Bony jeste dobar igrac ali nama nije potreban.Pola budgeta bi bacili na napadaca koji nam nije potreban jer je Sturridge prvi i po meni bolji napadac za nas sistem od njega.U slucaju Sturridgevog izostanka Suarez ce preci u sredinu,a back upi u vidu Aspasa i Borinia koji isto mogu pokriti tu poziciju su nam i vise nego dovoljni.
Druga stvar je sto taj Bony mozda i nije napadac kakav nam treba.Iz onoga sto sam ga pratio,istina da zna dati gol ali na stranu to(statistike cesto zavaraju) jer nije toliko dobar u all round igri-jako malo golova je postigao da je odigrao neki pas pa uradio kretnju,da je odigrao neki dupli pas pa nakon njega dao gol i sl.
Cesto se zna vratiti po loptu ali i ta njegova vracanja se svode na to kada pokupi loptu ili na solo prodor ili sut iz daljine,a uz to sve ima manjak kreativnosti i donosenja pravih(prije bih rekao zakasnjelih) odluka.
Uz sve to nije polivalentan sto mu je jos jedna mana za nas sistem.
@Paradajz
Zanima me tvoje misljenje o Tobyu.Ako budes imao vremena bas bih volio procitati kako ga vidis?
P.S. Zasto blagajnik/ci?

Nesto mi je promaklo.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.