Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

1L8F9C2
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la 1L8F9C2 » 24 avg 2013, 12:25

Vratite nam Susa pa da napadnemo prvo mjestu u ligi. Ja nikad ovu igracinu necu prezaliti, mislim da je Liverpool sa njim trebao biti jaci bar za 50%.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2013, 12:26

Ko je sinoć nazvao Susa amaterom? Ne mogu da listam stranice, ali fakat ko god je... Nemam riječi :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 avg 2013, 12:28

Današnji L'Equipe

slika
Depuis le 24 juillet dernier, Mamadou Sakho avait fait planer le doute sur son avenir au PSG. «J'attendais de parler avec le coach et le président, Nasser al-Khelaïfi. Maintenant que c'est fait, dans ma tête, tout est clair. On verra dans un futur proche quelle sera ma décision», expliquait-il alors. Sous contrat jusqu'en 2014, le défenseur central avait même vu le PSG lui proposer de prolonger jusqu'en 2016. Il a réfléchi, et puis il a surtout vu que Didier Deschamps ne l'a pas appelé pour le match amical entre la France et la Belgique.

Alors, selon nos informations, le joueur de 23 ans vient de demander un transfert à ses dirigeants. A la recherche de temps de jeu en club à un an du Mondial 2014 au Brésil, il pense avoir peu de chances dans un effectif qui compte déjà Thiago Silva, Alex et Marquinhos. L'AC Milan et Liverpool sont à l'affût.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2013, 12:29

Haj nam prevedi :mrgreen:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 24 avg 2013, 12:32

Neki zaboravljaju da je Aspas debitovao asistencijom. :mrgreen:

Sto se Susa tice ne treba ni govoriti kako ce mu ova posudba dobro doci jer tesko je ocekivati da mu sef da paznje ove sezone kao prosle,a i u odnosu na njegovu proslu sezonu ova posudba ce vec vidim biti mnogo bolja.

Konacno jedan pravi loan deal od strane naseg kluba.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 avg 2013, 12:36

Carlo je napisao/la:Haj nam prevedi :mrgreen:
Još od 24-tog jula Mamadou Sakho je izgubio svoje mjesto u PSG-u. "Čekao sam da obavim razgovor sa trenerom i vlasnikom kluba Nasserom, sada kada je taj razgovor obavljen, više nemam sumnji, sve je jasno u mojoj glavi. U skorijoj budućnosti donijeću veliku odluku" - izjavio je Sakho.
Sakho je pod ugovorom kluba do 2014 a odbio je ponuđeni novi ugovor na dvije sezone. Sakho nije dobio poziv selektora Deschampa za prijateljski meč sa Belgijom.
Prema informacijama koje mi imamo, Sakho će zatražiti transfer od uprave kluba. Sakho želi igrti u narednoj sezoni kako bi dobio poziv za Francusku na predstojećem SP. On zna da će imati malo prostora u PSG-u pored Aleya, Silve i Marqinjosa. Milan i Liverpool se spominju kao njegova sljedeća destinacija.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 24 avg 2013, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2013, 12:37

Carlo je napisao/la:Haj nam prevedi :mrgreen:
valjda je podnio zahtjev za transfer kako bi nasao novi klub u kojem ce igrati i izboriti nastup za reprezentaciju u brazilu.
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2013, 12:51

Liverpool have recorded more wins at Villa Park - 10 - than they have at any other away ground in the Premier League.
Liverpool have won 75 points against Villa in the Premier League - more than against any other team

Fans will have opportunity to buy Anfield, home of Liverpool FC

Stadium declared an 'asset of community value

Liverpool FC supporters’ union The Spirit Of Shankly spoke of their delight after the club’s world famous Anfield stadium was recognised as an ‘asset of community value’.

The group, which made the application to Liverpool city council so that it would not be sold without supporters having an opportunity to purchase it, said the news was important to Reds fans and the local community.

