiagom, te samo sa Schweiniem na sestici. Danas ovo sa Gotzeom i Thiagom nije proslo jer je momcima prva utakmica zajedno i trebat ce im vremena da se ustele sa ostatkom ekipe. Kad su usli Muller i Kroos odmah se osjetilo da je igra znacajno popravljena i ubili smo goste do kraja utakmice. Robbery je opet bio fantastican i ovi momci ce biti nosioci nase igre i ove sezone.
Protiv Chelsia ce se nesto morati mjenjati, jer Schweini ne moze sam igrati na sestici. Mislim da je to i Pep shvatio i da ce koristiti Javia u malo jacim utakmicama.
Protiv Chelsia ce se nesto morati mjenjati, jer Schweini ne moze sam igrati na sestici. Mislim da je to i Pep shvatio i da ce koristiti Javia u malo jacim utakmicama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma u redu je brateOmerbavarac je napisao/la:Moj bad, oprosti tri keca.

Guardiola je više uzeo nego što je donio Bayernu i njegovoj igri.
Djeste pepunoljupci,sjajnog li Bayerna,a uuu sta rade carobnjaci,,
Boa,dante i Ribery se oznojili ostali suhi ko barut,nema trke nema ideje nema golova.Unistavanje i trosenje riberiy uzalud,,ma fujj
ne znam ikako zasto pisem,ne znam zasto gledam Bayerna kad ovaj ludjak postavlja formacije u kojoj Lahm nema pojma sta mu je ciniti,Boa igra i stopera i beka,Svajniju se u ocima i na cehri vidi da nema pojma sta mu je ciniti,koji racku je sredina primarna...pu pu,,nadam se boljem sutra
Lik stima poziciju onom svom Thiagu.

Lahm ne zna gdje udara i kud goni, a nabaci gol za Riberya

A Pep doveo Thiaga da mu štima pozicije po Bayernu......i to je kao normala prica

pa nije mi jasno sta onda komentiras igru ako ne navijas za bayernn.to onon ne znas stas od dosade pa da komentiras gvardijolin sistem igre111 je napisao/la:Ma u redu je brateOmerbavarac je napisao/la:Moj bad, oprosti tri keca.ja uopšte ne navijam za Bayern, nego pazi ti samo ovih izjava:
Guardiola je više uzeo nego što je donio Bayernu i njegovoj igri.Djeste pepunoljupci,sjajnog li Bayerna,a uuu sta rade carobnjaci,,
ne znam ikako zasto pisem,ne znam zasto gledam Bayerna kad ovaj ludjak postavlja formacije u kojoj Lahm nema pojma sta mu je ciniti,Boa igra i stopera i beka,Svajniju se u ocima i na cehri vidi da nema pojma sta mu je ciniti,koji racku je sredina primarna...pu pu,,nadam se boljem sutraLik stima poziciju onom svom Thiagu.![]()
Pa šta onda reci nakon ovoga...moraš biti ironican.
Lahm ne zna gdje udara i kud goni, a nabaci gol za Riberya...pa kako to jbt
![]()
A Pep doveo Thiaga da mu štima pozicije po Bayernu......i to je kao normala prica

Prvo pol nešto slabije dok je već u drugom igra bila mnogo bolja, apsolutna dominacija na terenu krunisana s dva lijepa gola pogotovo ovaj drugi gol i slalom Robbena kroz odbranu Nurnberga.
Gotze danas slaba partija al' treba imati na umu da uopšte nije prošao pripreme i da ima svega nekoliko treniniga sa ekipom trebaće mu vremena da stekne svoju punu formu.Thiago takođe može i mora bolje.
Boa-Dante bedem.
Nadam se da se povratkom Martineza neće mjenjati stoperski tandem.
Tri kola i puni plijen, sad se dobro pripremiti za Freiburg i nastavti pobjedonosni niz.

