Ovaj ima kragnu na V i eto ubacio sam brojeve onako zlatne boje, tek tako da vidim kako se slaze, a dominira naravno tamno plava.

Ovaj drugi ima obicnu kragnu i samo dvije boje gdje dominira bijela.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Imam takav utisak, sad se tu ne zna ko pije ko placa. Kako se ko dogovori, sumnjam da Adidas trazi ove po Africi da se dogovori sa njima ili neke slabije drzave. Oni traze Adidas i Adidas vjerovatno dobija lovu sto im to pravi. Dok npr Adidas ganja ove kao sto su Njemacka ili Spanija i neke jace fudbalere te NBA igrace kako bi im bili sponzori. U prijevodu tu Adidas bude izreklamiran, mislim da mi njih ne interesujemo jer nismo toliko atrakvitni. Interesovali bi ih samo kada bi mi njima nudili da nam prave...Tako gledam na to.Murga je napisao/la:Nemam blage kakva je definicija ozbiljne drzave, ali evo koga sponzorisu. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ad ... al_teams_4
Ma neka bude eto ko hoce sto se mene tice, neka nam plate i neka dres lici na nesto.
Da, Lihtenštajn i Latvija su ozbiljniji za Adidas.tuzlak1987 je napisao/la:mi smo raja previse neozbiljni za Adidasa, Adidas uzima pod svoje samo ozbiljne narode. Nike je za nas, za crnce Puma. Za ciganiju Macron
I san marino i andorraChuckie je napisao/la:Da, Lihtenštajn i Latvija su ozbiljniji za Adidas.tuzlak1987 je napisao/la:mi smo raja previse neozbiljni za Adidasa, Adidas uzima pod svoje samo ozbiljne narode. Nike je za nas, za crnce Puma. Za ciganiju Macron
Nisam imao namjeru da reagujem, ali evo po drugi put pises, kako neka reprezentacija placa Adidasu da ih nosaju. De ba uozbilji se, sta ti je. Adidas je taj koji placa sponzorstvo, gdje ce ti pobogu reprezentacija placati. Ti mislis ako je Lihtenstajn slaba ekipa, pa moraju da placaju? Adidas je i u Lihtenstajnu nasao svoju korist,ali sigurno su oni koji placaju svoju reklamu. Mi smo nosili Adidas za EP 2000, hoces reci ,da smo mi bili u stanju tad placati Adidas? De ba.tuzlak1987 je napisao/la:Lako je Lihtenstajnu za Adidas npr. Oni plate Adidasu 100%, a ne Adidas njima. Mi od sponzorstva treba da gledamo kako zaraditi...
Kazem vam gdje ste primjetili da npr Adidas sebe reklamira preko tih slabijih repki, ali zato su u stanju da guraju transfere svojih igraca iz kluba u klub radi profita ili da na svakom koraku se reklamiraju preko Rosea i Howarda..
Ja vam kazem mi smo njima sica...
Nema logike jednostavno da Adidas trazi te anonimne zemlje, oni sav svoj marketing bacaju na svima poznate face, timove i repke. Ove manje poznate su sigurno dosle do deala na svoju inicijativuemir79 je napisao/la:Nisam imao namjeru da reagujem, ali evo po drugi put pises, kako neka reprezentacija placa Adidasu da ih nosaju. De ba uozbilji se, sta ti je. Adidas je taj koji placa sponzorstvo, gdje ce ti pobogu reprezentacija placati. Ti mislis ako je Lihtenstajn slaba ekipa, pa moraju da placaju? Adidas je i u Lihtenstajnu nasao svoju korist,ali sigurno su oni koji placaju svoju reklamu. Mi smo nosili Adidas za EP 2000, hoces reci ,da smo mi bili u stanju tad placati Adidas? De ba.tuzlak1987 je napisao/la:Lako je Lihtenstajnu za Adidas npr. Oni plate Adidasu 100%, a ne Adidas njima. Mi od sponzorstva treba da gledamo kako zaraditi...
Kazem vam gdje ste primjetili da npr Adidas sebe reklamira preko tih slabijih repki, ali zato su u stanju da guraju transfere svojih igraca iz kluba u klub radi profita ili da na svakom koraku se reklamiraju preko Rosea i Howarda..
Ja vam kazem mi smo njima sica...
Izgleda da sam prespavao trenutak kad je ovo uslo u kategoriju strasnih dresova.sagitarius je napisao/la: I Macron prave štrašne dresove tip oveod Aston Ville![]()
Moja kategorijaDonnie Darko je napisao/la:Izgleda da sam prespavao trenutak kad je ovo uslo u kategoriju strasnih dresova.sagitarius je napisao/la: I Macron prave štrašne dresove tip oveod Aston Ville![]()
Da je ovako nesto Nike nekome odradio ismijavali bi ih.
Izgleda odlicno, ne lici ni na jedan drugi...Donnie Darko je napisao/la:Izgleda kao nedovrsen photoshop.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.