SOS chairman James McKenna told the ECHO: “We are delighted with this decision.

“A lot of work has gone into the process and the end result has been very positive.

“It means that if the club’s current owners ever wanted to sell the stadium within the next five years then we (Liverpool Supporters’ Union) will have a certain amount of time to bid for the asset.

“The stadium means so much to the fans, the people that live in the area, the people of Liverpool and to many other people.

“It would ridiculous if Anfield was ever be sold without the fans having a say. It has so much history.

“In the next few weeks we will sit down with LFC about this decision and beforehand we’ll put together some questions for the club.”

Under the Localism Act 2011, the council is obliged to consider applications received to list ‘assets of community value’. A number of criteria needed to be met and these included whether its current use furthers the social well-being or social interests of the local community and if there is a realistic prospect of such use continuing.

Social interest includes cultural interests, recreational interests and sporting interests.

The council sought independent legal advice before deciding to designate it as an asset.

The fans group will have a window of opportunity of up to six months to bid for the stadium if it ever went up for sale.
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 24 avg 2013, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 24 avg 2013, 12:55

Samo naprijed Jimmy imas moju podrsku :D

Smaraju sa ovom negativnoscu i pesimizmom. Ok, nije sve sjajno i nemamo toliko para da bi se razbacivali kao Celzi ali brate sto je previse, previse je.

Niko ne kaze da imamo najbolje igrace, trenera i upravu ali treba podrzati momke i trenera pa sta bude.

Stvara se ekipa i timski duh sto je pokazala prva utakmica i sada samo treba na to dograđivati..

YNWA IBWT 8-)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 24 avg 2013, 13:09

Uz dodatak viška vremena odlučih da napišem kratki preview za večerašnji meč kontra Ville. Dakle, od 18:30 na programu je meč između Ville i gostujućeg Liverpoola. Kao što znate lutrija Premiershipa je počela prošlog vikenda, a polahko se i stvari zahuktavaju...

Nakon iznenađujućeg trijumfa protiv Arsenala na Emiratima uslijedio je "nesretni" poraz protiv Chelsea. Istini za volju Villansi su dominirali tokom čitavog susreta, i zaslužili su najmanje bod. Šta reći? Nalaze se u fantastičnoj formi zahvaljujući perfektnom golgeteru Bentekeu koji ponovo dokazuje svoju klasu, te Lambert može biti presretan što ga ima u rosteru. A osim njega vrlo važno je napomenuti mlađahnog Delpha i braniča Vlaara koji je prema statistici jedan od boljih na svojoj poziciji.

A Liverpool? Otvaranje sezone uz pobjedu protiv Stokea, zvuči extra. Eh već u ovom kolu ćemo vidjeti zapravo pravu snagu Redsa, te se nadamo što boljoj partiji. Kladionice su vrlo jednake što se tiče ovog meča, stoga je vrlo kritično za odigrati na tiketu. Analize nam dokazuju kako Liverpool iza sebe ima mnogo bolje rezultate, al' to su samo historijski spisi, ne? Stevie i Hendo u vezi izgledaju odlično, i lično sam impresioniran. Pogledah jutros par isječaka iz prošlih sezona, i upratih kako Stevieu itekako leže Villansi. Šta to treba da znači? Igrači Ville će itekako obratiti pozornost na ovog veznjaka, al' igrač njegovog kalibra će uvijek naći riješenje. Naš ostali kadar? Danny je sezonu otvorio uz perfektan pogodak, a lično se nadam kako će i kroz sezonu nastaviti da pruža slične partije. Nakon vrlo loših prošlosezonskih partija Hendersona da l' je konačno došlo vrijeme da ovaj veznjak pokaže zapravo koliko vrijedi? U prošlom meču je imao 3 šuta u okvir gola što dokazuje kako polahko počinje da pruža partije kao u Sun'landu. Pođoh da pišem o veznjacima, a zaboravih da pohvalim naše tajno oružje Mignoleta koji je u prošlom kolu dokazao klasu, i prema kladionicama 5/2 je kvota za današnji meč glede toga da l' ćemo primiti pogodak.

