FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
dobro si, ne d'o bog još jedan dan da se koža ne stanji 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
I ja bih da pohvalim novu furku bez baklji i šovinističkog skandiranja i bio bih najsretniji da to tako i ostane.
Osvojite ulaznice za sutrašnju utakmicu
http://fkzeljeznicar.ba/osvojite-ulazni ... cu-5/6396/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/osvojite-ulazni ... cu-5/6396/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
haha evo zvijezda vodi sirokog 2:0 na pol...
Poslije ovog kola mogli bi se vec odvojiti od konkurenata...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Kako to mislis izvesti samoSouthboy je napisao/la:haha evo zvijezda vodi sirokog 2:0 na pol...

Nikola Tesla!
- SarajlijaTM
zato sto ni zrinje ni olimpic,a pogotovo druzina sa hadisona nisu konkurenti za vrh tabelenewBot je napisao/la:Kako to mislis izvesti samoSouthboy je napisao/la:haha evo zvijezda vodi sirokog 2:0 na pol...
Poslije ovog kola mogli bi se vec odvojiti od konkurenata...Zrinjski vodi, Olimpic igra sutra, Sarajevo veceras
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako se ovako nastavi liga, od 2. mjest do 14. ce svi biti u 5 bodova razlike... brate... mislim, koliko god govorili da smo losi, za ovu ligu smo bayern...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Zrinjski ima solidnu ekipu imaju fine rezultate sad i vode Viteza, Olimpic uz Smajica koji je u formi sigurno ce se boriti za vrh, Borac je tu kao uvijek a i nanio nam je poraz, Sarajevo kao uvijek u vrh iako su losi tako da borba za vrh tabele ce biti jako zanimljiva. Siroki se nikad ne smije odpisati, tako da ...
Niko ne odskace previse od drugog, svaki tim je kako se to kod nas kaze u pet deka.
Niko ne odskace previse od drugog, svaki tim je kako se to kod nas kaze u pet deka.
Nikola Tesla!
- corleone87
- Kontakt:
Hajde dobro Zrinjski i Olimpic ali maleni sa HadisonanewBot je napisao/la:Kako to mislis izvesti samoSouthboy je napisao/la:haha evo zvijezda vodi sirokog 2:0 na pol...
Poslije ovog kola mogli bi se vec odvojiti od konkurenata...Zrinjski vodi, Olimpic igra sutra, Sarajevo veceras

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pa oni imaju komu i zecacorleone87 je napisao/la:Hajde dobro Zrinjski i Olimpic ali maleni sa HadisonanewBot je napisao/la:Kako to mislis izvesti samoSouthboy je napisao/la:haha evo zvijezda vodi sirokog 2:0 na pol...
![]()

Nikola Tesla!
- SarajlijaTM
vidjet cemo nakon 10tog kola ko ima ekipu,a od 15-20tog kola ce biti glavna fizicka sprema i izdrzljivost.
ove godine polusezona duze traje,a svih ovih godina su ekipe koje bi bljesnule nekom "opasnom" igrom na startu padale u finisu polusezone.
iskreno koja je to fina ekipa zrinskog,skupili igraca za evropu i nista ne napravise,pola ih nije ni proslo pripreme
olimpic sa staklenim smajicem
nesto ne vjerujem da ce i oni izdrzati ritam.
borac je obicna selj.acka ekipa na ho-ruk i na zadrzavanje lopte,razna spletkarenja i podmetanja,ala braco gumena glava
maleni,tek prave ekipu i takodjer nece imati snage za 20 kola igranja + kup,nek se ne ljute,al tako je
ostajemo,mi i siroki,kao jedine 2 ekipe koje ozbiljno rade,dok celik,slaviju,rudar i nekolicinu ostalih ne vrijedi ni analizirati za gornji dio tabele
sta bude bice,ali ce presuditi fizicka sprema igraca i sirina klupe,a nama se abd lagano vracaju povrijedjeni igraci,a djeca sve vise i vise dobivaju prilike koje jako dobro koriste
ove godine polusezona duze traje,a svih ovih godina su ekipe koje bi bljesnule nekom "opasnom" igrom na startu padale u finisu polusezone.
iskreno koja je to fina ekipa zrinskog,skupili igraca za evropu i nista ne napravise,pola ih nije ni proslo pripreme
olimpic sa staklenim smajicem

