Evo mogli ste moj uzeti ja se ne bih ljutioPadovan je napisao/la:Odlučili smo da nijedan gol nije zaslužio da se nađe u izborusamocelik je napisao/la:Šta je ovo nema gol kola za 1. kolo?

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Evo mogli ste moj uzeti ja se ne bih ljutioPadovan je napisao/la:Odlučili smo da nijedan gol nije zaslužio da se nađe u izborusamocelik je napisao/la:Šta je ovo nema gol kola za 1. kolo?
Ja totalno zaboravio na ligu,izvinite momciOtelo je napisao/la:Nije dva mjeseca bio na forumuCartman je napisao/la:Amel brat.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Amel rutinski ispoštova bivši klub.![]()
Valjda iskoristimo to.
Pobjeda, bravo momci.
![]()
We will see about that.AgresivnoDjubre je napisao/la:Dozivotna zabrana igranja !
I ja se pridruzujem ovom.AgresivnoDjubre je napisao/la:Dozivotna zabrana igranja !
Pravis cirkus od lige.
Prava ekipa za njegaEvolution87 je napisao/la:umjesto @zjake u primitivcima igrat' ce @dex
Cestitam , ali opet nam treba gol , jer su protivnici pogodili Elche 1-1 Sociedad.anonimni je napisao/la:Ja zabio gol, zato je ovolika kišurina padala
znam ja gdje cu njegaLBJ MVP je napisao/la:Prava ekipa za njegaEvolution87 je napisao/la:umjesto @zjake u primitivcima igrat' ce @dex
Nadam se da će i biti...Maestro^^ je napisao/la:Cestitam , ali opet nam treba gol , jer su protivnici pogodili Elche 1-1 Sociedad.anonimni je napisao/la:Ja zabio gol, zato je ovolika kišurina padala
Imamo priliku samo da ovaj Monpelje oće koji gol zabiti. Remi nam ne odogovara nikakoanonimni je napisao/la:Nadam se da će i biti...Maestro^^ je napisao/la:Cestitam , ali opet nam treba gol , jer su protivnici pogodili Elche 1-1 Sociedad.anonimni je napisao/la:Ja zabio gol, zato je ovolika kišurina padala
i nama trebaju oni vjerovatno za pobjeduMaestro^^ je napisao/la:Jos Sochaux ima crveni karton. Hajde dajte ga vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.