FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2013, 13:46

dobro si, ne d'o bog još jedan dan da se koža ne stanji 8-)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 avg 2013, 14:11

I ja bih da pohvalim novu furku bez baklji i šovinističkog skandiranja i bio bih najsretniji da to tako i ostane.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 24 avg 2013, 16:11

Osvojite ulaznice za sutrašnju utakmicu

http://fkzeljeznicar.ba/osvojite-ulazni ... cu-5/6396/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 24 avg 2013, 17:50

haha evo zvijezda vodi sirokog 2:0 na pol...
Poslije ovog kola mogli bi se vec odvojiti od konkurenata... :mrgreen:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 24 avg 2013, 17:54

Southboy je napisao/la:haha evo zvijezda vodi sirokog 2:0 na pol...
Kako to mislis izvesti samo :?: Zrinjski vodi, Olimpic igra sutra, Sarajevo veceras :?:
Nikola Tesla!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 avg 2013, 18:25

newBot je napisao/la:
Kako to mislis izvesti samo :?: Zrinjski vodi, Olimpic igra sutra, Sarajevo veceras :?:
zato sto ni zrinje ni olimpic,a pogotovo druzina sa hadisona nisu konkurenti za vrh tabele

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 avg 2013, 18:27

ako se ovako nastavi liga, od 2. mjest do 14. ce svi biti u 5 bodova razlike... brate... mislim, koliko god govorili da smo losi, za ovu ligu smo bayern...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 24 avg 2013, 18:28

Zrinjski ima solidnu ekipu imaju fine rezultate sad i vode Viteza, Olimpic uz Smajica koji je u formi sigurno ce se boriti za vrh, Borac je tu kao uvijek a i nanio nam je poraz, Sarajevo kao uvijek u vrh iako su losi tako da borba za vrh tabele ce biti jako zanimljiva. Siroki se nikad ne smije odpisati, tako da ...
Niko ne odskace previse od drugog, svaki tim je kako se to kod nas kaze u pet deka.
Nikola Tesla!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 24 avg 2013, 18:33

newBot je napisao/la:
Hajde dobro Zrinjski i Olimpic ali maleni sa Hadisona :lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 24 avg 2013, 18:35

corleone87 je napisao/la:
newBot je napisao/la:
Hajde dobro Zrinjski i Olimpic ali maleni sa Hadisona :lol: :lol:
Pa oni imaju komu i zeca :lol:
Nikola Tesla!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 avg 2013, 18:48

vidjet cemo nakon 10tog kola ko ima ekipu,a od 15-20tog kola ce biti glavna fizicka sprema i izdrzljivost.
ove godine polusezona duze traje,a svih ovih godina su ekipe koje bi bljesnule nekom "opasnom" igrom na startu padale u finisu polusezone.

iskreno koja je to fina ekipa zrinskog,skupili igraca za evropu i nista ne napravise,pola ih nije ni proslo pripreme
olimpic sa staklenim smajicem :? :? :? nesto ne vjerujem da ce i oni izdrzati ritam.
borac je obicna selj.acka ekipa na ho-ruk i na zadrzavanje lopte,razna spletkarenja i podmetanja,ala braco gumena glava :mrgreen:
maleni,tek prave ekipu i takodjer nece imati snage za 20 kola igranja + kup,nek se ne ljute,al tako je

ostajemo,mi i siroki,kao jedine 2 ekipe koje ozbiljno rade,dok celik,slaviju,rudar i nekolicinu ostalih ne vrijedi ni analizirati za gornji dio tabele

sta bude bice,ali ce presuditi fizicka sprema igraca i sirina klupe,a nama se abd lagano vracaju povrijedjeni igraci,a djeca sve vise i vise dobivaju prilike koje jako dobro koriste

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 24 avg 2013, 18:55

SarajlijaTM je napisao/la:vidjet cemo nakon 10tog kola ko ima ekipu,a od 15-20tog kola ce biti glavna fizicka sprema i izdrzljivost.
ove godine polusezona duze traje,a svih ovih godina su ekipe koje bi bljesnule nekom "opasnom" igrom na startu padale u finisu polusezone.