borac je obicna selj.acka ekipa na ho-ruk i na zadrzavanje lopte,razna spletkarenja i podmetanja,ala braco gumena glava

maleni,tek prave ekipu i takodjer nece imati snage za 20 kola igranja + kup,nek se ne ljute,al tako je
ostajemo,mi i siroki,kao jedine 2 ekipe koje ozbiljno rade,dok celik,slaviju,rudar i nekolicinu ostalih ne vrijedi ni analizirati za gornji dio tabele
sta bude bice,ali ce presuditi fizicka sprema igraca i sirina klupe,a nama se abd lagano vracaju povrijedjeni igraci,a djeca sve vise i vise dobivaju prilike koje jako dobro koriste
Kakav god je taj Borac u igri 11 na 11 mi nismo mogli doci do sesnesterca, a drugu s igracem manje nismo mogli napraviti tu neku razliku, oa bar u fizickom smislu da uguramo jedan gol za x. Tako da je moje misljenje da ce sezona biti jedna od najtezih do sada ..SarajlijaTM je napisao/la:vidjet cemo nakon 10tog kola ko ima ekipu,a od 15-20tog kola ce biti glavna fizicka sprema i izdrzljivost.
olimpic sa staklenim smajicem![]()
![]()
nesto ne vjerujem da ce i oni izdrzati ritam.
borac je obicna selj.acka ekipa na ho-ruk i na zadrzavanje lopte,razna spletkarenja i podmetanja,ala braco gumena glava![]()
Nikola Tesla!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nasi se suparnici ubise uzimajuci sami sebi bodove... ove godine sumnjam da ce iko od ovih 15 prici nama u borbi za titulu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Svi prosipaju bodove redom siroki,sarajevo mozda sutra i olimpic i borac. Naredne 3 utakmice kad bi dobili odlijepili bi se min 5 bodova od drugog .
- SarajlijaTM
Nije borac bio nesto dobar,nego smo mi bili losi. A drugo kad su bili sa igracem manje je bilo bunkerisanje i nase propustene sanse. Hebo njih,oni su najmanje bitni,bitni smo minewBot je napisao/la: Kakav god je taj Borac u igri 11 na 11 mi nismo mogli doci do sesnesterca, a drugu s igracem manje nismo mogli napraviti tu neku razliku, oa bar u fizickom smislu da uguramo jedan gol za x. Tako da je moje misljenje da ce sezona biti jedna od najtezih do sada ..

Ma to sam htio napisati da igramo samo polako utakmicu po utakmicu i vazno je da mi pobjedujem druge ekipe se ne trebaju ni gledati, nego ako se malo dublje analizira mi isto oslabljeni sve dok se ne vrate Kvesic, Zolotic, Skaljic.SarajlijaTM je napisao/la:Nije borac bio nesto dobar,nego smo mi bili losi. A drugo kad su bili sa igracem manje je bilo bunkerisanje i nase propustene sanse. Hebo njih,oni su najmanje bitni,bitni smo minewBot je napisao/la: Kakav god je taj Borac u igri 11 na 11 mi nismo mogli doci do sesnesterca, a drugu s igracem manje nismo mogli napraviti tu neku razliku, oa bar u fizickom smislu da uguramo jedan gol za x. Tako da je moje misljenje da ce sezona biti jedna od najtezih do sada ..
Nikola Tesla!
Bez ljutnje ali kolko je kosto ovaj Komazec kod komsija.Iskren da budem pravi igrac odavno nisam ovakvog gledo iako igra za komsije da smo ga bogdo mi kupili.
-
- Kontakt:
Gledao sam danas Pehilja u Gradaccu,iako mozda ne zabija toliko momak stvarno rastura,borben,vuce uvijek dvojicu za sobom,svaka lopta je njegova.Prava steta sto je otisao.
Cuva Bog Zelju svog!
E cuj koliko je kostao , 3 kg rize.Alipasino je napisao/la:Bez ljutnje ali kolko je kosto ovaj Komazec kod komsija.Iskren da budem pravi igrac odavno nisam ovakvog gledo iako igra za komsije da smo ga bogdo mi kupili.
Kada si jos vidio da u ovoj sugavoj ligi neko kesira igraca.
Ne treba nama nikakav napadac , imamo Aru i Adila!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 39 gostiju.