NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
To se paralelno kosi sa malezijicem koji ce da ulozi u Sarajevo ali u pipicima 

Nikola Tesla!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kako ce biti menadzer igracima, upravljati HNS-om i voditi Dinamo? Lijepo.Damian je napisao/la:Daj me nemoj...ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakva zaj.ebancija, to je bio jedan od Jelicevih uvjeta za odstupanje s pozicije i jedan od dogovora nedavno potpisane suradnje s GNK Dinamo.
U iducih par dana Mamic sluzbeno preuzima NK Široki Brijeg.
Pa kako ce vodit Dinamo i Siroki?
...Život za Široki...
Pored toga svega mala mu je riba biti nesto u Sirokom. Logicno ...ŠB_Fidelis je napisao/la:Kako ce biti menadzer igracima, upravljati HNS-om i voditi Dinamo? Lijepo.Damian je napisao/la:Daj me nemoj...ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakva zaj.ebancija, to je bio jedan od Jelicevih uvjeta za odstupanje s pozicije i jedan od dogovora nedavno potpisane suradnje s GNK Dinamo.
Nikola Tesla!
A to si dobroŠB_Fidelis je napisao/la:Kako ce biti menadzer igracima, upravljati HNS-om i voditi Dinamo? Lijepo.Damian je napisao/la:Daj me nemoj...ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakva zaj.ebancija, to je bio jedan od Jelicevih uvjeta za odstupanje s pozicije i jedan od dogovora nedavno potpisane suradnje s GNK Dinamo.

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Bumba.
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Znači stoji ta priča za Bumbu,danas sam čuo da bi on mogao bit novi presjednik....maxmore je napisao/la:Bumba.
-
- Kontakt:
Jedini logičan slijed događaja ,pa dajmo dečko šansu ,znam ga kao poštena čovjeka ,nije umišljen s obzirom na lovu koju ima ,sretno mu bilo i nek što više titula donese na PecaruSB96 je napisao/la:Znači stoji ta priča za Bumbu,danas sam čuo da bi on mogao bit novi presjednik....maxmore je napisao/la:Bumba.
Po meni najbolja opcija nakon Mije. Navodno da je on opcija da pokrije tu poziciju.
Lištica
Lištica
Apsolutno stoji da je Bumba dobar izbor ipak je glavni sponzor kluba,da momak je ok.možda malo previše dobar za ovaj posao ipak treba malo i prgavosti i mudrosti u ovom poslu i samo je pitanje sa kojom će ozbiljnošću radit u klubu jer klub ima sve predpozicije da raste još više,samo je falilo ovih zadnjih godina čvrsta i ozbiljna ruka jer ima mnogo neradnika u klubu kojh se treba riješit..
Ja sam čuo prije 4-5 godina da će on umjesto Mije sjest ali eto tek sad Mijo ode..maxmore je napisao/la:Po meni najbolja opcija nakon Mije. Navodno da je on opcija da pokrije tu poziciju.
Po meni najbolja opcija..prvo što je mlad, biznismen, kulturan, odgojen, a uz to sigura smo što se tiče sponzora

Neka se sad riješi neradnika (znamo svi tko su) koji su na plai, i dovede par pravih ljudi uključujući obavezno za marketing i sportskog direktora
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Posto privatno znam neke stvari ,šanse da on postane presjednik su manje od 1% iako nekada i tih 1% presudi ali ovaj put mislim da neće .
Iako bi bilo jako logični da to bude baš on .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Šteta po meni definitivno bi bio najbolji izbor.Ali ako je tako onda je realno očekivati da Bevandu gurnu za stolicu višekksiroki je napisao/la:Posto privatno znam neke stvari ,šanse da on postane presjednik su manje od 1% iako nekada i tih 1% presudi ali ovaj put mislim da neće .

Lištica
Lištica
Mozel se danas stavit sigurna 2 ??
neznam druzethegunn je napisao/la:Mozel se danas stavit sigurna 2 ??
igramo bez Wagnera
Bez Ješe. Ne znam šta je sa Plazonjićem.Kevin je napisao/la:neznam druzethegunn je napisao/la:Mozel se danas stavit sigurna 2 ??
igramo bez Wagnera
Lištica
Lištica
Plazonjić ima problema sa papirima sad točno kakvih neznam...maxmore je napisao/la:Bez Ješe. Ne znam šta je sa Plazonjićem.Kevin je napisao/la:neznam druzethegunn je napisao/la:Mozel se danas stavit sigurna 2 ??
igramo bez Wagnera

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zaboravio kupit rizleSB96 je napisao/la: Plazonjić ima problema sa papirima sad točno kakvih neznam...

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zaboravio kupit rizleSB96 je napisao/la: Plazonjić ima problema sa papirima sad točno kakvih neznam...![]()

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Znaci bez Wagija,Jese i Plazonjica,tesko cemo onda pobjeditimaxmore je napisao/la:Bez Ješe. Ne znam šta je sa Plazonjićem.Kevin je napisao/la:neznam druzethegunn je napisao/la:Mozel se danas stavit sigurna 2 ??
igramo bez Wagnera
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Plazonic je suspenziju odradio protiv Rudara i igra on..Android je napisao/la:Znaci bez Wagija,Jese i Plazonjica,tesko cemo onda pobjeditimaxmore je napisao/la:Bez Ješe. Ne znam šta je sa Plazonjićem.Kevin je napisao/la:
neznam druze
igramo bez Wagnera
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Zagor i 31 gost.