Nije u pravu, kao sto ajdin napisa, SVE utakmice DBB-a (bukv. prevod NJemacka repka) ce biti prenosene, a ne sve tekme.Unofficialpage je napisao/la:Kevine nadam se da si u pravu
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Nemaju ni ostale repke 10 igrača iznad prosjeka pa ni ova Srbija gdje su svi sem Krstića i Teodosića prosjek ali je bitna kolektivna igra koja je večeras bila kao nikad i svi su imali svoju rolu. Ne mogu svi i da znaju na jednoj tekmmi zabiti po 20. Mislim da Sinanović može igrati više u nekim tekmama a da još moramo uljučiti u rotaciju Kikana i Muhu tj mislim na neki ozbiljniji učinak njih dvojice.Tracy3McGrady je napisao/la:Realno gledajuci ova nasa ekipa nema neki kvalitet, moze dobiti neke jace repke kad Mirzu krene i to je to, nasa prava reprezentacija ce biti na slijedecem EP kad se Nurkic, Buza, Sulejmanovic (aBd.) i ostali prikljuce, a jos jaci cemo biti kad nam Polutak, Gacic, Djedovic mladji, idt... budu imali 22-23 godine i uz njih ce biti Nihad kao kapiten i vodja, e tad sam siguran da cemo i moci nesto napraviti.
ove momke treba podrzati i bodriti, i nadati se da ce nekako proci grupu, ali bit ce to sve veoma tesko, jer nemamo pravog dominantnog centra, nemamo prave trojke koja ce pogadjati kad bude najvise trebalo, imamo Mirzu i Nihada kao pravu klasu i Wrighta koji je malo iznad prosjeka, ostalo je cisti prosjek. Ovo nije nikakvo pljuvanje, vec cista realnost.
Možda ostane upaljen stream poslije utakmice Njemačka-Makedonija 

A, ne znam zasto ne bi prenosili i nasu utakmicu. Lijepo pise na ovom basketball-bund.de linku da prenose taj Supercup, s obzirom da se igra u Njemackoj, ne vidim razlog zasto sve utakmice tog kupa ne bi prenosili. Ili mozda ja samo pokusavam da ubijedim samog sebe da ce biti prenos.armin je napisao/la:Možda ostane upaljen stream poslije utakmice Njemačka-Makedonija

Izdržati, to je temelj vrline!
a što bi onda u rasporedu ondje na playeru bila i utakmica u 17h?Tracy3McGrady je napisao/la:Nije u pravu, kao sto ajdin napisa, SVE utakmice DBB-a (bukv. prevod NJemacka repka) ce biti prenosene, a ne sve tekme.Unofficialpage je napisao/la:Kevine nadam se da si u pravu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bila i nasa tekma na tom rasporedu?Kevin je napisao/la:a što bi onda u rasporedu ondje na playeru bila i utakmica u 17h?Tracy3McGrady je napisao/la:Nije u pravu, kao sto ajdin napisa, SVE utakmice DBB-a (bukv. prevod NJemacka repka) ce biti prenosene, a ne sve tekme.Unofficialpage je napisao/la:Kevine nadam se da si u pravu

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
izgleda ipak da neće bitiKevin je napisao/la:a što bi onda u rasporedu ondje na playeru bila i utakmica u 17h?Tracy3McGrady je napisao/la:Nije u pravu, kao sto ajdin napisa, SVE utakmice DBB-a (bukv. prevod NJemacka repka) ce biti prenosene, a ne sve tekme.Unofficialpage je napisao/la:Kevine nadam se da si u pravu

**** ih, kad već rade stream što ne rade sve utakmice ne bi da ih je 15

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sacekajmo 17:00 pa cemo znati hoce li prenositi tekmu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Negdje pise da nece, ili?Kevin je napisao/la: izgleda ipak da neće biti![]()
Izdržati, to je temelj vrline!
ae ako bude kakav prenos nabacite koji link 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
evo ovdje:
http://www.basketball-bund.de/livestream" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.basketball-bund.de/livestream" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da vidimo hoce li ugasit stream 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jesul ugasili Dzumhure ? Net mi kod kuce tolko jede **** da ne mogu ni strimat nista ...Unofficialpage je napisao/la:Da vidimo hoce li ugasit stream
I dalje stream ideBegAx je napisao/la:Nisu jos.

Edit. Šta je ovo grafički prikaz: Slijedeci stream, sutra u 14.15h

Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 24 avg 2013, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Piše da je idući stream sutra u 14:15 h 

Nema vise :P
Ma ja, kad Njemacka bude igrala sa Grckom...flash je napisao/la:Piše da je idući stream sutra u 14:15 h

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
A mozda ga ostave ovako upaljenog, iz coska
Moze i ta varijanta 
Evo nasi se zagrijavaju

Evo nasi se zagrijavaju
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Mada evo još uvijek ide stream s ove kamere u ćošku. Možda nam ostave bar njukobe24 je napisao/la:Ma ja, kad Njemacka bude igrala sa Grckom...flash je napisao/la:Piše da je idući stream sutra u 14:15 h![]()

P.S
Nisu nam ostavili

Zadnja izmjena: flash, dana/u 24 avg 2013, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P
Ako ostave ovako upaljeno,hladno cu pregledati utakmicu !
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAZIN, DinGospo21, InatSilniBosanski, lol89, Normus90, Sarun, Vaya i 115 gostiju.