Napisah mnogo toga o igračima, a mislim da je vrijeme i da napišem štogod o međusobnim dvobojima:

Villansi imaju vrlo blijedu statistiku protiv kluba s Anfielda; 1 pobjeda u zadnjih 15 odigranih mečeva na Villa Parku. Dakle, može se reći kako im Liverpool i ne prija mnogo kao momčad.

Prognoza?
I nisam baš neki prognozer, al' imam feeling kako ćemo slaviti uz minimalnu pobjedu od 0:1. Strijelac? Hendo, upravo zbog toga što će večeras upisati 150. nastup u dresu našeg kluba, te će mu to biti dodatni motiv da dokaže zapravo koliko vrijedi. Eh, neka se molitve usliše. 8-)
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2013, 13:34

Villa je sve bolja i bolja, ne treba zaboraviti. Istina je da imaju smijesnu statistiku protiv nas, ali kada igraci istrce na teren sve pada u vodu. Ja naravno ocekujem pobjedu, ali domacini su se zaletili opasno. Treca teska utakmica, prve dvije su odlicno odigrali..

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 24 avg 2013, 13:52

Scouser je napisao/la: Prognoza?
I nisam baš neki prognozer, al' imam feeling kako ćemo slaviti uz minimalnu pobjedu od 0:1. Strijelac? Hendo, upravo zbog toga što će večeras upisati 150. nastup u dresu našeg kluba, te će mu to biti dodatni motiv da dokaže zapravo koliko vrijedi. Eh, neka se molitve usliše. 8-)
Nece Hendo upisati 150 nastup, ne znam odakle ti ta informacija.On ima 93 nastupa za Liverpool u svim takmičenjima, ovo će biti 94-ti nastup.

Ostatak posta je odličan, samo mala korekcija jer je netačna informacija. ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 24 avg 2013, 14:06

Mladi(U18) pobjedili vrsnjake Evertona.Dobro je da ih odmalena uce ko je glavni u gradu.

Gol je dao Bruke iz penala u 45 minuti,a nas golman je u zadnjim minutama odbranio Evertonu penal.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2013, 14:06

RodgersBOSS je napisao/la:Mladi(U18) pobjedili vrsnjake Evertona.Dobro je da ih odmalena uce ko je glavni u gradu.

Gol je dao Bruke iz penala u 45 minuti,a nas golman je u zadnjim minutama odbranio Evertonu penal.
Slucajnost? ne bih rekao :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 avg 2013, 15:24

Hendersonu će biti danas 150. ligaški nastup u Engleskoj, ali ne i za Liverpool, 10 za Coventry, 71 za Sunderland i 68 za Liverpool. Nije sigurno da će danas nastupiti.
Malo sam čitao da bi Alberto možda mogao danas započeti utakmicu, a Coutinho da pređe igrati iza napadača, dok bi Aspas trebao igrti desno krilo, odnosno desnog veznog. No to su nagađanja medija, za nekoliko sati ćemo znati cijelu istinu.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 24 avg 2013, 16:28

Jos 2 sata....
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 24 avg 2013, 16:34

Jel sat ranije idu sastavi,ili...?Nesh sam se pogubio
"You'll Never Walk Alone"

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 24 avg 2013, 16:36

RtoX je napisao/la:Jel sat ranije idu sastavi,ili...?Nesh sam se pogubio
Vecinom pola sata prije,ali ne mora znaciti...bit ce na sluzbenoj stranici...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2013, 16:51

RtoX je napisao/la:Jel sat ranije idu sastavi,ili...?Nesh sam se pogubio
Sat prije tekme

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 24 avg 2013, 16:54

jel ima ko kakav sopcast link za tekmu.
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.