Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2013, 00:35

Paradajz je napisao/la:Za Yarmolenka imas demant, vidi moj prvi post na ovoj stranici. 23m je smesna suma, nema nista od toga.
ajd bar se nesto prica 8-)

http://www.liverpool-kop.com/2013/08/lf ... -kiev.html

Sky bet prije 3 dana kvota za Yarmolenka 2/5 da ce preci kod nas do kraja prelaznog roka,ista kvota je na Lamelu Tottenham... Sky Bet samo hoce da dobro zaradi :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 avg 2013, 01:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako ograniceno razmisljanje. Jesi li razmisljao mozda o tome da bi bila obratna situacija da je Aspas u Swanseau a Bony u Liverpoolu. Tada bi vjerovatno isto govorio. Takav si ti. Treba te protjerati sa foruma, toljagom.
Swansea ne dovodi polovnjake. Moraš to naučiti, oni imaju trenera.
Budi pametan pa pričaj argumentima a ne vrijeđanje na individualnom nivou. Vrhunac ti je života biti admin neke stranice i ti pričaš o nekom ograničavanju. Protjeraj me argumentom, a ne pisati da će Bony biti najveći flop a sada pričaš neke druge nebuloze.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2013, 01:46

Polako blagajnice, pogubice ti se ostale novcane informacije..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 avg 2013, 01:49

Henderson je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako ograniceno razmisljanje. Jesi li razmisljao mozda o tome da bi bila obratna situacija da je Aspas u Swanseau a Bony u Liverpoolu. Tada bi vjerovatno isto govorio. Takav si ti. Treba te protjerati sa foruma, toljagom.
Swansea ne dovodi polovnjake. Moraš to naučiti, oni imaju trenera.
Budi pametan pa pričaj argumentima a ne vrijeđanje na individualnom nivou. Vrhunac ti je života biti admin neke stranice i ti pričaš o nekom ograničavanju. Protjeraj me argumentom, a ne pisati da će Bony biti najveći flop a sada pričaš neke druge nebuloze.
Ne bilo kakve stranice, Morbidni Vicevi 8-)
Go Jimmy :D :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2013, 01:57

Blagajnici sirom svijetu ujedinite se :mrgreen:
Samo bahato @gastonche. 8-)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 avg 2013, 02:18

Zayebali grobare podjelama :lol: Joj teme i qrca
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 24 avg 2013, 02:20

Meni je bezveze sto napadaju jedan drugog .
Jednostavno odgovaraj nekim argumentom , da mu je odgovorio Shelvey je prosjecan igrac svi bi se slozili s tim i ova prepirka bi bila zaboravljena :D

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 24 avg 2013, 04:00

http://forzaitalianfootball.com/2013/08 ... a-starlet/" onclick="window.open(this.href);return false;

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 24 avg 2013, 07:31

Ne bi bilo lose dovesti Adema, ali ipak mislim da je odbrana vaznija za popunit. Proslu utakmicu jedini odbrambeni na klupi je bio Wisdom.

Danas najvjerovatnije isti sastav ko protiv Stokea, mozda Allena ubaci umjesto Hendersona ili Aspasa. Da li ce Aly biti na klupi ?
Walk on, with hope in your hearts.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 avg 2013, 10:04

"Nakon sto je Rodgers shvatio da ne moze sebi priustiti Williana jer Ameri ne daju par miliona vise odlucio je da zamoli jedinog covjeka u ligi koji moze parirati Tottenhamu a to je bio Mourinho.
Tako se njih dvojica dogovorise da Chealse s*ebe Tottanhem i da ih prisile da dovedi Lamelu,i ako se zna da Talijanima ne lezi ova liga.
Naravno nije nas sef glup,nego je i prevario Mourinha koji sa dolaskom Williana stvara hrpu igraca,kvalitetnih,na klupi pa ce vjerovatno morati da se rijese jednog.
Sudeci po svjetskim medijima to ce najvjerovatnije biti Juan Mata,bivsa Liverpoolova meta, cije se ime ponovno spominje kao moguca zamjena za "odbjeglog" Williana. "