iskreno koja je to fina ekipa zrinskog,skupili igraca za evropu i nista ne napravise,pola ih nije ni proslo pripreme
olimpic sa staklenim smajicem :? :? :? nesto ne vjerujem da ce i oni izdrzati ritam.
borac je obicna selj.acka ekipa na ho-ruk i na zadrzavanje lopte,razna spletkarenja i podmetanja,ala braco gumena glava :mrgreen:
maleni,tek prave ekipu i takodjer nece imati snage za 20 kola igranja + kup,nek se ne ljute,al tako je

ostajemo,mi i siroki,kao jedine 2 ekipe koje ozbiljno rade,dok celik,slaviju,rudar i nekolicinu ostalih ne vrijedi ni analizirati za gornji dio tabele

sta bude bice,ali ce presuditi fizicka sprema igraca i sirina klupe,a nama se abd lagano vracaju povrijedjeni igraci,a djeca sve vise i vise dobivaju prilike koje jako dobro koriste
Kakav god je taj Borac u igri 11 na 11 mi nismo mogli doci do sesnesterca, a drugu s igracem manje nismo mogli napraviti tu neku razliku, oa bar u fizickom smislu da uguramo jedan gol za x. Tako da je moje misljenje da ce sezona biti jedna od najtezih do sada ..
Nikola Tesla!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 avg 2013, 19:03

nasi se suparnici ubise uzimajuci sami sebi bodove... ove godine sumnjam da ce iko od ovih 15 prici nama u borbi za titulu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 avg 2013, 19:04

Svi prosipaju bodove redom siroki,sarajevo mozda sutra i olimpic i borac. Naredne 3 utakmice kad bi dobili odlijepili bi se min 5 bodova od drugog .

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 avg 2013, 19:06

newBot je napisao/la: Kakav god je taj Borac u igri 11 na 11 mi nismo mogli doci do sesnesterca, a drugu s igracem manje nismo mogli napraviti tu neku razliku, oa bar u fizickom smislu da uguramo jedan gol za x. Tako da je moje misljenje da ce sezona biti jedna od najtezih do sada ..
Nije borac bio nesto dobar,nego smo mi bili losi. A drugo kad su bili sa igracem manje je bilo bunkerisanje i nase propustene sanse. Hebo njih,oni su najmanje bitni,bitni smo mi ;)

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 24 avg 2013, 19:13

SarajlijaTM je napisao/la:
newBot je napisao/la: Kakav god je taj Borac u igri 11 na 11 mi nismo mogli doci do sesnesterca, a drugu s igracem manje nismo mogli napraviti tu neku razliku, oa bar u fizickom smislu da uguramo jedan gol za x. Tako da je moje misljenje da ce sezona biti jedna od najtezih do sada ..
Nije borac bio nesto dobar,nego smo mi bili losi. A drugo kad su bili sa igracem manje je bilo bunkerisanje i nase propustene sanse. Hebo njih,oni su najmanje bitni,bitni smo mi ;)
Ma to sam htio napisati da igramo samo polako utakmicu po utakmicu i vazno je da mi pobjedujem druge ekipe se ne trebaju ni gledati, nego ako se malo dublje analizira mi isto oslabljeni sve dok se ne vrate Kvesic, Zolotic, Skaljic.
Nikola Tesla!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 avg 2013, 20:50

Bez ljutnje ali kolko je kosto ovaj Komazec kod komsija.Iskren da budem pravi igrac odavno nisam ovakvog gledo iako igra za komsije da smo ga bogdo mi kupili.

medvjed1921
Kontakt:

Post Postao/la medvjed1921 » 24 avg 2013, 20:52

Gledao sam danas Pehilja u Gradaccu,iako mozda ne zabija toliko momak stvarno rastura,borben,vuce uvijek dvojicu za sobom,svaka lopta je njegova.Prava steta sto je otisao.
Cuva Bog Zelju svog!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 24 avg 2013, 20:53

Alipasino je napisao/la:Bez ljutnje ali kolko je kosto ovaj Komazec kod komsija.Iskren da budem pravi igrac odavno nisam ovakvog gledo iako igra za komsije da smo ga bogdo mi kupili.
E cuj koliko je kostao , 3 kg rize.
Kada si jos vidio da u ovoj sugavoj ligi neko kesira igraca.
Ne treba nama nikakav napadac , imamo Aru i Adila!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 avg 2013, 20:54

Nek je otisao
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.