zasto se trudim uopste

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa mamu im je*em, drugi put u jednoj sedmici. Ne mogu da vjerujem.Consigliere je napisao/la:Celtic 0:2 hahahahahha
zasto se trudim uopste![]()
to se traziEvolution87 je napisao/la:hajde shalkeee
Tu smo negdje, Mainz 3+ i Hoffenheim 1 hajdeeeeMaestro^^ je napisao/la:Hajde Wolfsburg , samo mi gol treba.
Pored Bayerna , gledam ove 4 tekme u 15:30 i kontam na koju cu staviti oba tima daju gol i vise golova i naravno ja stavim na Mainz-Wolfsburg , a ovamo na svakoj GG i 2,5+.
i ja cekam samo wolfsburga golMaestro^^ je napisao/la:Hajde Wolfsburg , samo mi gol treba.
Pored Bayerna , gledam ove 4 tekme u 15:30 i kontam na koju cu staviti oba tima daju gol i vise golova i naravno ja stavim na Mainz-Wolfsburg , a ovamo na svakoj GG i 2,5+.
Koliko nas to imatyler durden je napisao/la:i ja cekam samo wolfsburga golMaestro^^ je napisao/la:Hajde Wolfsburg , samo mi gol treba.
Pored Bayerna , gledam ove 4 tekme u 15:30 i kontam na koju cu staviti oba tima daju gol i vise golova i naravno ja stavim na Mainz-Wolfsburg , a ovamo na svakoj GG i 2,5+.![]()
Da da,popravni ne ginetyler durden je napisao/la:ma nema od ovog nista, pisi propalo.
Bice boljeViper je napisao/la:Braco kladionicari, za 55 maraka me obori samo debil Ribery jer je skino dres kad je dao gol i tako zavrsi tekma sa 4 zuta a ja igrao under 3,5. Ostalo sve prodje. Pitanje je sad, vrijedi li jos zivjet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.