Kad dodje zima mozemo se ici grudvat vani Rodgers koalicija vs Rodgers antikoalicija?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2013, 10:33

nerkolfc je napisao/la:Meni je bezveze sto napadaju jedan drugog .
Jednostavno odgovaraj nekim argumentom , da mu je odgovorio Shelvey je prosjecan igrac svi bi se slozili s tim i ova prepirka bi bila zaboravljena :D
Pa to samo budala ne zna :mrgreen:

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 24 avg 2013, 10:51

Otelo je napisao/la:"Nakon sto je Rodgers shvatio da ne moze sebi priustiti Williana jer Ameri ne daju par miliona vise odlucio je da zamoli jedinog covjeka u ligi koji moze parirati Tottenhamu a to je bio Mourinho.
Tako se njih dvojica dogovorise da Chealse s*ebe Tottanhem i da ih prisile da dovedi Lamelu,i ako se zna da Talijanima ne lezi ova liga.
Naravno nije nas sef glup,nego je i prevario Mourinha koji sa dolaskom Williana stvara hrpu igraca,kvalitetnih,na klupi pa ce vjerovatno morati da se rijese jednog.
Sudeci po svjetskim medijima to ce najvjerovatnije biti Juan Mata,bivsa Liverpoolova meta, cije se ime ponovno spominje kao moguca zamjena za "odbjeglog" Williana. "

Kad dodje zima mozemo se ici grudvat vani Rodgers koalicija vs Rodgers antikoalicija?
:lol: :lol:
Ne znam je li smijesniji tekst ili tvoj komentar. :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 24 avg 2013, 11:27

Bony jeste dobar igrac ali nama nije potreban.Pola budgeta bi bacili na napadaca koji nam nije potreban jer je Sturridge prvi i po meni bolji napadac za nas sistem od njega.U slucaju Sturridgevog izostanka Suarez ce preci u sredinu,a back upi u vidu Aspasa i Borinia koji isto mogu pokriti tu poziciju su nam i vise nego dovoljni.
Druga stvar je sto taj Bony mozda i nije napadac kakav nam treba.Iz onoga sto sam ga pratio,istina da zna dati gol ali na stranu to(statistike cesto zavaraju) jer nije toliko dobar u all round igri-jako malo golova je postigao da je odigrao neki pas pa uradio kretnju,da je odigrao neki dupli pas pa nakon njega dao gol i sl.
Cesto se zna vratiti po loptu ali i ta njegova vracanja se svode na to kada pokupi loptu ili na solo prodor ili sut iz daljine,a uz to sve ima manjak kreativnosti i donosenja pravih(prije bih rekao zakasnjelih) odluka.
Uz sve to nije polivalentan sto mu je jos jedna mana za nas sistem.

@Paradajz
Zanima me tvoje misljenje o Tobyu.Ako budes imao vremena bas bih volio procitati kako ga vidis?

P.S. Zasto blagajnik/ci? :mrgreen: Nesto mi je promaklo.
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 24 avg 2013, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2013, 11:35

rizo ne daj se brate, cim ti prijete upotrebom sile znaci da ti nista ne mogu.

ja mislim da smo mi jedini klub koji ima super vlasnike, super igrace, super trenera a nikad europu ne mogu da izbore.
zanima me sta se treba desiti ovom klubu da neki ljudi progledaju.
sto se tice utakmice sa villom ocekujem remi.
You are someone else I am still right here

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 24 avg 2013, 11:41

Danas do pobjede aBd, samo Bentekea zaustavit, Kolo će imat dosta posla. :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 avg 2013, 11:58

Gerrad zabija - ipak mu je Villa najbolja musterija. :D
Tipujem na 1:1 ili 2:2. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 avg 2013, 12:02

otnys ynwa jes' ti onaj dzimi ačjhdjaklhfjdkfhsjkfshd na fb?
Vođa zna.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 24 avg 2013, 12:09

nedim1993 je napisao/la:otnys ynwa jes' ti onaj dzimi ačjhdjaklhfjdkfhsjkfshd na fb?
nije
On je Jimmy Humuhumununukuapau sa fb
Ja te volim, volim Željo..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2013, 12:19

slika

Danas ga mora momčina zabiti 8-)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 avg 2013, 12:21

[youtube][/youtube]

Nadam se da se Kemal Malovčić neće sada uvrijediti pa mi recimo postaviti klip Albertove asistencije u Liverpoolu ili Aspasovi golovi. :?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.