74%
Gotze danas slaba partija al' treba imati na umu da uopšte nije prošao pripreme i da ima svega nekoliko treniniga sa ekipom trebaće mu vremena da stekne svoju punu formu.Thiago takođe može i mora bolje.
Boa-Dante bedem.

Tri kola i puni plijen, sad se dobro pripremiti za Freiburg i nastavti pobjedonosni niz.

74%

1974---1975---1976---2001---2013---2020
e jbg. sad...njuskalo je napisao/la:pa nije mi jasno sta onda komentiras igru ako ne navijas za bayernn

ipak se radi o forumu na kojem svak ziv pise tam dzi mu je volja.
sto se tice tekme, propustih prvo pv. (prespavo, jbg.

nenadyebivi presing koji protivniku ne dozvoljava da predje centar uz yebeni posjed lopte od nevjerovatna 82 procenta (govorimo o drugoj polutki).

ps.
izgleda da se tetka mulija s vremena na vrijeme mora posjesti na klupicu kako bi povratio onu agresivnost te grizo ko pit bul.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Njuškalo....one komentare koje sam citirao, nisam ja pisao
a takvih je tona na ovoj temi, primjetio sam.
Pep je mnogima ušao u sfere negative i nikad iz njih nece izaci, taman da sutra ponovo osvoji opet triplu - opet ce mu naci 200 mana
(a ovdje se neki ponašaju kao da se tripla može osvajati svake godine
).

Pep je mnogima ušao u sfere negative i nikad iz njih nece izaci, taman da sutra ponovo osvoji opet triplu - opet ce mu naci 200 mana

ok.bitno je da pobjedjuju.111 je napisao/la:Njuškalo....one komentare koje sam citirao, nisam ja pisaoa takvih je tona na ovoj temi, primjetio sam.
Pep je mnogima ušao u sfere negative i nikad iz njih nece izaci, taman da sutra ponovo osvoji opet triplu - opet ce mu naci 200 mana(a ovdje se neki ponašaju kao da se tripla može osvajati svake godine
).
bodove pisi igru zaboravi.
sam gvardiola je rekao da ne ocekujemo da pobjedjuje sa 6:0.bit ce to ok.polako.
Ovo danas je rutinska pobjeda bez obzira sto smo se malo mucili prvo poluvrijeme te pocetkom drugog
Pep je pokusao(vjerovatno ce i dalje pokusavati) da uigrava tu svoju formaciju na slabijim protivnicima, a ako ona ne da rezultata vrlo jednostavno se posluzi onom Jupovom masinerijom i uzme 3 boda
Dakle evidentno je da je i danas usavrsavao te svoje varijante u napadu te kada je shvatio da je vrag odnio salu presalto formaciju i zavrsio posao...
Jos da dodam da mi se ovaj danasnji sastav svidio bez obzira sto pojedinci nisu pokazali sav svoj raskoš i talenat

Pep je pokusao(vjerovatno ce i dalje pokusavati) da uigrava tu svoju formaciju na slabijim protivnicima, a ako ona ne da rezultata vrlo jednostavno se posluzi onom Jupovom masinerijom i uzme 3 boda

Dakle evidentno je da je i danas usavrsavao te svoje varijante u napadu te kada je shvatio da je vrag odnio salu presalto formaciju i zavrsio posao...
Jos da dodam da mi se ovaj danasnji sastav svidio bez obzira sto pojedinci nisu pokazali sav svoj raskoš i talenat

Ti kao da si jutros ustao na lijevu.isakovich je napisao/la:Djeste pepunoljupci,sjajnog li Bayerna,a uuu sta rade carobnjaci,,
Lahm je igrao na beku i upisao asistenciju al' eto po tebi ne zna šta mu je činiti.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje misljenje naravno,ali ovaj nas kolega bavarac stvarno pretjeruje sa kritikama,pusti Pepa nek radi svoj posao za koji je ne sumnjam dobro placen.
Ovo je tek zagrijavanje...
Ovo je tek zagrijavanje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.