Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
a ja seje kralja
- tuzlak1987
- Kontakt:
mozel mi neko reci sta ovaj radi, dadne gol pa kroz minut crveni...sve je samo nije normalan. propusta svaku drugu utakmicu i za tim i repku
zbog cega crveni
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
I evo Freiburg dade gol, zna li iko koji k je dobio crveni? 

Ja gledam utakmicu covjek izveo penal zabio gol , otrcao da proslavi uzeo je loptu u ruke mozda nije smio to pojma nemam sta drugo moze bit. Okrenuo sam glavu da naspem sok na 10 sec ne znam dal sam sta u tih 10 sec propustio :S
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Kad niko drugi nije pito, ja cu: Zasto je dobio crveni???
- tuzlak1987
- Kontakt:
ovo je jedan od najsmjesnijih trenutaka nakon dugo vremena u fudbalu, pored crvenog Rukavine za 5 sekundi.
Sad ce i da izgube 1:1
Sad ce i da izgube 1:1
Izgleda opalio samar Schusteru
nezna niko sto je dobio, jos nisu pokazali snimak. mozda je udario golmana kad mu je ovaj htio uzeti loptu.
Taman je izgledao jako dboro na terenu ulazio je u duele za razliku od prosle utakmice , imao je odlican nabacaj dobro se kretao zabio gol iz penala i onda crveni karton zbog nicega al bukvalno. Nadam se da ce se zalit savezu da ne bi dobio suspenziju za sljedecu utakmicu ja ne kontam koji je razlog za crveni :S
- Goalgetter
- Kontakt:
Vrijedjao Schustera i odvalio mu samar.
Sejo, Sejo ....

Sejo, Sejo ....

- legenda reala
- Kontakt:

jbm ga ja ovako mi pokvari dobru utakmicu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma neka je *ebat gaGoalgetter je napisao/la:Vrijedjao Schustera i odvalio mu samar.
Sejo, Sejo ....![]()
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
I eto suspenzije mu... Koliko li samo tekmi :S
- Consigliere
- Kontakt:
Sejo- prava seljacina!
Dva stanja- suspenzija i povreda.

Dva stanja- suspenzija i povreda.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ama kako to ? Pa gledao sam utakmicu odakle nemguce da mi je promaklo dok sam nasuo sok , ja sam digo glavu i dize sudija crveni ja kontam becku jer je on bio kraj seje :SGoalgetter je napisao/la:Vrijedjao Schustera i odvalio mu samar.
Sejo, Sejo ....![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda da kamere nisu snimile dogadjaj, ja citam na Live-Tickeru i njihovim forumima da je odvalio plesku Schusteru i jos dobacio par rijeci. Mada znat ce se na poluvremenu, sigurno je neka kamera uhvatila to.grgr je napisao/la:Ama kako to ? Pa gledao sam utakmicu odakle nemguce da mi je promaklo dok sam nasuo sok , ja sam digo glavu i dize sudija crveni ja kontam becku jer je on bio kraj seje :SGoalgetter je napisao/la:Vrijedjao Schustera i odvalio mu samar.
Sejo, Sejo ....![]()
- MajklRounder
- Kontakt:
Nije ,vezni igrac sa brojem 23 u Freiburgu ...Believe je napisao/la:Ko je Schuster,šta je bilo?
zar Schuster nije menadžer
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.